- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Kremalı mantarlı, tavukgöğüslü makarna geldi üst komşumdan, kimse yemedi, içim yana yana döktümO zaman
kremali mantarli makarna
Gimbap
Taco
Sufle
Browni
Eti karam gurme
Arada aklima geldikce yazarim istediklerini at poşete
Bende yapacağım bakalım ama çok kötü kokuyor bu soğan kürü benim midemi bulandırıyor cokevet geçiyor. o dönem bu kadar kilolu değildim ama yine de kilom vardı. 74 kilo falandım. sora üstüne aldım 80 çıktım.
diyet yaptım 65 kiloya kadar düştüm. soğan kürünü de düzenli yaptım. doktora gittiğimde görünmüyor dedi.
Yav susun , şurda 3 gündür aç gezegen var, kızım çok güzel yaparKöy yufkasi ile un helvasi daha guzel olmaz mi
Babam un helvasını somun ekmeğe koyup yer, eskiden, nadiren yerdik, fene deyil, güzelHiç denemedim .
Mesaj alınmıştır maviş kaptanımYaaa bu kadarcık şeyle doymazsın ki sen yazık sana, üzme beni bak. Lütfen hemen şimdi güzel bir sandviç yap yanına da meyve suyu ohhhh missss, doyur şöyle güzelce karnını yahu
Canımm patates yemeğinin yanında pilav olmasaymış keşke bir de sebze hiç yok kuzum menünde, hiçbir şey olmasa bile en azından yeşillik ekle menülerine olur mu
Afiyet olsun canımm
Canım hem ekmek hem mantı olmamış ve hiç sebze yok, yarınki öğünlerine bol sebze ekle olur muafiyet olsun
Afiyet olsun canım, gayet güzel
Çok güzel canım, afiyet olsun
Yokkk kuzummm korkulacak birşey yapamıyorumyine haftasonu işyerinden aradılar rapor hazırlıyorum saatlerdir
Karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün Canım, yarın biraz daha sebze eklemeye çalış olur mu, afiyet olsun
Ne çok sebze sebze yedim di mi kızlarçok haklısınız ama sebze gerçekten çok önemli hem tokluk hissimizin artması için hem de kabızlığa engel olmak için o yüzden her öğünümüze sebze ekleyelim olur mu maviş güzellerim
Ay benim annemle babamda öyle bende çok severim özellikle böyle kıpkırmızı olursa helvaBabam un helvasını somun ekmeğe koyup yer, eskiden, nadiren yerdik, fene deyil, güzel
Nasıl bişeyYa bardakta muz çikolata oluyor ya, diyetteyken hep bundan yicem diyorum. Diyette degilken de hiç canım istemiyor. Bi yiyemedim
Hoşgeldin canımKızlar beni de aranıza alın kilo aldım geldim yine
Şifa olsunAz önce altın süt yaptım boğazım çok fena
Bu listeye zencefil ve zerdeçal ekliyorum ayrıca
Cok gecmıs olsun ben gurbetım zaten annem yanımda degıl malesefBenim kızında rahim idrar torbasına yapışmış, sezeryanı çok zor geçti, el mecbur kendi işini kendi yaptı, benim bir faydam olamadı
Saol kuzum keşke beraber olsaama en azından ülke sınırları içerisindesin umudum var benimm ,seninle tanisirim inşallah
Afiyet olsun aşkitom.6 Aralık Cumartesi
Kahvaltı 11.00
2 h yumurta
Salatalık
7 zeytin
Yarım avokado
1 d kızarmış tost ekmeği
1 d kadar karışık peynir
Akşam 16.00
1 kızarmış mücver
1 kuru dolma
3 kaşık hindi sote
4 kaşık h sebze
3 kaşık yoğurt
2 kuru kayısı
Jasminium84 Elhan
Var ama onu getiriyim diyene kadar tavada kaynatıyorum benHerkes zengin mi herkesin airfryer ı var mı?
Afiyet olsun Aysenurcum.Menüm
Sabah 11gibi
Fümeli 1 yumurta 2dilim peynir yarım avakado 2zeytin maydanoz
Ara 1hurma 10tane leblebi 5tane kaju
Akşam 1kase çorba yoğurtlu kereviz 1dilim tavuklu lazanya
2lt su
Afiyet olsun ceeeeeem.06.01.2024
10:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
2 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir
1 domates
1 tabak roka tere
3 zeytin
3 köz biber
15:00 gibi tamamen merak 2 çatal noodle tadını merak ettim ondan hiç sevmedim zaten yemem bi daha
19:00 2 parça fırın tavuk
1 tabak salata
1,5 litre su
Adım 8473 - 847 puan
Elhan Cordelia Jasminium84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?