- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Güzel geçti çıtırcım,ramazan sonrası devam olacak herhslde.Apartman günü güzel geçti mi
Kuzen sağ salim yavrusuna kavuştu mu
Dünya telaşesi bizde aynı
Bu birbirimize güvenme işini biz de yapmıştık o günden sonra arabaya yedek anahtar koyduk.Yooookkk unutmam
HAtta esiminkini de aliyorum cumartesi gununden sonra yanima:)
ben ona guvendim o bana guvenmis ikimizde ortada kaldik o gun dimdizlak :)
Allahtan evin sigortasi vardi aradik geldi ama uzun zaman sonra :)
Günaydın kaptanim. Çocuğun diş cikarmasi eşittir uykusuz geceler.Günaydın kızlar bugün bana hiç gün aymadı bütün gece bir dakika bile uyku uyuyamadım oğlumla hep ağladı galiba diş çıkaracak gün içinde de aktif olamam muhtemelen menü yazmaya çalışacağım
Biraz yağsız tavuk koy salatana şahane olurSabah kahvaltim
1 has yumurta
Yarim simit
Az peynir
1 cay kasigi bal
2 Bardak cay
Aksama lahmacun yapicam ama beybilere kendim salata yicem insallah tabi bu kudreti damarlarimdaki asil kanda hissediyorum
Kolay gelsinBugun gune evi temuzleyerek baslicam
Sonra okulda isim var 1 saatligine gidip gelicem sonra yemek yapicam
O nedenle sabahtan kahvaltimi yaptim
Simdi isler beni bekler
Çok sağol canımGünaydın kızlar geçmişi tam okuyamadim sayfalar sayfalar giz attığım kadarıylaCordelia annenler dönmüş allah kabul etsin gözün aydın canım @gezegenfeza sağlık durumunun iyiye gitmesine çok sevindim
Yeni gelen arkadaşlar var etiket yapamadım hepiniz hosgeldiniz bol eksileriniz olsun insalahhhdün yediğim kofte fazla idi beni mahvetti bi yürüyüş yapayım bugün öğleye kadar sadece su olacak insalahh
Zor zamanlar bilirim ama inanki hepsi geçiyor sağlıklı olsunlar yetiyor.Tecrübeli uykusuzluğu sonuna kadar yaşamış bir Anne olarak yazdım.Ana okulunda şimdi Nisan'da 6 olucaz nasipseGünaydın kızlar bugün bana hiç gün aymadı bütün gece bir dakika bile uyku uyuyamadım oğlumla hep ağladı galiba diş çıkaracak gün içinde de aktif olamam muhtemelen menü yazmaya çalışacağım
Oh mis bende öyle olurum umarımYok kuzum korkma buradaki hanımlar güle oynaya yağ yakıyorlar .
Açım diyenleri görünce ölü taklidi yap ya da sessizce uzaklaş, sana bulaşmasın çünkü onları görünce aç olduğumu fark ediyorum.
Hedefimize ulaşacağız elbette
Dimi yaaSormak lazım oralarda o ne geziyordu da hemen gördü
İkinizde yakalandınız
Kaçaklar sizi
54,5 kg.Oh mis bende öyle olurum umarım
İlk tartı sonucum da şöyle bir ayda 1.4 kg almışım bir de regl olamadım onun da ödemi var neyse gidecek gidecek
Benim evden taşımam zor oluyor açıkçası ama bir şekilde alternatif buluyorumBen diyetteyim herşeyimi evden getiriyorum .Gececiysem sabah kahvaltısını.Sabahçı isem kahvaltı,öğlen,hatta akşam.Çünkü sekizde çıkıyoruz akşam yemeği çok geç oluyor.
Günaydın nasıl güzel bir misafir
GünaydınGünaydın Arkadaşlar
Güne Erken Başlıyanlar
Güzel Bir Gün Olsun
Bu sabahki kahvaltım ektedir.
Fikir amaçlı paylaştım
5 yemek kaşığı lor
Keten tohumu
Çeyrek avakado
2 yaprak marul
1 havuç
4 tam ceviz
5 yeşil zeytin
1 yemek kaşığı zeytinyağı
GünaydınGünaydın kızlar geçmişi tam okuyamadim sayfalar sayfalar giz attığım kadarıylaCordelia annenler dönmüş allah kabul etsin gözün aydın canım @gezegenfeza sağlık durumunun iyiye gitmesine çok sevindim
Yeni gelen arkadaşlar var etiket yapamadım hepiniz hosgeldiniz bol eksileriniz olsun insalahhhdün yediğim kofte fazla idi beni mahvetti bi yürüyüş yapayım bugün öğleye kadar sadece su olacak insalahh
Gunaydinlarrr
Günaydın canımGünaydınlar
Gunaydin kizlar
Günaydın canım. Allah kolaylık versinGünaydın kızlar bugün bana hiç gün aymadı bütün gece bir dakika bile uyku uyuyamadım oğlumla hep ağladı galiba diş çıkaracak gün içinde de aktif olamam muhtemelen menü yazmaya çalışacağım
Günaydın yeni çıtırGünaydınlaar
Merhaba çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için:)Merhaba mutlu anne,
Allah bağışlasın yavrularınızı.
Diyetisyen listenize uyup bizimle devam ederseniz sağlıklı sonuçlar alacağınızı düşünüyorum.
Aramıza katilmanizdan mutluluk duyarız. Yarın sabah fotoğrafli kilo bildiriminizle ilk adımı atabilirsiniz. İlk ogununuzu. yemeden tartilip bizimle paylaşin. Kilo takibinizi yapalım.
Akşamları veya gece yeme işi bittikten sonra menü bildirimi yapıp beni etiketleyin. Bir haftalik hazırlık bölümünden sonra arzu ederseniz takım seçmelerine girer takımlara dahil olursunuz. Zaman içinde diğer detayları da konuşur yardımcı oluruz .İlk sayfamızda katılım formumuzu doldurdunuz mu ?
Günaydın başlangıcın hayırlı olsunMerhaba çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için:)
Ben biraz tombik bir anneyim ve artık kurtulmak istiyorum. Böyle gruplarında motivasyonu artıracağını düşünüyorum. Tartı 06.03.2024 tarihine aittir.
ADINIZ: Çiğdem
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 171
KİLONUZ: 95.94
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:bankacı ama şuan doğum izni
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemek yemeyi çok sevmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık ve fiziksel görünüşümün daha iyi olması için
Eki Görüntüle 3397185
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?