Amin canim Rabbim hayırlı ömürler versin inşallahÜzülme canım ne olacağımızı bilmiyoruz hepimizin başına gelicek bu hastalik Rabbim hafif atlatmaya nasip etsin insAllah
Browniyi goturdun illakiKücük browni yiyim diye aksam yemek yemedim
Yogurt yulaf kayisi yedim
Ne kazandin kizDemek ki kkyi iyi tanıyorum çoğu bu şekil sunum seviyor sade sunumlara oy gelmiyor. Şok olunacak ne var onu anlamadım Gold en iyi gösteren örtü her zaman mavidirteşekkür ederim
Yaaa canim istedi sanırım hani minicikler varya pakette birsuru dur dedim aksam yemek yemeyim kahveyle yiyimBrowniyi goturdun illaki
Foto atayim dicem de cok net çıkmıyor yaaEee benim evden ay may yok
Kapsuka yapar yer artikKoca demet pırasa kazandi
Mini mini birlerle heeeZipzip- kaptanim ben yarin tartilsam olur mu ? Cuma sabah evden erken cikacagim sabahin kör ayazinda anitkabir gezisi var mini birlerle buz tutacagiz
Tamam canim olur yarin bildirim yaparsınZipzip- kaptanim ben yarin tartilsam olur mu ? Cuma sabah evden erken cikacagim sabahin kör ayazinda anitkabir gezisi var mini birlerle buz tutacagiz
Bilerek sinif annesi olmadim ama gene bana patliyor boyle isler ,cuma ne guzel kahvalti kahve filan keyfisi yapacaktik eltimleMini mini birlerle heee
Ataturk haftasina istinaden ama yazik sabah sabah cocuklara coguda farkinda degil ne oldugunun zaten yaz gunu gotursun herkes kendi bebesiniTamam canim olur yarin bildirim yaparsın
Bizide az goturmediler sogukta yaa bizim lise Anıtkabire yakindi her önemli gunde okuldan gelirdik
KiyamamBilerek sinif annesi olmadim ama gene bana patliyor boyle isler ,cuma ne guzel kahvalti kahve filan keyfisi yapacaktik eltimle
1ler ne anlasin ankara gezisindenAtaturk haftasina istinaden ama yazik sabah sabah cocuklara coguda farkinda degil ne oldugunun zaten yaz gunu gotursun herkes kendi bebesini
Aslinda geziye izin vermemeleri lazim o kadar cocuk bir arabayla gidecekAtaturk haftasina istinaden ama yazik sabah sabah cocuklara coguda farkinda degil ne oldugunun zaten yaz gunu gotursun herkes kendi bebesini
Zaten ne gezisi ya millet zor okula gidiyor bide kücük bunlarAslinda geziye izin vermemeleri lazim o kadar cocuk bir arabayla gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?