Hoş geldin canım benimMenü
Sabah hiç birşey erken yola çıktım 400 km yol ödemi
Saat 1 gibi 1 maximus çikolata 1 ıcetea
Akşam 5 gibi
Müsli ve granola karıştırdım bir kase onu yeşim 1 Lt su 1 bardak hibuskus çayı 1 bardak filtre kahve içtim 7 bin civarında adım ile günü kapattım herkese iyi geceler bi aksilik olmazsa cumartesiye kadar açlık yapmak istiyorum bi midem dinlensin de eski düzenime döneyim yarın pilatese de başlıyorum inşallah
Elhan
İyi olmaz yatmadan 4 Saat önce son öğünü yemeliyiz hadi sana 2 yapalım8de akşam yemeği yedim, 9a doğru kızımı uyutmaya götürdüm 1 saatte anca uydu
Ben şimdi son ara öğünümü yapsam 1 saat sonra uyusam nolur ki
Çok teşekkürler canım iyiler Allaha şükür sağlıkla gittiler geldiler güzel geçmiş mutlulardıHadi gözün aydıniyiler değil mi sıhhatleri falan
Ben geç yattığım için saatlerim böyle canım
Banada iş yerinde olduğum zamanlarda 05:30 da kahvaltı verdi.8 de çıkıyorum 8:15 evdeyim.08:35 uyku oluyor 11 11 buçuk gibi kalkıyorum.Evdeykende en geç 10 dedi.Çünkü metabolizma yavaşlıyor dedi.Allah zihin açıklığı versin su gibi geçsin sınav canım hangi bölümden giricen sınava.Bem geç yatıp geç kalkıyorum gece oturuyorum genelde (kpss çalışıyorum) o yüzden böyle
1 saati gitti bileİyi olmaz yatmadan 4 Saat önce son öğünü yemeliyiz hadi sana 2 yapalım
Cok şükür canım devam et bu kiloyu koruman çok önemliDoktora kan sonuçlarını sordum
Eski ve yeniyi karşılaştırdı, hepsi çok iyi olmuş, karaciğer temizliği sonrası ağrı kesiciyi bıraktım, faydası yok dedim, iyi yapmışsın dedi hatta içtiğim 2 ilacı daha bırakabilirsin dedi
AdChoicesTroid ilacını da bir müddet bırakacağım ( dozu çok düşüktü) 3 ayda bir kan verip kontrol ettireceğim, değişme, bozulma olmazsa onu da bırakacağım, diğer ikiyi ömür boyu kullanacağım, buna şükür
ADVERTISING
Lenfödem baya azaldı dedim, çok şaşırdı ve sevindi, ben ondan korkuyordum dedi
Oruç tutabilirmiyim dedim, hissiyatım tutmasan iyi olur dedi, vücut susuz kalmamalı dedi
Apayrı yaşam sistemini uyguladım, sonunda karaciğer temizliği yaptım dedim, sonrası biraz bocaladım dedim, bocalama çabuk toparlan ve devam et dedi
Aslında ben normalde de geç yatarım kpss olmasa da kitap okuyorum geceleri gündüz adapte olamıyorum gece sanki okuduğum romanın içinde gibi hissediyorum hoşuma gidiyor.Banada iş yerinde olduğum zamanlarda 05:30 da kahvaltı verdi.8 de çıkıyorum 8:15 evdeyim.08:35 uyku oluyor 11 11 buçuk gibi kalkıyorum.Evdeykende en geç 10 dedi.Çünkü metabolizma yavaşlıyor dedi.Allah zihin açıklığı versin su gibi geçsin sınav canım hangi bölümden giricen sınava.
Ne tatlı sen böyle söyleyince benim de simlerle oynadığım gözümde canlandıAy çocukken o çokoprensleri sırf ambalajından simler bulaşıyor diye yerdim o simleri gözümün üstüne sürerdim
Hoş geldin canım zamanla adapte olursun aktif ol sohbet sarar ve her şeye hakim olursunHoşbuldum
İlk sayfayı; kuralları biraz okudum ama nasıl dahil olurum ne yapmam gerek onları bilemiyorum.
Ben diyetteyim herşeyimi evden getiriyorum .Gececiysem sabah kahvaltısını.Sabahçı isem kahvaltı,öğlen,hatta akşam.Çünkü sekizde çıkıyoruz akşam yemeği çok geç oluyor.Bizim orda da çok seçenek yok canım bir kahve bir kebapçı bir ev yemekler yapan yer bar ki cafe ile ev yemekleri yapan yer pahalı aşırı birde belediyenin lokantası var ordan yiyorum ben hep hem uygun hem fiyat performans ürünü. Yoksa yemek kartı ay sonuna yetmiyor maalesef pahalı yerden yiyince
Canım o çorbaları içme ne olur. Ben onları üreten bir yerde çalıştım. İçme sen.Paketli corbalardandiyeti 5 dakikada bulup uygulamaya geçirdiğim için çorba yapmaya vakit bulamadım ama yarın kendim yapicam
Evet cok tesekkurler.Tebrik ederim canım.
Senin canın sağolsun canım.
Listelerin güzeldi bence geçici bir artı.
Reçellerin hiç faydası olmayacaktı inan, sadece gün içinde düzenli beslenmeye gayret göstermemiz lazım. İnşallah tekrar yaşamazsın canım böyle ağrılı durumları.
Eksiye geçecektir tekrar.
Tebrik ederim canım.
Üzülmek yok, dikkat etmeye devam edeceğiz.
Artın çok değil, cumartesi güzel bir sonuç gelecek bence.
Tebrik ederim canım.
Sanırım buradan ayrı kalmak etkilemiş, en kısa sürede eksileri görmeye başlarsın.
Normalde hiç içmiyorum en son ünv 1 deyken içmiştim birde şimdiCanım o çorbaları içme ne olur. Ben onları üreten bir yerde çalıştım. İçme sen.
Canım benim hatam. Kusura bakma lutfen.Düz 69 kilom. Küsüratsız yani. Yanlış olmuş sanırım
Şampıyon yavasss sen naptın yaElhan
Bu sabah tartı sonucum 56,9
Menümü de paylaşabilirim akşam ne yiyeceğim belli
Sabah
Yoğurt, ciha tohumu, muz, kakao ve bademden hazırladığım smoothi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, 1 bardak kefir
Ara
2 küçük incir, badem ve yeşil çay
Akşam
7-8 yk etli barbunya, yoğurt ve 1 dilim ekmek
Ara
Kiraz sapı çayı ve meyve
Şu ana kadar 2,5 litre su içmişimdir
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?