Hem de ikişer haa, çifte kavrulmuş yani.Ayyy çok fena çokbende iki tane , Cordelia da iki tane
Ölüyorum aşkımdan, öpe öpe helak oldum. Kocam “bi gün beni şöyle öpmedin” diyo
Kıyamam ben ona yaa, çok üzüldüm ama sizinle birlikte yaşayacağına da çok sevindim. Son zamanlarında mutlu olacak, belki zamanla durumu da çok daha iyiye gider.Selam kızlar minik kızımı kuduz aşısı ve çip için götürdüm. Yürüyerek gidip gelebildim çok şükürama son gelen bebeğime çip takmaya bile gerek yok dediler çok yaşlı ömrü az dediler dün akşam getirdi eşim yavrum öyle perişan harap durumdaki 2 günlüğüne karantinada iç ve dış parazitleri için sonra iyice temizlenip kardeşlerinin arasına karışacak elimden geleni yapacağım artık ne kadar ömrü kaldıysa mutlu etmeye çalışacağım oğluşumu.
canım yoğun geçiyor günler. akşamları pek fırsatım olmadı. bazen bakıp çıkıyorum60kiloyum canım nerelerdesin merak ettim seni
Canım kaptanım benim, hiç gerek var mı böyle gazoza falan, bak artık aynı takımdayız, gel beraber yeşil çay içelimm
Canım öncelikle kendi aranızdaki yarış için ikinizi de tebrik ederim, minicik kaptanım vücudunun darbesini yemiş oldu ama canı sağolsun. M Minicikfzt benim ilk takım kaptanım olarak çok özel kalacaksın canım,Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Alanlarda bu hafta büyük kaçamaklar yoktu bence. Bu bizim yarisimizdi M Minicikfzt kaptanimda. Şimdi sizlerin yarışı başladı. Hepimize başarılar diliyorum
Birlikteliğimiz kısa sürdü canım ama sen benim ilkimsin unutma
Merhaba gülüm nasılsın
Hey maşallah kaptanıma, sulak yerde yetişmişsin. Azıcık da bize ver170-172 aralığında ölçen kişiye göre değişiyor
Yerim sıcak canım, senin için ısıttım. Ben de hemen senin koltuğuna yerleşeyimTeşekkür ederim maviş kaptanımben yüzerek karşıya geçiyorum hoşçakalın maviş Şirineler
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve sporİyi Akşamlar Arkadaşlar Takım Kaptanlarım@Elhan M Minicikfzt
Bu gece nöbetteyim
05.03.2024 Beslenme Listem
Sabah 09:00
1 yumurtadan omlet (Yağsız)
1 dl.peynir
2 yemek kaşığı zeytinyağı (pul biber)
5 adet zeytin
Yeşillik
1 dl.tam buğday ekmeği
1 kupa yeşil çay
Öğlen 16:00 Dışarıdaydım
6 tane kavrulmamış fındık
1 tane ceviz
Akşam 18:30
1 kase kabak yemeği (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişmiş)
1 bardak ayran
1 dl.tam buğday ekmeği
22:00 gibi yeşil çay
10 bardak su içildi
20 dakika Andulasyona girdim
5000 adım atıldı
Cordelia
Müthişsin CanımBu arada önceki diyetisyenimle bu 9. Gorusmemizmis. Toplamda 7 kilo vermişim ve bunu yaklaşık 6 kilosu yağdan gitmiş. Şuan 5-6 kilo daha verirsem ideale ulaşmış oluyorum
İnsallah canım çok teşekkür ederimCanım öncelikle kendi aranızdaki yarış için ikinizi de tebrik ederim, minicik kaptanım vücudunun darbesini yemiş oldu ama canı sağolsun. M Minicikfzt benim ilk takım kaptanım olarak çok özel kalacaksın canım,Mthn83 kaptanım da beni canı gönülden istediği için çok özel.
İyi ki burayı bulup gelmişim, gerçekten o kadar motive edici bir yer ki, kendi adıma uzun süredir yakalayamadığım motivasyonu sizlerle yakaladım. İnşallah cumartesiye de güzel rakamlarla geliriz hepimiz.
Canım çorba hazır derken eğer paketliyse kullanmamanı öneririm. Lokantada içtim anlamındaysa afiyet olsun, umarım güzel sonuçlar alırsın.Faklı bir menü denicem. Çorba diyeti diye birşey buldum internetden inşallah başıma birşey gelmez
Sabah:13.00
1 yumurta
1 jambon
Salatalık, domates,peynir az
Tam buğday lavaş
Öğle: 15.30 işkembe çorbası (hazır) pul biberli
Bu saatten sonra kahve yeşilçay içeceğim çok acikirsam salatalık yicem 3 gün yapcam hergun farklı bir çorba ile
Cordelia Mthn83 Elhan sporu akşam bildirecegim
Afiyet olsun, sadece bu kadar mı yedin, akşam yok mu kaptanım, çok az olmuş hem yemekler hem de su.Canlarım merhaba çok yoğun bir gündü anlatamam.
Sabah 1 haşlanmış yumurta yedim
Saat 15.30 da 3 hurma etli değildi 1 kase yoğurt.
500 ml su içtim. Çok suçsuzum
Önce bı eski diyetisyenime gittim. 1 haftada 1.3 kg vermissim. Koşa koşa diğerine gittim sonra.
Diğerine gittigimde tartı daha fazla tartı. İkinci diyetisyenim çok güler yüzlü sıcak kanlı diyemem. Öğrenciye slaytta Hersey yazıyor diye öğretmen gibi ama günlük yediklerimi fotoğraf veya yazılı istiyor. WhatsApp takibi yapacağım diyor. Kaçamaklardan haberim olsun telafi vereyim diyor. Yemek yerken masanın altından çıkacak diye korkuyorum
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Cumartesi sürpriz bekliyorum senden.
Afiyet olsun, çok güzel menü. Yediğin saatleri de bundan sonra yazarsan daha aydınlatıcı olur. Bu arada hoşgeldin, ben de çok yeniyim buralarda.Elhan
Bu sabah tartı sonucum 56,9
Menümü de paylaşabilirim akşam ne yiyeceğim belli
Sabah
Yoğurt, ciha tohumu, muz, kakao ve bademden hazırladığım smoothi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, 1 bardak kefir
Ara
2 küçük incir, badem ve yeşil çay
Akşam
7-8 yk etli barbunya, yoğurt ve 1 dilim ekmek
Ara
Kiraz sapı çayı ve meyve
Şu ana kadar 2,5 litre su içmişimdir
Spor yok
Afiyet olsun her şey çok güzel olmuş.İyi akşamlar Kızlar
Menüm şöyle
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Bol salata
Ara
1 avuç çiğ fostık
1 avuç yaban Mersini
Ara
2dilim peynir
Akşam
3 köfte
Bol salata
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel menü.Elhan Mthn83 bugün menüm
Kahvaltı 12:00 1 yumurta 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf tavada pişirdim 1 dlim tbe 1 yk lor
Ara kahve karabuğday patlağı üzerine 1 tk fıstık ezmes 1 çk bal
Ara rezene çay avuç içi kuru dut
Akşam 18;10 1 kase zeytinyağlı yeşil fasülye 1 dilim ekmek 1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan üzerine çıtır nohut (tabağın hepsini bitiremedim )
Su 1,5 litre içmeye devam edicem yatana kadar bitki çayı filan içerim birde
Benimde boyum aynı canım o yüzden kilom dağılımlı170-172 aralığında ölçen kişiye göre değişiyor
Bence gereğinden az yediğinde vücut onu depoya atıyor. Sağlıksız yiyeceklerden uzak durup olması gerektiği kadar yemelisin bence kaptancım.Daha çok kalori açığı olusturayim diyorum ama olmuyor.Sabah tartisinda istedigim sonuç gelmeyince bugün yediklerim arttı arkecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?