8-9 kilo verdim. Ama ilk bir ay hiç bozmadım çok disiplinli oldum ikinci aydan itibaren orta yolu buldum. Haftada 1 gün baya yiyorum yani hamburger menü tatlı baklava vs. Ama kalan günlerde çok güzel besleniyorum sağlıklı yeşillikli sebzeli bol protein az karbonhidrat şeklinde.Ç
çok güzel bi yaşam biçimi elde etmişsiniz ve söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.
Peki 3 ayda bu düzende kaç kg verdiniz?
Canım onlar sağlıksız değil ki yenir. Sadece yeşilliğini bol tutup şehriyesini ya da patatesini ya da bulgurunu az tutacaksın. Gayet güzel öğle öğünü olurİnşallah canım benim de tek isteğim sağlığıma kavuşmak şu an çektiğim regl ağrıma bile kilodan diyorlar
Benim sorunum serbest kaldım mı otomatik olarak kafa salataya gidiyor ama nasıl salata? Şehriye salatası,patates salatası,kısır,çiğköfte vs illa bol karbonhidrat içerecek.
Çok güzel, çok sevindimDiyetisyene geldim
900 Gr yağdan gitmiş 400 Gr sıvı tutulumu olmuş
74FRIDA sadece ölçüm mü yaptırsan gerçekten cabaliyorsun sende
Super super superDiyetisyene geldim
Vaovv benim kizlarima bak supersiniz
Ödem atıcı çay neler önerdi diyetisyen.
Tebrik ederim kış kış yağlarrrrrDiyetisyene geldim
Sanırım düzensiz beslendigimden normalde 1-1.5 lt suyu çok düzenli içmem ama çay kahve içerim. Bu hafta çay kahvede yok sadece suya kaldımSuper super superPeki sivi tutulumu niye olmus
Ödem atıcı çay neler önerdi diyetisyen.
Ay hem kış kış hemde lütfen tartıya yansı bu garibi mutlu etTebrik ederim kış kış yağlarrrrr
İnşallah canımSanırım düzensiz beslendigimden normalde 1-1.5 lt suyu çok düzenli içmem ama çay kahve içerim. Bu hafta çay kahvede yok sadece suya kaldım
Eki Görüntüle 3403523
Ay hem kış kış hemde lütfen tartıya yansı bu garibi mutlu et
Benim yaş 25 daha ayda 2.5 kilo anca gidiyor tamemen metabolizma alakalı benceHaklısın bende yaptım diyetisyenle 3 ayda 17 kg falan verdim ama hep açtım sonra yemeklere saldırdım verdiğimden fazlasını aldım. Ama böyle yavaş gidincede motivasyonum düşüyo bırakasım geliyo. Şuan 94’üm. 80’lere kadar hızlı gider sanıyordum ama öyle olmadı sanırım yaşlada metabolizma yavaşlıyo. 34 oldu yaşta
O kilolea bi gelebilsem hayırlısıyla ondan sonra krar vericem ama 80’e kadar durmak yok o kesin :))E tatlım çok iyi vermişsin baya da yakmış iştesıkıldıysan olabilir ama şöyle düşün zaten kilolar gitmeye devam ediyorsa onu durdurmanın gidişatı bozmanın gereği yok bence. Tabi karar senin
denemek lazım aslında yavaş yemeyide öğretir insanasticklerin çocuklar için ve yeni başlayanlar için olanları var onlardan alırsan yemeyi bitirmek uzun sürüyor ve doygunluk hissi geliyor.
mantıklı en azından korumayıda öğrenir insan birden saldırmazAynı kafadayım
69, 71 arası Bikaç ay korusam sonra tekrar versem diye de bir seçenek var aklımda
gidende aslında ödem oluyo yağ kaybı az olurSıvı detoks listeleri ile yapıyorlar canım.
dengeyi güzel kurmuşsun valla tebrik ederim.8-9 kilo verdim. Ama ilk bir ay hiç bozmadım çok disiplinli oldum ikinci aydan itibaren orta yolu buldum. Haftada 1 gün baya yiyorum yani hamburger menü tatlı baklava vs. Ama kalan günlerde çok güzel besleniyorum sağlıklı yeşillikli sebzeli bol protein az karbonhidrat şeklinde.
Canım onlar sağlıksız değil ki yenir. Sadece yeşilliğini bol tutup şehriyesini ya da patatesini ya da bulgurunu az tutacaksın. Gayet güzel öğle öğünü olur
aslında metabolizmayla ilgilide tüm tahlillerim çok iyi çıktı kortizol insülin direnci vs ama işte demek ki bünye yapacak bir şey yok.Benim yaş 25 daha ayda 2.5 kilo anca gidiyor tamemen metabolizma alakalı bence
Teşekkür ederim deniyeyimSanırım düzensiz beslendigimden normalde 1-1.5 lt suyu çok düzenli içmem ama çay kahve içerim. Bu hafta çay kahvede yok sadece suya kaldım
Eki Görüntüle 3403523
Ay hem kış kış hemde lütfen tartıya yansı bu garibi mutlu et
Ben inanıyorum size öyle olmasa çoktan pes etmistinizİnşallah canım
Seni böyle gördükçe kendime inancım artıyor ben de yapabilirim diyorum
Nutellam 1 çatal kaptanımTebrik ederim canım direnci kırdıysan gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah
Elhan üzgünüm bu etkinliğe katılamayacağım. Çünkü geçen hafta bitirdim ben dip köşe banyo temizliğini
Nutella ve pirinç pilavı aynı günde
Dünün menüsü güzel bugün ki daha güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?