dans etmeyi severmisin bir zumba videosu patlatkızlarr kızlarr bu aralar bi yorgunluk bi halsizlik evde leslie filan yapasım gelmiyor eliptiğim de yok hani ne etsem kii var mı bi öneriniz yürüyüş yapmak istiyorum aslında ama sabah işe koştur koştur gidiyorum okullarda açıldı mağlum çocuğu bırak işe geç akşam da pertim çıkıyor ama yinede akşam yapmak istiyorum yürüyüş yaa öyle bi içimden geldi yazmak istedim işte
ayy işte korumada zor yahuu millet yiyip yiyip kilo almıyor biz su içsek şişiyoruzinsanız iste ya nefsimizi idare etmek zor yani
ama yaoacağız ideal kiloya gelince yeriz elbet minnacık
ayyy güldürdün yorumunla Allah da seni güldürsün emii işte bu aralar halsizlil var ve 10 da uyuyakalıyorum koltukta sızıyorum hatta bi enerji gelse halay bile çekerim ahahahdans etmeyi severmisin bir zumba videosu patlat
yada bir mezdeke
Bromelain dediğin ne canımBromelain ve collagen siparişim geldi yarın başlayacağım bakalım etki edecek mi çok merak ediyorum.
Bi zahmet ol yanioyy oyy bu aralar bende çok sınanıyorum kahvaltı da gözleme yemeyi özledim yhaa kaşarlı ıspanaklı ama gel gör ki diyet malumm ama tatil dönüşü tekrar sıkı tutmak filan epey bi zorlanıyorum artık yalan yok ama şu kalan iki kilomu verersem mezun olucam artık inşallah
Sorma kaptanım bildiğin nefis mücadelesiAşk olsun canım benim begenmemmi hiç sadece ilk Mthn83 u aldı diye elinden aldımhem sonra nasıl sataşacaksiniz Sitare55 ile
Sanki inadına oluyor demi
yapcak birsey yok mecbur abartmadan kouruacagiz bünye hemen depoluyorayy işte korumada zor yahuu millet yiyip yiyip kilo almıyor biz su içsek şişiyoruz
ahahaahah belki bu cumartesiye 1 kilo daha verirsem olurum bile mezun belkimmBromelain dediğin ne canım
Bi zahmet ol yani
Sorma kaptanım bildiğin nefis mücadelesi
ulaştım kuzum da bir haftada aldım geri 3,5 4 kilo şimdi 2 gitti 2 kaldı :)yapcak birsey yok mecbur abartmadan kouruacagiz bünye hemen depoluyor
ay allahim 5 li rakamları istiyorum nasıl mutlu olurummmm
papatyam sen hedef kilona ulaştın demi
ayyy güldürdün yorumunla Allah da seni güldürsün emii işte bu aralar halsizlil var ve 10 da uyuyakalıyorum koltukta sızıyorum hatta bi enerji gelse halay bile çekerim ahahah
Dünden razıymış gitmeyeMavi mavi kimin yarıi
Bi daha bnde öyle yapayımkesinlikle çok farkediyo dolu dolu sutle onlar bebeşin karnında olmalı bizde degil tartılmadan emzirmek lazım
Öhöm öhömmm 75.8Kaç kilon çabuk söyle
Mutfak kapısından geçerken kilo alıyorum bn sankiayy işte korumada zor yahuu millet yiyip yiyip kilo almıyor biz su içsek şişiyoruz
Ay bende yapayım geri kalmayayım sonra da kızımı almaya gidecembir kahve yapayım hindistancevizi yagından bir damla koyayaım bir kayısı bir kac badem cok yoruldum
ben bunu hakettim
Hemen baktım geçmişe maşallah sübhanallah bakalım Cumartesi ye kadar ne kadar gidecek neler yiyosun sen ya bni de etiketle menüne merak ettimÖhöm öhömmm 75.8
Tamam canım etiketlerim regl bitti aslında onun varolan bir ödemi vardıHemen baktım geçmişe maşallah sübhanallah bakalım Cumartesi ye kadar ne kadar gidecek neler yiyosun sen ya bni de etiketle menüne merak ettim
Sen kisitlamalarin sonucunda böylesin. Eski düzenine dön cumartesi eksi bile gelirsinOlur tabi kaptanım hattagezegenfeza kaptanım da beni almasa haklı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?