Kaptaniçem magnezyumla çözmüştü bağırsak mevzuusunu bir dene canım istersen. Gayet de güzel kaptanlık yaptınEki Görüntüle 3445505
Sinirden geçen hafta kaç olduğumu unuttuğum doğrudur. Bu hafta komple kitlendi bağırsaklar. Stresim çoktu ama akşamları aç olmaya devam ettim. Salı tartısında modum düşmüştü ama hiç bozmadım. Çok üzgünüm. Hiç güzel kaptanlık yapamadım. Artı ile gelirmi kaptan inanın hiç bozmadım neden böyle oldu anlamadım.
Elhan
Maşallahh harika bir eksi çok tebrik ederim.
Teşekkür ederim kaptanicemEvet canım meyve kan şekerinde dalgalanmaya yol açmış. Sabah 1 porsiyonda kalsa güzel olur. Afiyet olsun canım
Günaydın canımGünaydın kızlarr,
Dün çok yedim valla. Şehirdışına çıkınca kontrolden çıkıyorum. 15 saat falan gitgel yol yaptım
Sabah 8:45
4-5 çeri domates
1 büyük dilim kaşar peyniri
1 büyük dilim beyaz peynir
2 çırpılmış yumurta
3 kaşık menemen
8 zeytin
1 tatlı kaşığı acuka
1 tatlı kaşığı lor peyniri
Akşam 20:30
1.5 adet karides üzerine sarılmış levrek
1 adet somon sarma içerisinde peynir vardı. Büyüklüğü sushi kadardı.
3 kaşık deniz börülcesi
3 tatlı kaşığı acılı yoğurt
Çoban salata
3 adet terayağlı karides
1 küçük parça ızgara levrek
1 lt su
12000 adım
LenaG
Elhan
GünaydııınnnGünaydın canlar
Sağol canımTebrikler canım. Seni ayakta alkışlıyorum
Yaa ne kadar sevindim
Sağol canımVayyy tebrikler çok güzel bir eksi 60 lara ne kaldi
Hayırdır neler oldu
Teşekkürler canım benim
Teşekkür ederimKaptaniçem magnezyumla çözmüştü bağırsak mevzuusunu bir dene canım istersen. Gayet de güzel kaptanlık yaptın
Sıkma canını direnç kilosu olabilir
Maşallahh harika bir eksi çok tebrik ederim.
Sağol kaptanımMaşallah canım çok güzel eksi gelmiş
Çok teşekkür. Deniz görünce bennGünaydın canımafiyet olsun denizürünleri ziyafeti olmuş aza azar yemişsin birşey yok bunda sadece geç olmuş saati
Tebrikk ederim O zaman maşallah diyelimmmGeçen cumartesi 98.55
Bugün 96.20
Fark - 2.35
Çok şaşırdım valla nasıl gitti anlamadımyaptığım her yemeğin,tatlının tadına baka baka azar azar yiye yiye dedim herhalde artı geleceğim ama eksi geldi çok sevindim.
M MinicikfztElhan
Tebrikler canim mükemmelsin her zamanki gibiGeçen cumartesi 98.55
Bugün 96.20
Fark - 2.35
Çok şaşırdım valla nasıl gitti anlamadımyaptığım her yemeğin,tatlının tadına baka baka azar azar yiye yiye dedim herhalde artı geleceğim ama eksi geldi çok sevindim.
M MinicikfztElhan
Sabit kalmak da önemli tebrik ederim.Selam kızlar geçen hafta 64, 4 dum
Birkacgundur toparlamaya çalışıyorum aniden artış oldu kilomda yavaş yavaş yürüyüş e basldim gerginlik ve sitews olduğunda kendimi yemekle buluyorum onu anladim neyse ki artı çıkmadım aynı kilodayımElhan Ellssa Eki Görüntüle 3445524
Vayy vayyy eksiye bak tebrikler canımGeçen cumartesi 98.55
Bugün 96.20
Fark - 2.35
M MinicikfztElhan
Teşekkür ederimTebriklerrr canım
Tebriklerr canım çok iyi bence
En azından sabit sin canımSelam kızlar geçen hafta 64, 4 dum
Birkacgundur toparlamaya çalışıyorum aniden artış oldu kilomda yavaş yavaş yürüyüş e basldim gerginlik ve sitews olduğunda kendimi yemekle buluyorum onu anladim neyse ki artı çıkmadım aynı kilodayımElhan Ellssa Eki Görüntüle 3445524
Çok teşekkür ederimVayy vayyy eksiye bak tebrikler canım
Teşekkür ederim
En azından sabit sin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?