- 10 Aralık 2014
- 4.558
- 16.301
- 408
Bende öyle oldum regl yakın değil niye artidayim diye düşünürken ertesi gün adet oldumGünaydınnnnn
Güne müthiş bir artıyla başladım..Ne oluyor böyle anlamadım bacaklarımda ödem olmuş. Regl falan da yakın degil anlayamadım
vallaha bilmiyorum canım ya ben böyleyim ya tam yiyorum yada yemezsem hiç yemiyorum açıkmıyorum hiç inan bi yolu yöntemi olsa ama ben açlıkta kahve içiyorum bitki çayı içiyorum agzım pek boş kalmıyorKız nasıl yapıyorsun hele de bana. Yemeden 44 saat nasıl durdun.
kime gidiyon hemşerim haftalık mı çağırıyor ölçüm alıyor mu sadece tartı mıAynı kiyafetler aynı beslenme ile gittim abla. Onları sabitliyoruz.
Bugün 78.2 ölçtü 2 kg eksilmiş tam
Ben sabah tartimda 76.7 gördüm
Ay sonu hedefi olacak gibi
Hem yiyorum hem zayifliyorum
Bu hafta sebzeciyizKarnıbaharla da yapacağım, bana bu sıra yasak
Bugünde kabak Spagetti yapacağım
Mezura mi yok sadece detaylı tartıkime gidiyon hemşerim haftalık mı çağırıyor ölçüm alıyor mu sadece tartı mı
Aslında en sağlıklı ve geri alinmayani bu şekilde canımAynı kiyafetler aynı beslenme ile gittim abla. Onları sabitliyoruz.
Bugün 78.2 ölçtü 2 kg eksilmiş tam
Ben sabah tartimda 76.7 gördüm
Ay sonu hedefi olacak gibi
Hem yiyorum hem zayifliyorum
Evettt şükürkiiNeyse en azından Ali imiş. Yine kulağa iyi geliyor
Çok tatlısınAfiyet olsun inci zehracim.Saatleri aşağı yukarı belirtmeni rica ederim bir dahakine inşallah. Kaptan etiketleri de lütfen ne çok istedim bir de su
Ayakta alkışlıyorum. Ben çok acıktım mi midem bulanıyor.vallaha bilmiyorum canım ya ben böyleyim ya tam yiyorum yada yemezsem hiç yemiyorum açıkmıyorum hiç inan bi yolu yöntemi olsa ama ben açlıkta kahve içiyorum bitki çayı içiyorum agzım pek boş kalmıyor
Canım benim sağollBebeğin sağlıkla gelsin,analı babalı büyüsün inşallah canım
Vallahiii vuyyy başıma gele derdim isyaaağğnnnnDüşünsene konulmayacak bir isim olduğunu
İyiyiz canım sen nasılsın?Selam kızlar nasılsınız ?
aynen mezura canım incelme olup olmadığına bakmak için bende dünyam hastanesinin orda bi kız var esra oraya gidiyorum haftada 2 günde aletli pilatesde oraya gidiyorum diyestisyende pilates hocasıda var 2. haftam ama fiyatlar uçmuş yaMezura mi yok sadece detaylı tartı
Hastanenin karşısında biri Hilal ismi
Instagram var atayım mi
ben açlığı severim vucudumda sever dinlenir genelde dinç mutlu olurum ramazanı bile sahursuz tutarımAyakta alkışlıyorum. Ben çok acıktım mi midem bulanıyor.
Yemeğim yokİyi yuhular
HaklısınVallahiii vuyyy başıma gele derdim isyaaağğnnnn
İşte basamak basamak yapmak lazım benceben açlığı severim vucudumda sever dinlenir genelde dinç mutlu olurum ramazanı bile sahursuz tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?