Harika.Teşekkür ederim canım . Kırmızı takım kaptanı olana kadar mücadele edeyim . Mavi takjm kaptanı olmak istemiyorumbana hiç iyi gelmedi mavi renk
Ya şaka bir yana da kaptanlık riski almak istemiyorum . Ben yarışmacı olarak gayet hayatımdan memnunum.Harika.
Yarın inşallah mavi takım kaptanı olarak seni seçerEvin işlerini bitirip bomba gibi hazırlanmak istiyorum o yuzden sordum
Bugün 3 camı da sildim. Tuller perdeleri yikiyorum bir yandan. Biraz dinlenip guneslikleri ütülerim. Biraz da toz alabildim. Salonla çocuk odasi tamam. Yarinda halilari kaldirirsam haftasonuna günlük rutinime dönerim diye umuyorumdaha sonra da kendime ve küçük kiza vakit ayirabilcem inşallah
Kaptanlık riskli degil ki egleniyoruz burda canim :))Ya şaka bir yana da kaptanlık riski almak istemiyorum . Ben yarışmacı olarak gayet hayatımdan memnunum.
Benim eklemlerde aşinma var cnm, o yüzden cok zorlamamam gerekiyorGeçmiş olsun abla.ilaçtan başka çare yok mu
Burdada 400 luk hap ve toz recetesiz 600luk ev doktoru veriyorYok cnm toz degil hap seklinde
Evde 800 luk vardi ondan aldim :) ama onu dr yazmasi gerekiyor
600 luk recetesiz alinabiliyor
Valla bende kaptan olmak hiç istemiyom en iyisi yarışmacı olmak daha eğlenceliYa şaka bir yana da kaptanlık riski almak istemiyorum . Ben yarışmacı olarak gayet hayatımdan memnunum.
Karin agrisi, regli pek bahane olamazKarnim agriyor,regl oldum bahane cok olabilir
Dur hele o kadar iddiali degilimYarın inşallah mavi takım kaptanı olarak seni seçer
Afiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canımSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
Eki Görüntüle 2937143
Ara 1 ceviz 1 erik
Öğlen 14:00
1 kase ezogelin çorbası
3 y.k türlü yemeği
3 y.k bulgur pilavı
Ara 5-6 dilim kavun
Akşam 19:00
Yarım kase m.corbası
10-15 tane balık
Bol yeşil salata
Su : 3.5
Zipzip- @Filiz16
Cordelia madamhd
Afiyet olsun geçmiş olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Yürümüşsün işte
Sağol canımSize layık olmaya çalışıyorum balım kaptan olarak görevimi yerine getirebildiysem ne mutlu bana
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun
İyi gezmeler canım ❤Bugun hava guzel az gezmeye çıkıyorum gelirim ❤❤
Karin agrisi, regli pek bahane olamaz
Daha ağır hastaliklar icin demistim :))
Ama şu var
Menü listesinden cikarilsa bile adim yarisında eksik kisi olur
O zamanda yedek oyuncumu transfer edilse :))))
Hastaliklar önceden bilinemez, onun icin demiyorum ama farkli sebeplerle kurallara uyamiyacaklar keşke katilacam demese
Yok cnm, firinda yagsiz olunca niye sorun olsun :))kızlar. akşama balık salata yesem sorun olmaz dimi ,bana gore olmaz da yarın cuma ya şimdi sorayım dedim. unsuz fırında balik
Ben biraz takıntılıyım bana zor gelirKaptanlık riskli degil ki egleniyoruz burda canim :))
Geçmiş olsunBenim eklemlerde aşinma var cnm, o yüzden cok zorlamamam gerekiyor
Bide kilo verip, kaslari guclendirmem lazim
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun geçmiş olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
ayaklarına sağlık canım
Yürümüşsün işteayaklarına sağlık canım
Sağol canım
Sağol canım
Benimde menümde balık var. Birşey olmaz ama nasıl yapacaksın fırında mı tavada mı? Birde karbonlardan uzak dur .kızlar. akşama balık salata yesem sorun olmaz dimi ,bana gore olmaz da yarın cuma ya şimdi sorayım dedim. unsuz fırında balik
Yazmışsın zaten sorun olmaz yağsız oluncakızlar. akşama balık salata yesem sorun olmaz dimi ,bana gore olmaz da yarın cuma ya şimdi sorayım dedim. unsuz fırında balik
yağlı kağıtta unsuzYazmışsın zaten sorun olmaz yağsız olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?