15 dklik olan da var canim . Hafifledikce artırirsin.Leslie yi sevmedim beneva yapıyorum . Benim herşey göbekte onu eritmeye çalışmam lazım . Ebru şallının videoları yerde yatmalı . Ben yerde yatıp hareket edemiyorum dengesizlik yaşıyorum midem bulanıyor. Benim hareketler hep ayakta olacak. İp atlayamıyorum şimdilik kilolu olduğum için bütün ağırlık bacaklarda oluyor benim için iyi değil. Bende yapmayacağım ya hep bir bahane buldum
Sağlıkla buyusunler canım. Allah bağışlasın evlatlarını.Benim bir oğlum Halil Tuğra (baba dede)
Diğer küçük. Yiğit Erol (anne dede) ikisi de çok mutlu oldubende severek koydum
Teşekkürler kaptanımafiyet olsun kaptanım
afiyet olsun canıım
sabahı göremediğim için yorum yapamadım canım, afiyet olsun
saatler de menü de güzel canım afiyet olsun
makarna salatası mı makarna artı salata mı kuzum çok anlayamadım
afiyet olsun
çok güzel canım afiyet olsun
ellerine sağlık kaptaniçem
ne güzel ne dengeli bir menü, protein sebze karbonhidrat hepsi var ve hepsi olması gerektği kadar, afiyet olsun canım
pazarı dengelemeye kararlısın yani, süpersin canımm afiyet olsuın
canım hiç sebze yok menünde, bugün eklemeye çalış olur mu, afiyet olsun
başınız sağolsun canım
süper, şahane ne denir ki, afiyet olsun canım
aslında tek öğün art ara öğün yapmış gibisin afiyet olsun biricik kaptanımm
çok çok geçmiş olsun
eşine de acil şifalar dilerim canım
süpersinnnn
kesinlikle katılıyorum
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah, adıyla yaşasın
Oooo kac ayda kızzGayet güzel tatlım . 10 kilom gitti burda
Ya ben gebeliklerimden önce 58 kiloydum çok zayıftım . Gebeliklerimde de çok almadım iki oğlumu da 6 6,5 kiloyla kapattım . İkinci oğlumda emzirme dönemi durdurulamaz bir yeme içme başladı . Bir oturuşta 2 büyük hamburger menü anca doyuruyordu beni artık. Her akşam yediğim 5 6 adet kare cikolatalar var fındıklı fistikli fln ondan yerdim . Ve abur cuburum hep çocukları uyuttuktan sonra başlardı . Gece yemeleri fln uzar yani . Sonra ben birden çoğunlukla tek öğün arada 2 ogunlu aralikli oruca başladım . Abur cuburu ve ekmeği bıraktım . Çok çok nadir yiyorum ekmek o da bir dilim kadar. Ve çokça spor yapmaya calisyorum canım . Özeti bu . Sanırım vücudum çok çok yüksek kalorilere alışkın olduğu için çok şaşkın ve hızlıca verdi. Su sıra durdu ama az az gidiyor.Harikaa nelere dikkat ettiniz yazsaniz miss
Aaa ne güzelde isimlerr güzelde uyumlarr mutlaka koyuluyorr kayınpederimin haberi yok isimden bakalım sorarsa isim neolcak diye söylerizzBenim bir oğlum Halil Tuğra (baba dede)
Diğer küçük. Yiğit Erol (anne dede) ikisi de çok mutlu oldubende severek koydum
40. günüm bugün tatlımOooo kac ayda kızz
Hey maşaallahhhh hedefine kac kaldı simdii40. günüm bugün tatlım
Benim hedef aşırı zayıflıkHey maşaallahhhh hedefine kac kaldı simdii
Yok birlikteydi ya kilomuz o manada bişi yemedim. Diyetisyene göre 2 kg gitmişYaaa ,ne yedin canimm
Olsun canim geç olsun güç olmasın . Bana da bu kararlılık gelene kadar her pazartesi diyete başlayıp akşamı bitiriyordum . Kolay olmadı yani . Sen harika gidiyorsun . Senin de hızlı gider simdi benim de yavaşladı . Bir nokta da yine bulusuruz merak etmeYok birlikteydi ya kilomuz o manada bişi yemedim. Diyetisyene göre 2 kg gitmiş
Hoşbuldum abla
Olsunnn bebeğimm ne kadar yavaş okadar iyidirrrBenim hedef aşırı zayıflık58 olmayı düşünüyorum diyetten sonra mutlaka birkaç kilo geliyor 60 olsam harika ötesi olur . Yani ,aşağı yukarı 15 kilo var canim 58e
CanımsınOlsun canim geç olsun güç olmasın . Bana da bu kararlılık gelene kadar her pazartesi diyete başlayıp akşamı bitiriyordum . Kolay olmadı yani . Sen harika gidiyorsun . Senin de hızlı gider simdi benim de yavaşladı . Bir nokta da yine bulusuruz merak etme
Selamlar kuzum. İyiyiz bir hafta alıyorum üzülüyorum sonra onu verip seviniyorum. Garip köylü misali hani önce eşeğini kaybediyor sonra bulup seviniyor ya öyle işte.Selam kızlar nasılsınız ?
Adıyla yaşasınYiğit ali olcak
- 1,5 dersek 78,5 diye düşünmemiz gerekiyorBugün tartıldım ve diyetisyene gideceğim kıyafetler yaklaşık 1.5 kg fark ettiriyor
Geçen sefer diyetisyene giderken sabah 79 çıkmıştımDiyetisyen de 80 çıktım
Hemen deneYaaa çok minnoşlar gel beni ye diyor.
Sence durur muyumEllerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?