Bu eksi de gayet iyi canım tebrik ederimBütün hafta sadece iki gün spor yapabildim hasta olduğum için. Spor da yapsam güzel eksi olacakmış meğersem. Neyse yeni haftaya inşallah.
07 Eylül Cumartesi : 69.50
14 Eylül Cumartesi : 68.90
Fark - 600 gr
LenaG gezegenfeza Nergis 35
Ay hastane işleri beni geriyor canım. Hele tahlillerde ki o değişkenlik. Ameliyat öncesi ameliyat olma stresi değil tahlillerin değişkenlik stresi almıştı beni. Sıkma canını herşey yoluna giriyor bir şekilde.Canım bu hafta günlerim hastanelerde geçti ama hep bir sorun çıktı son tetkikleri yapamadılar haber bekliyoruz haftaya kaldı ben de anlamadım bir bitse de kurtulsam evdeki işlerimi bile yapamadım
Geçmiş olsun uykuyu düzenlemek lazım akşamları erkenden git bence yatağa burda papatya yada anason çayı iç onlar benim uykumu getiriyor inşallah düzene girer.Selamlar kızlar anca gelebildim bu ara geceleri yine uyuyamıyorum 3 gibi falan uyuyorum ama sabahın 7 buçuğunda kalkıyorum kalkmasına kendimi bir türlü ayıltamıyorum
Tebrikler canım ayakta alkışlıyorumKilo bildirimim
LenaG Nergis 35
Mthn83 yosunlupapatya @Beklenen2
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 74.8
Fark - 2 kilo = 2000 gr
Eki Görüntüle 3478959
Vaaooovv çok süper bir eksi canım tebrik ederim bu kız 50 görecek yakındaKilo bildirimim
LenaG Nergis 35
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 74.8
Fark - 2 kilo = 2000 gr
Eki Görüntüle 3478959
Tebrikler canım ayakta alkışlıyorum
Çok mutluyum teşekkür ederim canlarımVaaooovv çok süper bir eksi canım tebrik ederim bu kız 50 görecek yakında
sagol kaptanım sen nasıl oldun daha iyi misinTebrikler
Tebrikler
Çok güzel canım benim Tebrikler
Vayy vayy yeter artık kizzzz Tebrikler
Tebrikler canım
Sık sık uğra ama Tebrikler
Tebrikler canım
Süper Tebrikler
Sağlık olsun haftaya eksidesin
Çok güzel eksi Tebrikler canım
Tebrikler canım
Demekki haftaya eksi geliyor
Tebrikler
Tebrikler canım benim
Az olsun giden olsun Tebrikler
Tebrikler
amannn ya rabbimmmm harikaaaaKilo bildirimim
LenaG Nergis 35
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 74.8
Fark - 2 kilo = 2000 gr
Eki Görüntüle 3478959
bakmaz bakmaz sen yoluna bak tatlımmSevgili 75 ler kusura bakma sana uğramak istemedim
Biraz acelem vardı da
Vay vay vayyyyyyKilo bildirimim
LenaG Nergis 35
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 74.8
Fark - 2 kilo = 2000 gr
Eki Görüntüle 3478959
Hafize hoşgeldinnn canımADINIZ: Hafize
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 85.25
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Tamamen yeme bozukluğuüzgünken, mutluyken, stresliyken, sıkılınca hep bi bahanem var yemek icin ve insan gibi yemiyorum yediğimde kusacak raddeye gelene kadar yiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Astım başlangıci dendi yenice ama insAllah degildir de ilac kullanimina devam etmem
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynada kendimi mutlu oldugum goruntude gormek istiyorum istedigim kıyafetlerin icinde daha rahat hareket edebilmek dahasi saglikli olmak icin istiyorum zira su an yurumek oturup kalkmak bile rahatsiz edici
senin eksin yarın gelir fezam bak gor yarın tartilinca daha fazla gitmis olurGeçen hafta 78.200
Bugün 77.800
Gark -400 gr
LenaG Nergis 35
Eki Görüntüle 3478940
Dünden beri sanki kilitledi vücut
40 saat açlıktan sonra giden sadece 100 gr
Bana esas açlık iyi geliyor canım ama dün ben deyim 10 sen de 20 defa tartıya çıktımHoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun o zaman gitsin kilolar yansın yağlar
Tebrik ederim canım gayet güzel eksi
Tekrik ederim kaptanımBilemiyorum kaptanım açlık herkese aynı etkiyi yapmıyor belki minik ara öğünler mi yapsan
afiyet olsun canım menün güzel aslında ama 1 lahmacun yeterli
Geçmiş olsun canım sen kendini iyi hisset kilo bu alınır verilir önemli olan sağlık
Tmm sen tavşan ben kaplumbağaKilo bildirimim
LenaG Nergis 35
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 74.8
Fark - 2 kilo = 2000 gr
Eki Görüntüle 3478959
bravooooo
Aaa beni kovuyorlar kaptanimm
Yok kuzumsenin eksin yarın gelir fezam bak gor yarın tartilinca daha fazla gitmis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?