Sıkı giyin tatlışım.Himm mola diyorsun
Bende dağ taş geziyordum. Ve buralar coiok soğuk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkı giyin tatlışım.Himm mola diyorsun
Bende dağ taş geziyordum. Ve buralar coiok soğuk![]()
Tekrar bakayımMuzun kendisi sanirim
Tahinde guzel olur benimde herseye tahin koyma istegiTekrar bakayım![]()
Cilala cilala yoksa nasıl 65 lerı görelimmmİyi iyi papatyacik da bizdenmiş
Hele bir misafirliğin bitsin.
Sopami cilalayim .![]()
Muzun ucu görünüyor ama diğer kısım beyaz anlayamadım kiTahinde guzel olur benimde herseye tahin koyma istegi![]()
Allah'ım bu model yarışmacılar gönder bizeCilala cilala yoksa nasıl 65 lerı görelimmm![]()
Yok ben tahinciyim pekmez bal aklima gelmezMuzun ucu görünüyor ama diğer kısım beyaz anlayamadım ki
Tahin ölçülü harika olur tatlım
Pekmez , bal koyalım diyeni fururim![]()
OlurTamam sadeler senin cikolatalilar benim olsun![]()
yok kaptanım muz ve kakao sadece... ama labnede güzel giderAfiyet olsun kaptanım.Beyaz olan labne mi
kostebek pasta niyetine güzel gider.
![]()
hahaha salata da bendenUyandım baliklarimi tuttum şimdi pişirmeye gidiyor kuzum![]()
olmaz mıTahinde guzel olur benimde herseye tahin koyma istegi![]()
Canım kankişim papatya çayı, melisa iyi gider . Dikkatli ol lütfenBen yaklaşık 4 gündür acayip şiş ve gerginim gerçekten evde terör estiriyorum resmen![]()
Aynı kahvaltıyı etmişiz bugün
Gibiyim ' den niye korkuyorumYemicem. Zaten cidden tok gibiyim![]()
Oooo çok güzel bitanemmm. Beş saat sonra kabak yiyeceğim, sonrasında probiyotik yoğurdum var inşallahAynı kahvaltıyı etmişiz bugün![]()
Afiyet olsun ablacımOooo çok güzel bitanemmm. Beş saat sonra kabak yiyeceğim, sonrasında probiyotik yoğurdum var inşallahSende ne var.
Bugunumuz güzel bitsin .![]()
Benimde akşam komşum cevizli incirli tarçınlı kek göndermişBakin her günüm imtihan... Komşu hayır pişisi yapmis buram buram kokuyorkokladim bitti suyla doldurdum midemi
Eki Görüntüle 3375781