Eşini bekleme kuzum ye sen 6 da yeEvet hemen tartıldım, bir de eşim akşam 8de evde olduğu için yemek de 8-9 arası yiyoruz
İnşallah öyledir kaptanımeşimin işinden dolayı da geç yiyoruz yemeği. Aslında bir iç dökesim var buraya, aşırı yoruldum, aşırı bunaldım
Oooffffff senmi verdinnnnnnnn yoksaammmCanım maviş lerim
Citir kızlarım hepinizi tek tek kutluyorum salıyı atlattık kazandık darısı cumartesiye inşallah hepiniz cok kiymetli ve değerlisiniz zayıf olamayi
hak ediyoruz ayni performans ı yıne beklıyorum sizden
Jou
Sitare55
Mthn83
Tutku44
sibel_84
@Beklenen2
@Lotus1234
@Goklerce
@irmaknehirgol
@Deltavealfa
trueliving_
L leyl76
Sağol canım. Salata ve ananas yedim doydum hatrı kalmasın diye 2 tanede mercimek köftesi yedimHeeee attı vallahiaçıkçası korkutmuştu beni ama 100 gramcik la atti
Afiyet olsun canım güzel menü sporda var
Kıyamam kolay gelsin canım
Bacım sen değiştir nickini bence yada şu alt çizgiyi yok etsen hersey düzelecek
Afiyet olsun canım mercimek köfte 2 sıkım la kalman mükemmel
Evet canım var en son yoğun du Leyla su anda aktif olan L leyl76Aklıma takıldı ya @leyl35 vardı yanlış mı etiketliyorum
Bu cumartesi kaptanı sen olabilirsin menüye bakarsak afiyet olsun canım25 dk yaptım kaptanım
3 dk horon
2 dk halay
bugun bitti artık
neyse yazmışken menuyude yazayım
10 Eylul Menü ve Spor
11.00
yarım avokado,marul, 1 haslanmıs yumurta, 4 siyah zeytin,domates ,salatalık ,2 dilim ekmek, 1 catal tahin pekmez, 1 catal bal , 1 catal cilek receli
12.30
1 elma, 1 mandalin
15.30
1 kupa kahve hindistancevizi yaglı,2 kuru kayısı 10 badem
17.30
koca kase salata peynirli ve corek otlu
LenaG
En büyük zaafım mercimekli kofteSağol canım. Salata ve ananas yedim doydum hatrı kalmasın diye 2 tanede mercimek köftesi yedim
Afiyet olsun canım güzel merak ettim sebzeli yulaflı pilav nasıl oldu10 EYLÜL- SALI
Açkarna 1 litre su -türk kahve
Kahvaltı : 11.00
Dereotlu yulaflı omlet 2 yumurta
4 zeytin
1 salata
Yarım domates
Rezene kimyon çayı
15.30
1 çay bardagı süt
2 kabuklu ceviz
Akşam : 17.00
Sebzeli Yulaf lı pilav etli
kefir
1küçük çavdar
Eki Görüntüle 3477336
3litre su
Duz mekik sabah ve akşam 3 set
Efenin_Annesi @neegis35 LenaG sibel_84 yosunlupapatya Mthn83
.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menüLenaG Nergis 35
10 Eylül menü
Saat 10 gibi sade Türk kahvesi 1 kare bitter
Saat 11:30 15 dk Leslie
12:20 yulaf tost 2,3 dilim domates
Ara Türk kahvesi 1 kare bitter
Akşam 18:20 hünkar beğendi 1adet patlıcan közledim eti ise 3 ,4 yk vardı
Su 3 litre bugün 2,3 saat aralıksız temizlik yaptığım için baya su içtim bol hareketli bir gün oldu benim için
Yok canım
Ohh menün de çok güzelmişSabah akşam yulaf yiyorum hahahaha ask yaşıyorum ondan başka tok duramıyorum cidden
Ayy ben çok beğendimm nergiskomm çokguzel oldu benim damak tadıma uydu tabii tarifi burdaAfiyet olsun canım güzel merak ettim sebzeli yulaflı pilav nasıl oldu
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü
HIc lezzeti yok diyelimm sen tadlandıricaksın kuzumm avokado gibi oyuzden boyle yapıp tadlandırıyorum yiyorum meyveli asla sevmem ben tuzlu gibi şeyler tüketirim bunla yumurtayla boyle pilav gibi şeyle hem protein hem kalorisi çok düşük lifalif ten ögütülmüş alabilirsinOhh menün de çok güzelmişhakikaten şu yulafı da çok duyuyorum yani bu kadar güzel mi tok tuttuğunu tabii ki benimdir ama tadı nasıl acaba çok merak ediyorum sadece yemek istemiyorum tadı kötüdür diye
Evet öğütülmüşümden poğaça yapmayı çok merak ediyorum yulaf poğaçasını duymuştum pütürlüğü de aslında ondan da poğaça yapılabilir Bir tek onu merak etmiştim deneyebilirim diye ama diğer türlü kahvaltıya falan dediğin gibi süt meyve bana da tadı pek cazip gelmiyor açıkçası tabii ki seven arkadaşlarım takdir ediyorum saygı duyuyorum kesinlikleHIc lezzeti yok diyelimm sen tadlandıricaksın kuzumm avokado gibi oyuzden boyle yapıp tadlandırıyorum yiyorum meyveli asla sevmem ben tuzlu gibi şeyler tüketirim bunla yumurtayla boyle pilav gibi şeyle hem protein hem kalorisi çok düşük lifalif ten ögütülmüş alabilirsin
Cnm sen mandalinayi nerden buldun ?25 dk yaptım kaptanım
3 dk horon
2 dk halay
bugun bitti artık
neyse yazmışken menuyude yazayım
10 Eylul Menü ve Spor
11.00
yarım avokado,marul, 1 haslanmıs yumurta, 4 siyah zeytin,domates ,salatalık ,2 dilim ekmek, 1 catal tahin pekmez, 1 catal bal , 1 catal cilek receli
12.30
1 elma, 1 mandalin
15.30
1 kupa kahve hindistancevizi yaglı,2 kuru kayısı 10 badem
17.30
koca kase salata peynirli ve corek otlu
LenaG
Hımm evet demiii pardon yaaaYok canımSitare55 onu demiyor ismi değişti değişik bişey yaptı ama hatırlayamıyorum intibissi mi min tipi mi? öyle bir şeydi
Hı hı ben sadece yoğurt la karışımını seviyorum sanırım damak tadı bi ara tost yaptım pogacasi yaptım heralde ondan soğudumAyy ben çok beğendimm nergiskomm çokguzel oldu benim damak tadıma uydu tabii tarifi burda
Ben tabi etide koydum kızım birakmiştı ziyan olmasın dedim ama aşırı tok tuttu beni
Eki Görüntüle 3477341
canım Belçikadayım benCnm sen mandalinayi nerden buldun ?
Eşime taaa saat kaçta tavuk al gel dedim dha yeni geldi ben ne ara pişirip 8 e kadar yiyecem
Nasıl anlatayım bu adama if diyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?