Ay hiç canim istemedi ya gerçekten baya tok hissettim ama önceden olsa tok olsam dahi yerdim. Ama kendimizi tutmazsak zayiflayip geri alicaz verdiğimiz kilolariCiddi kararlılık ve irade göstergesi canim. Ben böyle ortamlarda hayır diyemiyorum hiç ayıp olmasın diye değil ha yanlış anlaşılmasın kendime hakim olamadığımdan o yüzden gitmemeye çalışıyorum elimden geldiğince diyet sürecinde harikasın böyle devam edersin inşallah
İnşallah canim teskekur ederimAllah ailelerine sabır versin çok zor haberi izlerken benim boğazım düğümleniyor onlar neler yaşıyor kimbilir mekanları cennet olsun
Süper irade tebrikler canım ben olsan ucundan kıyısından yer durmazdım hele ki ısrar varsa ayıp olmasın derdim eksiler böyle geliyor.iste
;-*
Ay ben de ben deAfiyet olsun bitanemİradeni kutluyorum.
Senin için çok mutluyum. Çitirlar ligine sağlıkla ulaşacağını hayal ediyorum şu an
Ay ben de çok pahalı diye almak istemiyorum ya kuru kuru şeyler 70 80 TL vermek istemiyorumYa evet eski gunleri yad ettik diyor Leyla sen obezdin ben çöp gibiydim dermiydik ben kilolu olacagim sen incecikbir de 3 aylik bebegi var kucagimda onu gezdirip hoplatip durdum erimistir yaa kaptanim arkadasimda surekli beni takip ediyor ne iciyorum ne yiyorum diye
Ayy teşekkür ederimwasalar burada ki şok markette 39 tl idi 70 den düştü hemen iki tane kaptim,bir bak istersen belki denk gelir.. boyle indirim oldugunda bu tür seylerde haber verelim en iyisi
Hava kapalı ama ruhumuz öyle olmasın canimGünaydın
Burada kapalı bir hava var. Çocukluğum aklıma geldi. Hani TV nin belirli saatlerde çalıştığı. Hava kötü olduğu için dışarı cikamadigin evde oyun uyduramadigin bulanık ağır bı hava. O zaman sizlerde yoktunuz ama bu kilolar hep vardı.
Malatyadan 2 şehit varmış. birinin anne babası umredeymiş. dün dönmüşlerBen de kahroldum . Yeni evlenenler , karısı hamile olanlar anne babaları teyzesi ,dayısı amcası derken çok ciğer yandı coook .
Sağol canımmTebrikler maviş kaptanimen büyük.pay senin. Challenge kazanarak transfer yaptın bu bize avantaj oldu. Takımda mükemmel performansı ile kaptanına destek oldu. En büyük mavi
Kaptanım çok geçmiş olsunAteşim 39-40 olmuş duşa gittim ama çok üşüdüm
Ellerine sağlık canımLİG SIRALAMASI 22 ARALIK 2023
60' LAR LİGİ
KİLO 70'LER LİGİ KİLO Jasminium84 60.45 @blonde ambition 71.7 @Limoni026 60.5 @Ozzybal 72.1 @pastelfit 61.2 @badem000 72.8 Beth18 63.1 Ellssa 73.2 @menekse_kokusu 63.9 @Tesnim1903 73.7 @minerva1988 65.5 @Gonul83 73.8 @Nergis 35 66.0 @Lavinia_98 74.45 @Aomine Daiki 67.8 Wilma11 75.3 @s i d e l y a 68.35 Busra196 75.4 @suspushanimcim 68.7 gezegenfeza 75.7 @fesang 69.5 @Hayalkuran 77.1 @sibel_84 69.85 Mthn83 78.3 Elhan 69.9
80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @kayipdunya 81.25 @aysenurt3991 82.0 Cordelia 85.05 @Meryem1306 88.3 60kiloyum 89.5
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @Efenin_Annesi 100.6 @muhendishanim98 56.85 @sara_28 103.3 Leyl35 58.5 @diyetkolikmom 107.9 @Safransari 59.2 @Ruveyda- 59.9
Tatlımmm ne demek, asıl ben teşekkür ederim sayenizde 1. Olduk
Ellerine sağlık kaptanım, dün çok yoruldum bugün dinlenebilirsem başlayacağım sporaHerkese merhaba
Yarın itibari ile yani Cumartesi-Pazar-Pazartesi - Salı _ Çarşamba adım ve spor yarışması yapılacaktır.
1. ye % 1
2. ye % 0,75
3. ye % 0,5
kilo avantajı eklenecektir.
Herkese Başarılar
Elhan Kraliçem
Busra196 Kırmızı Kaptan @fesang TRANSFER Kırmızı gezegenfeza Kırmızı @muhendishanim98 Kırmızı Beth18 Kırmızı @blonde ambition Kırmızı Mthn83 Kırmızı @Tesnim1903 Kırmızı @menekse_kokusu Kırmızı @Limoni026 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Safransari Kırmızı Wilma11 Mavi Kaptan Elhan Mavi Cordelia Mavi @pastelfit Mavi 60kiloyum Mavi Leyl35 Mavi Jasminium84 Mavi Ellssa Mavi @Meryem1306 Mavi @badem000 Mavi @Ruveyda- Mavi @s i d e l y a Mavi @Tutku44 Hazırlık @Aomine Daiki Hazırlık @Lavinia_98 Hazırlık @aysenurt3991 Hazırlık @Nergis 35 Hazırlık
Günaydın
Gece öksürük ve hapşirik uyutmadi beni
Kalktım
8 e doğru geliyor
Hava hala karanlık durumda .
Aynaya baktım yüzüm sis
Burnumu sile sile uzamiş tam cadiya benzemişim
Ah bi geçsin dedim geçmedi üstümde bakteriler çoğaldı da kaldıramiyorum !
Yemek yeme isteğim hiç yok !
ama geçecek bu hastalık gidecek !
Dayanmasi bile güç !
Allah yardımcınız olsun kızlar, tez zamanda şifanızı versinKizlar bu hastalık yapıştı sanki üstüme 1 haftadır . Bir türlü toparlanamadim . Çok halsizim . Pek ugrayamadim bugün. Gözüm üstünüzde amagüzel menüler bekliyorum bana da dua edin ,iki küçük bakıma ilgiye muhtaç yavrum var ve bir an önce iyileşmem lazım eşim evde bugün biraz dinlenecem .Çocuklari uyuttuktan sonra uğrarım inşallah
Veli toplantısı var canım. Şu yaşanan olaylardan sonra okul çok gerginAy hiç canim istemedi ya gerçekten baya tok hissettim ama önceden olsa tok olsam dahi yerdim. Ama kendimizi tutmazsak zayiflayip geri alicaz verdiğimiz kilolari
İnşallah canim teskekur ederim
;-*
Ay ben de ben de
Ay ben de çok pahalı diye almak istemiyorum ya kuru kuru şeyler 70 80 TL vermek istemiyorum
Hava kapalı ama ruhumuz öyle olmasın canim
Malatyadan 2 şehit varmış. birinin anne babası umredeymiş. dün dönmüşler
Öyle bitanem ben kedime sokak kedisi diyemiyorum eşim evde bakmama izin vermediği içinyaaa insan çok alışıyor de mi sokak kedisi bile olsa. ben bile apartmanın etrafındaki kedileri tanıyorum. göremeyince nereye gitti diyorum.
Haklısın bitanem şöyle bir avantajımiz aşağıda arkadaşlari var onlarla oynamayı ağaçlara tırmanmayı seviyor. Eşim salona almama izin vermiyor. Ameliyatın iyileşmesi bir iki gün sürer çok kalmayacak evde. Dedim ya bir de çok soğuk yağışlı günlerde gece dışarıda bırakmam o kadar ...çok seviyorum kedimi yavrum gibi oldu.O seni seçmiş senin de kalbin seçmiş onu istesende vazgeçemezsin. Evladını verebilir misin? Evlat olmuş bikere. Evde yaşamaya alışınca bahçede yaşayamazki ama bunu birdaha düşün derim
Aa sen kt yi yapmicaktın geçicem diyodun geçtin mi kt ye. Çok sevindim.
Benim de 12 Ocak kt.
Aç aç uyuyup ertesi gün artı gelenler de burada yavruuuuuuumEyyyyy 100 gram verince üzülenler burada mı??? @minerva1988
Cuma sabahından beri 1 gram verememişim o kadar açlıkla
Wc yok ben de bu sabah kahvaltıyı sağlam yedim hakkımda hayırlısı
Yok bu sefer yaparım, ben 4. Programa da katılırım diyordum, kabul ederlerse, o zaman yapmam diye düşünüyorum, 5. Ye de katılırsam yine yaparım diyorum kendimce. Kabul etmezlerse bireysel olarak kendi kendime program yaparım diye plan yapıyorum, kısmet, bakalımmne diyeceklerO seni seçmiş senin de kalbin seçmiş onu istesende vazgeçemezsin. Evladını verebilir misin? Evlat olmuş bikere. Evde yaşamaya alışınca bahçede yaşayamazki ama bunu birdaha düşün derim
Aa sen kt yi yapmicaktın geçicem diyodun geçtin mi kt ye. Çok sevindim.
Benim de 12 Ocak kt.
Eşim wasa aldı burada indirim yokmuş.Ben arada altinbasak kraker yiyorum farketmissindir. Bi donem diyetisyenle ilerlemistim bana wasa maliyetli gelirse 1 wasa yerine 2-3 altinbasak kraker yiyebilirsin demisti hala oyle yapiyorum bi ondan bi ondan :))
Merhaba HosgeldinMerhabalar ben yeniyimde grubunuza katılabilir miyim
Karatay söylüyorsa vardır bir bildiği, teşekkür ederim bilgi verdiğin için canımJasminium84 canan Karatay kanal d de. Kolojen ilaçlarına para vermeyin diyor. Kemik suyu ve kelle paça için ve c vitamini tüketin. Diyor. Paranızı boşa harcamayın diyor.
Yani evet pahali gelebilir ama bir paket bana 1 ay gidiyor :) kendime tambugday ekmek alsam öğünümü yanimda tasidigim icin kalan ekmegi buzluktan çıkar ısıt sansim olmuyor ve taze taze yenmeyincede kalip kufleniyor daha pahaliya geliyor;-
Ay ben de çok pahalı diye almak istemiyorum ya kuru kuru şeyler 70 80 TL vermek istemiyorum
Hoşgeldin canımMerhabalar ben yeniyimde grubunuza katılabilir miyim
tabiki :) form dediginiz sorular var onları yanıtlayıp buraya yazacagım degil mi yoksa ayrı bir link vs mi var uygulamayı cok kullanmayı bilmiyorum daMerhaba Hosgeldintabi ki ilk sayfayı incelersen bir form var. Doldurabilir misin ? Seni tanımak isteriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?