Haklısın esofman la gitsen bi dert ceketle rahat edemezsin neyle rahat edeceksen onu giy kuzum ben 10.bin adım yaptım cepte akşam da konser var yürüyerek giderim 4 km git gel 8 km yediğim köfteler tirmalamaz herhalde artıkEşim beni X partisine bulaştırmış. Bugün Atatürk'ün Antalya' ya Gelişi ve erkene alinan bir 8 Mart programı var saat 10' da oradan haber bekliyorum kuzum. Yağmur dolayısıyla erteleyebilirler . Eşofmanla katilsam ayıp olur mu arada derede kaldım ceketle yürümek istemiyorum program yeri de sahil .Sen çık bitanem .
Sen halledersin nerelerden geldin
Dualarımız seninle canımGünaydın kızlar
Bana dua eder misiniz haber beklediğim bir yer var işle alakalı
teşekkür ederim canımDualarımız seninle canım
Afiyet olsun canımSabah kahvaltim
1 has yumurta
Yarim simit
Az peynir
1 cay kasigi bal
2 Bardak cay
Aksama lahmacun yapicam ama beybilere kendim salata yicem insallah tabi bu kudreti damarlarimdaki asil kanda hissediyorum
günaydın canımgünaydın kızlaarrr
günaydın canımGünaydın canlar
afiyet olsun canımKahvemi içtim kendime geldim,kesmedi çaya gectimdışarda çok güzel yağmur var
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
05.03.2024
Sabah yok
12:30 2 yumurtadan omlet,çay
Ara 17:00 dışarıdaydım geçe kaldı. 20 gr badem,1 kupa yeşilçay,4 k kayısı
20:30 Yarım kabak,Yarım havuç,1 küçük soğan,1 küçük patates 5 fıs z.yağ ile airfryer da pişirdim.
3 yk yoğurt ,1 dilim artizan ekmek (aslında ekmek yoktu ama çok acıkmışım yedim artık birazdan yapmam gereken ara öğünü yapmam)
Ayrıca 3 kupa sütlü filtre kahve
2.5 lt su
6732 adım
Elhan Mthn83 Cordelia
Kız sana vereceğim gazozu ben içmişsimDuydum duydum kaptanım, beni aldı yaa hemen kutlamalar yapmış
Senin gözün kaldı tatlimda demiBen ağzıma iki tane bile kuruyemiş atmamak için kendimi gidip sporlara vurayım, benim kaptanım tatlıları gömsün oh ne güzel dünya
Bacım kolaya kadar herşey tamam di tühSelam kızlar
Bugün aralıklı oruçum bozuldu aamaa yarın devam edcm
Sbah Bir parça ekmek
Mantar sote bir salatalık biraz yeşşlik
Ara bir kahve bir avuç fındık
Saat 3 gibi iki adet çig köfte bol salata ve tavuk ızgara iki kaşık Kilis tava bir bardak kola
Evde degildim
Yeşil çay 30 dakika Leslie 300 puan
6900 adım = 690 puan
Toplam 720 puan
Elhan Cordelia Mthn83
Bı kola dahaİyiaksamlar kızlar çok sayfa birikmiş menü mü yazayım uyuyacağım yorgunum abimin hanımı ufak bi operasyon geçirdi oradaydim bugün biraz ayar kaçtı kusura bakmayın
Sabah 10
1 haşlanmış yumurta
Yesillik salatalik 2 çeri domates Lor peyniri
Ogle
Avuç içi kadar yağlı pide(katmerli benzer)
1 hurma
1 kare çikolata
2 ceviz
Kola
Akşam
Mercimek köftesi
Ayran Yesillik
Kofteyi biraz abarttım
Şu 1 litre Spor yok
Elhan Cordelia Mthn83
Kurabiye kaçta yedinMthn83 Elhan
Kahvaltı 11.00
1 dilim kızarmış ekmek bir yumurta labne 1tatlı kaşığı bal
Ara 13.00 Kahve 2 bitter badem
Ara yulaf 16.00 yulaf biraz zengindi bugun herseyden azar azar koymuş olabilirim
Akşam
1 kase brokoli çorbası
Yarım tabak mantar sote 2 yk pilav
Çay 1 adet Elmalı kurabiye
1.7 lt su
45 dk reformer pilatesCordelia
Maşallah çok güzel hakim olmuşsun kendine tebrik ediyorum
HoşgeldinKızlar biraz geç olacak ama bende kendimden bahsedeyim
159 boyundayım, 50 kg ile gebe kalıp 63 kg ile doğuma gittim.Bebeğim şuan 4.5 aylık oldu ve bende doğum sonrası yavaş yavaş biraz kilo verdim. 2 aydır biraz pilatesle biraz yürüyüşle bunu destekledim ve 53 kiloya düştüm ama 1 aydır saldım muhtemelen 1-2 kg aldım sabah tartıda belli olur diye düşünüyorum
Annem ve kv ile iddaaya girdik bayramın 1.gününe kadar en çok kiloyu kim verecek diyeo gazla ve bu gruptan da alacağım destekle ilk hedefim 50 kiloya bayrama kadar ulaşmak istiyorum
2.hedefim ise 48 kg ve doğumdan önceki düz ve fit karnıma ulaşmak
GünaydınSuçum neyse çekeceğim hakim bey cikiyormuyuz
Günaydın kaptanım
Akşam da ben seni özlemeye başlarım biraz yoğunumGünaydın, bugün akşama kadar özleyeceğim, akşam fırsat bulamam
Ooo kimler gelmiş
Günaydın casminim
günaydın canım
Onu dusunmedım hangı takımda acabaİtiraf et hangi takımda acaba dedin
Akşam 8 kaptanımAfiyet olsun canım
Kız sana vereceğim gazozu ben içmişsim
Senin gözün kaldı tatlimda demi
Hele ondan içime sinmedi
Bacım kolaya kadar herşey tamam di tüh
Bı kola daha
Kurabiye kaçta yedin
Güzel menü geneli
Maşallah çok güzel hakim olmuşsun kendine tebrik ediyorum
Hoşgeldin
Günaydın
Akşam da ben seni özlemeye başlarım biraz yoğunum
Ooo kimler gelmiş
Az daha dur kız bende geliyorum yetisecegim
Mesaj silinmesiydi çıkmıştim silinince çıkmamış olabilirimÇıktığından emin miyiz
Evet ben çağırmıştımBiri çilingir çağırmıştıLenaG sen miydin?
Geçmiş olsunDün akşam size yazdıktan sonra hastalandım. İçimde ne balık kaldı nede tatlı. Kanepede sızdım sonra. Eşim yatağa geç deyince sabaha kadar hareketsiz uyumuşum. Belim tutulmuş dönemedim
Çok zor bir sabah oldu
Bugün yeni diyetime basladim pek kafama yatmadı. Hastene diyetisyeni eline liste verir ya öyle bişi oldu
Neysee bu arada aylık hedefimi güncelleme gereği duyuyorum bilmem anlatabiliyor muyum
Hedefim 69
Mthn kaptanım sana zahmet günceller misin
Opera indirin orda yok , prolujla reklamın ilgisi yok maalesefarkadaşlar kk pro hakkında bilginiz var mı şu reklamlara engel oluyor mu:)
İyiyim inşallah salata yediğim günler sıkıntı yaşıyorum ama uzun süre açlığın üstüne ramazanda oruç açmak gibi düşünGeçmiş olsuniyi misin şimdi
Ayy çok teşekkür ederim nasıl rahat oldu:)Opera indirin orda yok , prolujla reklamın ilgisi yok maalesef
Aslında vardı bı ara ama çok iyi değildi galiba hiç denemedimAyy çok teşekkür ederim nasıl rahat oldu:)
Yalnız yılların kk’sının hala bi uygulaması olmaması çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?