Geçmiş olsun kaptanim.Evet canım ileri seviye bir de benimki derin endometriozis diye geçiyor sadece yumurtalıklarda değil iç organlarda da çıkıyor bağırsak mesane vsden de oldum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun kaptanim.Saglikli bir hayatın olsun inşallah.
Bir günlük mesele tatlışım her zamanki gibi salı tartı günü garipligini yaşıyor sadece
Kıyamam ona, çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.Günaydın hayırlı sabahlar
Küçüğüm 6 olmadan geldi
Biraz hasta sanırım burnu tıkandığı için uyuyamamis.
Cumartesi gunu ciljngir acti kapiyi eve giremedim gec yazdim o nedenle. Neyse ben yapicam diyetimi cok saldim cunkuBildirim yapmadıysan çıkarmış olabilirler canım cumartesi günü. Ben de hatırlayamadım listede adını yoktu sanki
Afiyet olsun, güzel menü, güzel spor.İyi geceler menüm şöyle arkadaşlar
Sabah
2 dilim peynir
Bol yeşillik
Ara
1 avuç badem
1 avuç yaban mersini
Akşam
5 yk et sote
Bol salata
Ara
1 avuç badem
1 avuç yaban mersini
2 lt su
1 saat fitness
Elhan
Afiyet olsun canım, güzel bir menü olmuş.Menü bildirimi için geldim
M MinicikfztElhan
Kahvaltı 14.00
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 elma
3 kayısı
2 ceviz
1 tatlı kaşığı keten tohumu bunları karıştırıp yedim
(Okulda bir avuç sarı leblebi yemiştim sadece)
Akşam 17.00
1 kase kabak çorbası
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı kuru fasulye
Kaçamak ne bilmiyorum ama inşallah telafisi kolay bir şeydir, ayrıca 2si 1 arada kahveler çok sağlıksız.Sabah Kahvaltı 07.00
2 yumurta
Peynir
Ekşi mayali ekmek
Çay
Yeşillik
Ceviz
Ara Öğün
2 bardak 2si birarada
2 kayısı
3 badem
Akşam Yemeği 18.30
Kuru fasulye 1 tabak
Yoğurt 1 kase
Çorba 1 kase
Yarım dikim eksi mayali ekmek
Kaçamak Var
1.5 litre su
11.000 adım
Cordelia M Minicikfzt Elhan
Afiyet olsun canım yemeğin ve sporun güzel ama suyun çok az.
Afiyet olsun, menü güzel olmuş. Söktürücü çaylar deneyebilirsin belki.@Mthn83Elhan
Kahvaltı 11
Salçalı yumurta
Ara kahve
Acıktıkça ceviz yedim bugun
Akşam 19.00
Brokoli bir havuç ıstırıdye mantar aırfreyde oyle pısırıp yedım havuç salatası bir adet çiğköfte
Beslenmede sıkıntım yok ama artık 5 gündür olamadığım adet beni mahfedıyor iyice arşa çıktı ağrı gelen giden yok bakalım tartı ne dıcek yarın için
Harika bir menü ve spor. Afiyet olsun.4 mart pazartesi
M MinicikfztElhan Cordelia
Kahvaltı 09.30
2 h yumurta
1 d hindi füme
Roka
6 zeytin
Peynir
1 d ekmek
1 tk züber kakaolu fındık kreması
Öğle 14.00
1 kase ezogelin
1 tutam maydanoz
Akşam 18.00
Yarım kase ezogelin
1 d fırın somon
1 tabak salata
Su 2,5 lt
Spor
40 dk reformer
10 dk tempolu yürüyüş
Adım 8.270
Bildirim yapılmadigi için baskı olmasin diye eklememis olabilirim kuzum. Her zaman yerin hazır. Ben gidip notlarımı kontrol edeyim.
Olur mu tatlım benim.
Gidişat bodaslama kilo alma yolunda ilerliyorumBildirim yapılmadigi için baskı olmasin diye eklememis olabilirim kuzum. Her zaman yerin hazır. Ben gidip notlarımı kontrol edeyim.İyi misin her şey yolunda mı? Sohbetlere bekliyoruz. Gidişatın hakkında bilgimiz olursa aksilikler olmaz canım.
Geçmiş olsun canımCumartesi gunu ciljngir acti kapiyi eve giremedim gec yazdim o nedenle. Neyse ben yapicam diyetimi cok saldim cunku
Ah kuzum zayıflamak isteyen biri sabah ağzına halka tatlsi yerine ceviz atmalı , grsissini atmalı ayağına sıkmayı bırak lütfen.Gidişat bodaslama kilo alma yolunda ilerliyorum
Yani vahim
61den 65e geldim
Bugun sabah sadece agzima halka tatli attim 3 parca baska bir swy yemedim
Son zamanlarda gece yemelerinj cok artirdim ondan dolayi bu kilom cocuklari uyutuuorum hoopp yemeye devam
Bugun son
Haberimiz olmadı tatlım. Geçmiş olsun. İletişim olmazsa bir şey yapamıyoruz.Etiket yapmadiysan görmemiş olabilirim.Cumartesi gunu ciljngir acti kapiyi eve giremedim gec yazdim o nedenle. Neyse ben yapicam diyetimi cok saldim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?