- 31 Ekim 2013
- 21.385
- 71.796
- 798
- 40
iyiyim canımın içi ben de, çok şükürMerhaba bitanemİyiyim Ankara'da dinlenmeye geçtim. Büyükler köyde bir ora bir bura günler güzel geçiyor. Sen napiyorsun iyi misin kuzucum
canımmmGünaydın çiçeğim
sağol kuzummTamam canım eklerim listeye
Buradada çok pahalı artık,sigorta da karşılamıyor .Burada diş yaptırmak çok pahalı.
Bir tanıdık yaptırdı 25 bin Euro ya geldi.
Sağlık sigortası karşılamıyor özele girdiği için
MaalesefBuradada çok pahalı artık,sigorta da karşılamıyor .
Ciddi paralar gidiyor nerdeyse.
yumurta kokar diye mi diyorsun canımLenaG sabah sadece sandvıc mı yıyebılırım ?yumurta fılan getıremıceme gore ısyerıne.anca haftasonu omlet yaparım
Meyve beni çok acıktırır mesela. Olabilir bikaç gün aç karnına meyve yemeden dene canımSelamlar 27 Haziran menüm
Kizkar gün içinde çok fazla acıktım hep atistirdim dün hiç iyi gecmedi diyebilirim
Sabah 9 gibi
Bir nektarı
Patatesli yumurta kızartmasi birkaç lokmalikti ,kk fazla peynir
İki ceviz ,bir Kuru incir,
Arada
Bir salatalik
Öğlen
Bir tabak yoğurtlu cacık bulgur ve semizotlu
Ardından birtane daha nektarı,iki dilim elma
Akşam kahvaltı hazırladım
Çökelek kavurma 3lokmalik, sucuklu yumurta 3 lokmalik domates salatalık,
Bir buçuk dilim ekmek
Güne meyveyle baslamak mi acaba meyve beni acijtiriyor sanki
@ElhanEllssa
Selam bebeğim napalım işte hayat koşturmacası. Kpss yaklaşıyor ben de ders çalışıyorum yalandan bakalımSabah yazdım ama gitmedi. Nasılsınız güzeller. Biraz yoğunum gelemedim Cumamız mübarek olsun
bromelaini bu markanın almıştım canım çok memnun kaldım selenyum başka markaydı gerçi ama bende çok fazla mide bulantısı yaptı içemedim.Biraz geç oldu ama olsun günaydınlaarr rakibim
Tartıya bir gün kala hep heyecanlanıyorum çokta stres yapıyorum yarın bakalım neler yapmışız görcez
Troide çok iyi geliyor selenyum almanı isterim ama özellikle bu markayı bazılarında selenyum oranı 100 bunda 200
Birde bugün bu takviyeyi alıcam bunuda almak istersen yine bu ürünü almanı tavsiye ederim S ile başlayan markaya göre hemde daha hesaplı
LenaG
Hayırlı cumalar canımSabah yazdım ama gitmedi. Nasılsınız güzeller. Biraz yoğunum gelemedim Cumamız mübarek olsun
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahHayırlı cumalar canım
Çok pis şifayı kaptım ama yatamıyorumayakta geçirip atlatacağım artık ne yapalım
canım bence doktora gidip detaylı bi test yaptır ne eksik ne fazla bi gör ona göre doktorun vereceği vitaminleri alKas ağrıları ve vitamin eksikliği için önerebileceğiniz bir takviye varmı ?
çok çok geçmiş olsun canımHayırlı cumalar canım
Çok pis şifayı kaptım ama yatamıyorumayakta geçirip atlatacağım artık ne yapalım
Misafirim var canım yoğunum mutfakta çok işim oluyor eşim de evde o ben yaparım diyor ama bilmiyor ki çok şeyin yerini gelip soruyor darlanıp tamam ben yaparım deyip kalkıyorumcanım bence doktora gidip detaylı bi test yaptır ne eksik ne fazla bi gör ona göre doktorun vereceği vitaminleri al
kas ağrısını da ayrıca belirt ki magnezyum değerine de baksınlar
çok çok geçmiş olsun canım
niye yatamıyorsun yoğun musun
Gittim ama fayda etmiyor gibi sanki bakalım fayda göremez isem Dr a diyeceğim yükseltin veya değiştirin ilaçları diyecanım bence doktora gidip detaylı bi test yaptır ne eksik ne fazla bi gör ona göre doktorun vereceği vitaminleri al
kas ağrısını da ayrıca belirt ki magnezyum değerine de baksınlar
çok çok geçmiş olsun canım
niye yatamıyorsun yoğun musun
cam yok malesef cnm kapalı alandayımyumurta kokar diye mi diyorsun canım
ben getiriyorum zaman zaman, arkamdaki camı açıyorum yerken sonrasında da parfüm sıkıyorum :)
hay Allah ya hasta halinle bi de misafir mi ağırlıyorsun yaaMisafirim var canım yoğunum mutfakta çok işim oluyor eşim de evde o ben yaparım diyor ama bilmiyor ki çok şeyin yerini gelip soruyor darlanıp tamam ben yaparım deyip kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?