- 8 Şubat 2017
- 2.013
- 9.416
- 158
Yok kız hep söylüyorum haftada bir yenmeli sevilen bir yiyecekKızlar
LenaG kaptanım kızmasın
Madem bu kadar hamburger muhabbeti döndü nefsimizi koreltelim var mısıniz yarın kilo veren arkadaşlarla tartıdan sonra ödül izin günü olarak hamburger diyeti yapalım
Benim diyetisyen şöyle bir izin günü diyeti vermişti. Hani bu ilk son olsun gibisinden.ondan sonra daha motivasyonlu asilalim ne dersiniz?
Arada zaten yiyeceksin tamamen bırakmak mümkün değil ki sadece sayıyı azaltmamız gerekiyor kilo almamak için. Kendimden biliyorum yani haftada 3 4 hamburger yersen tabi kilo alırsın ayda 2 yersen almazsın gibi düşünaslında bu konuya dalmak istemedim ama dayanamadım yaa bende yaklaşık 3 aydır mesafeliyim karbonhidrat ve fast food yada abur cubur ama insan arada istiyor ya olsada yesek mi diye bi özlem oluyor hani geçen hastahaneye gittim bay baya sinirlendim ya hastanenin önünde duran simitçiden bi çekirdekli simit de mi yiyemiycez şöyle bi çikolatalı açma aman Allahım mmmm ama tutuyoruz kendimizi işte bu konuda tüm arkadaşlarım haklı tutmalıyız kendimizi ama arada özlem oluyor yahu :)
Bence anın tadini çıkart
Hamburger CIS degilki yaninda patates kizartmasi içeceği ve diger yancilqri olmadan...Kızlar
LenaG kaptanım kızmasın
Madem bu kadar hamburger muhabbeti döndü nefsimizi koreltelim var mısıniz yarın kilo veren arkadaşlarla tartıdan sonra ödül izin günü olarak hamburger diyeti yapalım
Benim diyetisyen şöyle bir izin günü diyeti vermişti. Hani bu ilk son olsun gibisinden.ondan sonra daha motivasyonlu asilalim ne dersiniz?
Evet yaa sen o tatilden sonra duzenine geri dönemedinBence anın tadini çıkart
Duygusal olarak doyunca bedensel açlık olmuyor. Yada evdeki gibi cerezdi çay yaniydi olmuyor pek
Ama gittiğin yerin mutfağı meshursa ne denir ki
Mesela ramazan bayramında doğu turu yapmıştık. Gelde ete gömülme
Marasta tatlı arama yani kimseyi gözüm görmez kulağım duymaz. Ama olabildiğince tabana kuvvet gezdik
2 kg artı geldim. Tek sorun istikrari sağlamakta sorun yaşadım.
Gerçekten mi yaKuzum ben.bi tatile gidip 5 kg alıp döndüğümü bilirim çok becerikli kalorili şeyler yapmayı seven yiyen bir ev ortamı var
Bence de yemeyi kısmak istemiyorum ki ben zaten çok yiyen bir insan değilim, çevremden de öyle söylerler en yakınında eşim o da sen zaten doğru düzgün yemiyorsun nasıl kilo aldın anlamiyorum der, benim hormonal sebeplerden ve vitamin eksikliğinden sebep son zamanlarda aldım kiloyu, o yüzden tatilden korkmuyorum sadece aşırı ödemli dönerim buna eminimgönlünce ye iç gez dolaş canım bende hareket hep hayatımda olacak artık çünkü ben spor yapmayı sevdim ciddi anlamda sevdim hemde ama yemeyi kısmayacağım bi tatilde de burdaki arkadaşlarım kızmasın lütfen :)
Evet bende dönüşte istikrarlı olmak için yine diyetisyene gideceğim, yoksa bozunca motivasyonu sağlamam zor oluyor, tatilden kilo almam gibi ama kabız olabilirim, en ufak birşeyden etkilenirm ben geneldeBence anın tadini çıkart
Duygusal olarak doyunca bedensel açlık olmuyor. Yada evdeki gibi cerezdi çay yaniydi olmuyor pek
Marasta tatlı arama yani kimseyi gözüm görmez kulağım duymaz. Ama olabildiğince tabana kuvvet gezdik
Hatay demem yeterli sanırımBence anın tadini çıkart
Diyetisyeni bıraktım en büyük etken o oldu benim için. Çok ucunu kaçırmadım ama istikrarda saglamadim 1 aldım 1 verdimEvet yaa sen o tatilden sonra duzenine geri dönemedin
Ama hep mi oradasin. Ben hep kayserideyim hergun sucuk mantı pastırma kete yemiyorum. İç Anadolu buğday tarım ürünleri ile beslenir.Hatay demem yeterli sanırım
Yok cnm kısa süreAma hep mi oradasin. Ben hep kayserideyim hergun sucuk mantı pastırma kete yemiyorum. İç Anadolu buğday tarım ürünleri ile beslenir.
Geçmiş olsun annen mide ameliyatı mı oldu?Ben de nasip olursa pazar sabah annemlere gideceğim. Çok daraldım ev çocuk iş spor diyet aşırı bunaldım .Sağolsun eşim bırakacak bir hafta kafanı dinle benim de işlerim var dedi. Şimdiden anneme dedim ki anne ben sana abur cubur konusunda eşlik edemem haberin olsun. Kendi diyetime uygun olanlarıyla ederim dedim . Kızım zaten ben ne yiyorum ki dedi garibim çok yiyemiyor zaten elinde hep bir çizi , yiyemediği için çabuk acıkıyor. Çocuk gibi balık krakerlerle dolanıyor 55 yaşında kendisiEtkilenmezseniz fotğrafını koymak istiyorum belki zayıflama konusunda aklınıza mide ameliyatı gelmemesi gerektiğini gösterebilirim. Etkilenecek olan varsa bakmasın lütfen.
Ayyy ne güzelHamburger CIS degilki yaninda patates kizartmasi içeceği ve diger yancilqri olmadan...
Kofte salata ve ekmek yemissin gibi düşün... Tabi disarida yapilanlar cok katkili şeker ilaveli ekmek vs... Ona dikkat ettigin surece yenebilirben haftada yada 2 haftada bir yiyordum canim istediginde
Kuzum benim hatam porsiyon kontrolü yapmadan gidersen böyle oluyorGerçekten mi yaben öyle çok kilo alıp döndüğümu hatırlamıyorm, bazen hormonal sebeplerden ödemli dönüyorum o kadar ama çok kafaya takmiyorim ondan olabilir, inşallah bu seferde almam
Bence de yemeyi kısmak istemiyorum ki ben zaten çok yiyen bir insan değilim, çevremden de öyle söylerler en yakınında eşim o da sen zaten doğru düzgün yemiyorsun nasıl kilo aldın anlamiyorum der, benim hormonal sebeplerden ve vitamin eksikliğinden sebep son zamanlarda aldım kiloyu, o yüzden tatilden korkmuyorum sadece aşırı ödemli dönerim buna eminim
Canım seni özledimYok kız hep söylüyorum haftada bir yenmeli sevilen bir yiyecek
Olsun saglik daha önemliAyyy ne güzel
Kuzum yarın ki tartıyı çok merak ediyorum çok diyet acisindan değişik bir haftaydi ama iki gündür toplamaya çalışıyorum + bekliyorum.insallah çok olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?