Afiyet olsun canım, güzel menü.
Heyy maşallah kaptanıma, bu menüyle neden korkuyorsun ki sen, ben sana güveniyorum.
Afiyet olsun, adımlar muhteşem, menü güzel.
Afiyet olsun, çok hafif olmuş.
Bana bundan lütfen
Afiyet olsun, tabağın güzelliğine bittim. Gayet güzel bir menü olmuş. akşam da normal bir öğün yiyebilirdin bence.04.03.2024 menü
08.30
Sade americano
12.30
Eki Görüntüle 3396631
14.00
Sade Türk kahvesi
18.30
Sade Türk kahvesi
Eki Görüntüle 3396632
Su:2.5 lt
M Minicikfzt
Canım sen tartıyı boşver, o hiç önemli değil. Sadece bu kadar ağrı iyi değil, umarım şu an iyisindir. Eğer değilsen (geriden geliyorum durumunu göremedim henüz) lütfen bugün hemen bir doktora git.Ben şişkinlikten patlayacak gibiyim ya şu an +10 çıksam şaşırmam o derece ağrım da var inşallah yarın sabaha olurum artık da kurtulurum bu durumdansoda falan da içtim belki geçirir diye ama yok yani gece en son süt sağıp ilaç icicem inşallah sabaha ağrım geçer de şişlik de iner doğru bir sonuç görürüm tartıda saçma sapan bir sonuç çıkacak gibi geliyo bana.
Vaktim yoktu yemek yemeğeAfiyet olsun canım, güzel menü.
Heyy maşallah kaptanıma, bu menüyle neden korkuyorsun ki sen, ben sana güveniyorum.
Afiyet olsun, adımlar muhteşem, menü güzel.
Afiyet olsun, çok hafif olmuş.
Bana bundan lütfen
Afiyet olsun, tabağın güzelliğine bittim. Gayet güzel bir menü olmuş. akşam da normal bir öğün yiyebilirdin bence.
Geçmiş olsun canım, Allah daha büyüklerinden korusun.Hayat az zor birde bu bizi yokluyor arada sırada
korkmadımda insan yinede bir ürperiyor bilemiyorum yinede 2 kare çukulata iyi gelebilirdi
sağol canım
istanbulun çanakkaleye doğru olan kısmında yaşıyorum
İlac içtim canım o yüzden ağrım biraz rahatladı bebekle hemen doktora gitmek de zor canım tek başıma ama eşimle konuştuk onun boş olduğu güne randevu alıp gideceğiz. Ağrı gerçekten çok zorluyor beni ben alıştım artık sadece olup bitse de ağrı da bitse diye bekliyorum ben artık. Dün akşam gerçekten kivrandim ağrıdanCanım sen tartıyı boşver, o hiç önemli değil. Sadece bu kadar ağrı iyi değil, umarım şu an iyisindir. Eğer değilsen (geriden geliyorum durumunu göremedim henüz) lütfen bugün hemen bir doktora git.
Çok geçmiş olsun kist mi var canim?İlac içtim canım o yüzden ağrım biraz rahatladı bebekle hemen doktora gitmek de zor canım tek başıma ama eşimle konuştuk onun boş olduğu güne randevu alıp gideceğiz. Ağrı gerçekten çok zorluyor beni ben alıştım artık sadece olup bitse de ağrı da bitse diye bekliyorum ben artık. Dün akşam gerçekten kivrandim ağrıdan
Reglmin son günleri deyim ödemin gitmesi lazimdiGünaydın canım acaba neden regl vs mi var?
Ah benim koca kuru fasülye hayranı yaz kış yiyoruzAfiyet olsun canımPazartesi hatunlar genelde kuru fasulye yemeyi tercih etmiş.
Torunlar gitti, görümcemin kızı geldi, o da bugün gidecekKüçük olan mı gitmedi mi o daha annesine
İnşallah canm simit yemicektim ama oldu bı kereÜzülme canım bu ara dönem inşallah cumartesiye eksi geleceksin hiç canını sıkma ödem vardır sende de
Çok geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar
Küçüğüm 6 olmadan geldi
Biraz hasta sanırım burnu tıkandığı için uyuyamamis.
Kuru fasülye ödem yapmış olabilir canım.Ah benim koca kuru fasülye hayranı yaz kış yiyoruziyi denk gelmiş
Çok haklısın kaptan arkadas buluşmaları bitmiyor bugün bizde toplasacaz cerezden uzak durmaya çalışırım patates salatası yapacağım umarım iyi geçer teşekkürler kaptan ben birde o kadar yol yürüyorum hemen hemen hergun o yememe ragman inmiyor daha dikkatli olmam lazım demekkiCanım bu hafta arkadaş bulusmasi , komşu gezmesini minimuma indir , sağlıklı menüler hazırla cumartesi güzel eksi gormen mümkün. Kuruyemisleri iyice azalt, tarhana asla yeme. Artilarin belki de ödemdir bu sayede çabucak gider , suyu da ihma etme olur mu
Çok teşekkür ederim olabilir bana ders daha dikkatli olacagimKuru fasülye ödem yapmış olabilir canım.
Evet ameliyat da oldum yine de kurtulamadım emziriyorum diye ilaç da kullanamıyorum şimdi kimbilir kaç cm oldu yineÇok geçmiş olsun kist mi var canim?
Canım sağlıklı beslenmezsek yürüyüş yeterli olmuyor ağır spor yapmak lazım kardio gibi.Çok haklısın kaptan arkadas buluşmaları bitmiyor bugün bizde toplasacaz cerezden uzak durmaya çalışırım patates salatası yapacağım umarım iyi geçer teşekkürler kaptan ben birde o kadar yol yürüyorum hemen hemen hergun o yememe ragman inmiyor daha dikkatli olmam lazım demekki
Cumartesi gününe eksi çıkarsın canım bence
Telafi edersin sen inanıyorumİnşallah canm simit yemicektim ama oldu bı kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?