Şu ismine bi alışamadım yaAA kusum nerelerdesin sen . Geçen gecmistin aklımdan . Nasılsınız sen ve bebislerin
İyi olun da biz buralardayiz bebeğimŞu ismine bi alışamadım ya
Kuşumm canımmm 2 hafta anneme ve kaynanama gidip geldim 2hafta bitince evime anca döndüm ama cokkötüydü midem hicbirsey yapamıyodum yiyemiyodum toparlandım çok sükür evime kavuştum evin işide bitmedi vallaha ondan sık sık gelemedimiyiyizz çok sükürrr ya
Hedefine fazla birşey kalmamış . Tabi spor sıkılaşmak da çok önemli . Sadece diyetlede olmuyorÖyle oldu canim şuan biraz yavaşladı . 70in altına düşmek zorlayacak gibi . Ama boyum 68 benim 65 te fln çok iyi görünüyorum spor da yaptığım için . Ondan sonrası yavaş yavaş da gitse sorun olmaz
Cok sükürr yapıyorum yiyorum aşkoo toparlandım hehehehe sen nasılsınnİyi olun da biz buralardayiz bebeğimaz kaldı az daha sık dişini geçer yavaştan artık şikayetlerin ,son demleri.
Evet canım ve ben şiddetle Leslie 30 dk boosted ve ebru şallı 12 dkda 15 santim incel ikilisini tavsiye ediyorum . Elimden geldiğince yuyuruse de cikiyorum . bu hafta çok soğuktu eşimin gelmesi evden çıkmam 8 i buluyor ,en son dayanamadım ara verdim yürüyüşe az hava yumusasin diye ama düzenli olarak ip atliyorum ve bu yazdığım videolari yapiyorumHedefine fazla birşey kalmamış . Tabi spor sıkılaşmak da çok önemli . Sadece diyetlede olmuyor
Çok iyi canim ,bundan sonrası su gibi , kuş gibi hafif geçsin inşallahCok sükürr yapıyorum yiyorum aşkoo toparlandım hehehehe sen nasılsınn
Vallahii kızzz bazen bana gün bile yetmiyoÇok iyi canim ,bundan sonrası su gibi , kuş gibi hafif geçsin inşallahiyiyim canım . 2 minik bebeğimle ev ,iş hayatı derken bitiriyoruz günleri işte kosusturmayla
Al benden de o kadar canımVallahii kızzz bazen bana gün bile yetmiyo
Canım çok mutlu oldum.42 giyer olmuştum canım şuan ,38 bedenken giydiğim tunikler oluyor canım . Bugün 72 yi de gördümyani 11 kilo olmak üzere verdiğim kilo
Yaaa ,ne yedin canimmCanım çok mutlu oldum.
Depresyon kurbanı oldum
Spor yapmıyorum ne yazık ki.Ye , sadece sporunu artır derim
Ben de severim turuncu olanı rendeleyip limonlayıp yemeyi seviyorum mesela ama mor hiç yemedim artık yiyeceğimEvet şalgam havucuyeniyor tabi ben tam bir havuc canavariyim
Diyet nasıl gidiyorrAl benden de o kadar canım
Leslie yi sevmedim benEvet canım ve ben şiddetle Leslie 30 dk boosted ve ebru şallı 12 dkda 15 santim incel ikilisini tavsiye ediyorum . Elimden geldiğince yuyuruse de cikiyorum . bu hafta çok soğuktu eşimin gelmesi evden çıkmam 8 i buluyor ,en son dayanamadım ara verdim yürüyüşe az hava yumusasin diye ama düzenli olarak ip atliyorum ve bu yazdığım videolari yapiyorum
Eva nedir canımLeslie yi sevmedim beneva yapıyorum . Benim herşey göbekte onu eritmeye çalışmam lazım . Ebru şallının videoları yerde yatmalı . Ben yerde yatıp hareket edemiyorum dengesizlik yaşıyorum midem bulanıyor. Benim hareketler hep ayakta olacak. İp atlayamıyorum şimdilik kilolu olduğum için bütün ağırlık bacaklarda oluyor benim için iyi değil. Bende yapmayacağım ya hep bir bahane buldum
Youtube yaz eva fittnes diye çıkıyor .Eva nedir canım
Harikaa nelere dikkat ettiniz yazsaniz missSaol canım benimtam anlamıyla 1 aralik cuma başlamıştım canım ben . Yani ,40 gün oluyor .
Benim bir oğlum Halil Tuğra (baba dede)Kayınpederimin ismi
Gayet güzel tatlım . 10 kilom gitti burdaDiyet nasıl gidiyor
Tatlım ben de kıtır hastayım.PC başından kalkip 100 defa ziplayip mor havuc ara ogunumu yapiyorummor meyve sebze gordunuz mu vucuda depolayin
Eki Görüntüle 3366401 Eki Görüntüle 3366400 Eki Görüntüle 3366399 Eki Görüntüle 3366398
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?