Aaaa tostu bende sevmemiştim gerçiHımm evet demiii pardon yaaa
Ayyy neydi nick ya hemde hemencecik tanimistim
Hı hı ben sadece yoğurt la karışımını seviyorum sanırım damak tadı bi ara tost yaptım pogacasi yaptım heralde ondan soğudum
aman cok zorlandım birinde ben hastalandm birinde bebegimin kazasiEvet canım var en son yoğun du Leyla su anda aktif olan @leyl76
Bu cumartesi kaptanı sen olabilirsin menüye bakarsak afiyet olsun canım
En büyük zaafım mercimekli kofte
İyi yapmissin canım benim afiyet olsun
yarın bir deneyeyim ya merak ettim canımAaaa tostu bende sevmemiştim gerçiyulafı once kavuruyorum ben ondan sonra yumurta
aksamlarn genelde hafif senin demi canımÖğlen
2 dilim tbe
1 çay kaşığı tereyağ
Biraz peynir
5 zeytin
İkindi
Kıymalı börek(küçük bı parca)
1 yeşil elma
Akşam
1 kase yoğurt
1 avuç leblebi
2.5 lt su
LenaG gezegenfeza
Ayy kucukle kavga dövüş oldu herşey olmuş olabilir
tesekkür ederimm canım kaptanım
kupamı göremedimmmm
kaptanım tarihler sanki yanlıs gibi
7eylul
14 eylul
21 eylul
28 eylul
olacak galiba
28 eylul hedefimm 79.9 insallaahh
Allahım irademi sahip çıkayım ve hedefime ulaşayımm aminnnn
Canısı geçmiş listelerden aynen devam ediyorum demekki sen hiç bakıyorsun benim listelerime bende küstüm o zamanEvet bildirim gelmiyor. Hatcem bile yanlış yazıyorsa vay geldi benim başıma...
Aklıma takıldı ya @leyl35 vardı yanlış mı etiketliyorum
Acuka varsa onunla kavur yada biber salça öyle ediyorum lezzetli oluyoyarın bir deneyeyim ya merak ettim canım
canımmm benimAyy kucukle kavga dövüş oldu herşey olmuş olabilir
Canısı geçmiş listelerden aynen devam ediyorum demekki sen hiç bakıyorsun benim listelerime bende küstüm o zaman
Leyl35 oldu adı canım
bende esimi beklemiyorum o gelince saat 18 yemege basladık 18.30 oluyorEşini bekleme kuzum ye sen 6 da ye
çok geç senin için çünkü bende eşimsiz yemek yemem genelde ama diyet olunca durum değişiyor
salcali yumurtaya bayılırımmmmmmAcuka varsa onunla kavur yada biber salça öyle ediyorum lezzetli oluyo
canım kusura bakma ben yorgunluktan iyice koptum. tartıyı falan hep unuttum ☹Kızlar salı da tartı günümüz unutmayalım
@Cicekbocekkaktus
Safransari
@Tesnim1903
60kiloyum
@Makaron23
@Hallederiz
Ayy hele bennn salcalı yumurta off banip banıp yeesalcali yumurtaya bayılırımmmmmm
dur yarın deneyeyim zaten bugun salatayla kapadim sabaha kurt gibi ac olucam
Benimki 4 de grliyo düşün ona hazırlıyorum bitek o yersede akşam abur cuburla kapatıyo kendini ben kapatamadığım için 6 da yiyorum ayrı gayrı ramazana kadar katilmaya devambende esimi beklemiyorum o gelince saat 18 yemege basladık 18.30 oluyor
vee en kotusu bekledigim icin daha dahaaa acıkmıs oluyorum
beraber yemedigimiz icin biraz uzuluyorum ama boyle simdilik daha iyi
Yemek uygunsa yiyorum bı tabak :)aksamlarn genelde hafif senin demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?