Sen iste yeter kiiiAfiyet olsun canımEltine aşk olsun
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanımDiyetisyen randevun sevinçle sonuçlansin.
Afiyet olsun canımKurabiyeyi bir taneyle sınırlamak lazım.
Ayıp ayıp söyleme tabi ki mezuniyetten sonra tarif isteriz.
Afiyet olsun canımÇok güzel bir menü.
Temiz sağlıklı menüler çok yorum almıyor tatlımcisss ye bakalım nasıl koşariz İşin hakikatine gelirsek haklısın kuzum yorum konusunda hassasiyet göstermiyoruz
Afiyet olsun canımGüzel bir menü
Afiyet olsun canımçok güzel bir menü
Afiyet olsun kaptanımÇok güzel bir menü.
Afiyet olsun canımçok güzel bir menü..
Afiyet olsun bademim.Ekmeksiz bir menü mü görüyorum
Harika bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımHarika bir menü.
Kadirli' nin Kurtuluş Günü' nde şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
O çiğköfteleri bugün telafi etmek için naparsin bilmiyorumCok şükür adımlar iyi
Afiyet olsun.
Afiyet olsun Saracim menülerin çok güzel.
Afiyet olsun Kumsalcim.
Sağlıklı bir menü afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun kuzucuga acil şifalar dilerim.
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun.
Menü güzel afiyet olsun canım
Otobüsü niye kovaladın suçu neydi?Bugün otobüs kovaladim
Günlük koşumu yaptım
Günaydın canm,Bu ödem işleri çok can sıkıcı ne olduğunu bilemiyorsun bende öyle, dikkat et bakalım bol su tüketmeye çalışGünaydın kızlar bir +150 dahayla +300 çıktım çok şaşkınım neden böyle oldu bilmiyorum
Hepinizin kadınlar gününü kutluyorum. Hepiniz birbirinizden güzel ve özelsiniz8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun
@Zipzip-
Elhan
@HanimKelesimiGetir
@Beth18
M Minicikfzt
@Jasminium84
@60kiloyum
@deli bir dombili
@kumsal68
@74FRIDA
@WunderLost
@Leyl35
@arke
@sara_28
@HuzuRRR
@Ceeeeeeeeeeee
tomrs
@yazarhanim35
@gezegenfeza
pastelfit
@ZincirKirma
@Tutku44
Mthn83
@Papatyamaviss
LenaG
@Tesnim1903
serap911
@LESA76
@badem000
@fesang
minerva1988
@Nergis 35
@s i d e l y a
@trueliving_
@Lavinia_98
@zeyneppk
Ellssa
@sibel_84
Mutlu1anne
@Satilucky
@freejourney
@arwengsd
@Keira-
@uranus35
Turşudan olabilir çiğ köfteden olabilirGünaydın canm,Bu ödem işleri çok can sıkıcı ne olduğunu bilemiyorsun bende öyle, dikkat et bakalım bol su tüketmeye çalış
Daha da arttırıyım bakalım suyuGünaydın canm,Bu ödem işleri çok can sıkıcı ne olduğunu bilemiyorsun bende öyle, dikkat et bakalım bol su tüketmeye çalış
2500 adimcikSahile inip dekoltelileri kovalayim bu kadar tembellik yeter
Otobüs kovalamak kaç dakikami alır ki
O zaman bugün açlık mı yapıyorsun, 6153836 km koşu mu yapıyorsun ne yapıyorsan yap, yarın yanıbaşındayım
Günümüz kutlu olsuuunnn
Maşallah daha ne olsun günlük mu 1 kg gidecekYerim seni yaumarım öyle olur ben zaten hep durup durup birden veriyorum ama bu sefer durmadım bile arttım. Diyetisyen beğendi yine de 3 kg yağdan vermişsin dedi ödem var regl nedeniyle normal dedi
Bensiz gidiyorduOtobüsü niye kovaladın suçu neydi?
Kilo o kadar gitmedi ki giden kilo 1.32500 adimcik
Maşallah daha ne olsun günlük mu 1 kg gidecek
Hangi burcun erkeği kolay kiAma oğlağın erkeği zor diyorlar doğru mu?
Geçmiş olsun canımKızlar kaç gündür giremedim kızım rahatsız biraz çok özür menüleri yazayım ramazan hazırlığı birde
Geçmiş olsun canım.Selamlar iki gündür regl ağrısı ve şişkinliği ile kivraniyorum
Onu analar doğuramamişHangi burcun erkeği kolay ki
Kaptanım , benim de haftam güzel geçti. Gel gör ki sabah adet oldum , tam da tartı gününden önce sinir oldum. İnşallah çok etkilemezKilo o kadar gitmedi ki giden kilo 1.310 günde bir de bu. Bir hafta önce 3 günde 1.6 vermiştim tabi ki hep o hızla gitmez ama 300 Gr geldi geri şaka gibi dikkat etmeme rağmen ve kendimi gerçekten zorladım şu son 3 gündür reglim uykusuzum ağrım var yine de çırpındım spor yapayım sağlıklı yiyim diye
Liste diyetisyenin ama hiç detoks vermiyor ben cuma diye biraz ödem atayım istiyorum o yüzden yapacağımGüzel liste bayağı da az yarınki detoks planınıda yapabilirsen cumartesiye bayağı eksi görürsünbişey sorucam diyetisyenin mi detoks veriyor.
İşin zor canım ya iş yeri insanın hayatının büyük kısmını alıyor mutsuz olduğun bir yerde çalışmak çok zoronuda bekliyorlar canım onu da.
İnşallah canım benimkini etkiledi ne yazık kiKaptanım , benim de haftam güzel geçti. Gel gör ki sabah adet oldum , tam da tartı gününden önce sinir oldum. İnşallah çok etkilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?