Margaret öğretmen tatlım. Elagozluyu tutturamadim.Açlık tokluktan kolay biliyormusun
Göbek değil basen lazım bana
Olsun diyeceğim de öğretmen degillermis
Duyanda beni öğretmen düşmanı sanacak. Hepicigini severim gerçekten eğitime katkısı olsun yeterki
Depremin sabahı iş telefonu çaldı bı kadın marastan Kayseri'ye aramış nasıl olduğunu anlamadık ama. Hamileymiş sancıları başlamış ambulanstan hizmet alamamış. Maraşlı bı arkadaş yerini öğrenip sağlık hizmeti ulaşmasını sağlamıştı. İmkanımız olsa arabayla gidip alacaktık. Rabbim tekrarını yaşatmasın
Yavruna sağlık sıhhat versin canım
BDV yüzünden yakında ben de öğretmen düşmanı olacağım.Margaret öğretmen tatlım. Elagozluyu tutturamadim.Tabi ki düşman değilsin sadece senin meslek grubunu sollayip geçtiğimiz için belki gıpta ediyorsundur kim bilir
Biz de ayakları yere değmeyen bazı velilerin düşmanıydik eskidenBDV yüzünden yakında ben de öğretmen düşmanı olacağım.Eki Görüntüle 3357250
Lisede öğretmen olduğuma şükrediyorum. Bizde veliyle muhatap olma durumu daha az malum. Sınıfçı olsam mesleği bırakırdım.Biz de ayakları yere değmeyen bazı velilerin düşmanıydik eskiden
Fistiklarina , çiğköftelerine , lahmacun ve ciğerlerine sahip çıkıyormuşuzOnlar sizi sevmese burada işleri ne? Antepliden çok Urfalı var şehirde sjkdkd. Urfalı linci yemem inşallah
Kaldığımız yerden devam ederiz bitanemSağol cordeliam aranızda hala yer var mı bana
Hoşbuldum Elhanımne güzel yapmışsınız ben tam tersi yağlara kucak açtım
Sağol fezam iyiyim şükür.
Hoşbuldum canım
Dün 4 tepsi, bugün iki tepsi yaptım, canım anne kurabiyesi istiyordu, yaptım, yedim, kaldırdım.Afiyet olsun canımCan düşmanlarim kurabiye ne zaman semtini terk edecek. Yine gelmişler.
İçindekine hooooop dur bakalım diyoruz.İçimden bişi amaaan diyor
77 yi dusemedim daha79 larda geziyorum. Aşırı duygusallım oto b.ka ağlıyorum. Dışarı çıktım alışveriş yaptım. Eve geldim ne gerek vardı dedim. Off kedi olduğumdan emin değilim artık
Ellerine sağlık fezocum. Kaldırdığına çok sevindim.Dün 4 tepsi, bugün iki tepsi yaptım, canım anne kurabiyesi istiyordu, yaptım, yedim, kaldırdım.
Dünkü yaptıklarımın tadını biliyorum, yemedim.
Yolladım gittiler say kaptanım, zaten çok geldi, midem bulandı
Perşembe, cuma, cumartesi günü, pazar da açlık sonrası, yani 4 gün kg gider, pazartesi muhteşem bir düşüş görürüm inşaAllahAfiyet olsun canim . Acliklar ne zaman basliyor senin?
Yolla bende beğeni atıyımElhan ablanın menüsü süperbende bi zamanlar yapardim beni instagramdan. tabaklarima takip ediyorsun demi Elhan
Allah razı olsun sizlerden canımAçlık tokluktan kolay biliyormusun
Göbek değil basen lazım bana
Olsun diyeceğim de öğretmen degillermis
Duyanda beni öğretmen düşmanı sanacak. Hepicigini severim gerçekten eğitime katkısı olsun yeterki
Depremin sabahı iş telefonu çaldı bı kadın marastan Kayseri'ye aramış nasıl olduğunu anlamadık ama. Hamileymiş sancıları başlamış ambulanstan hizmet alamamış. Maraşlı bı arkadaş yerini öğrenip sağlık hizmeti ulaşmasını sağlamıştı. İmkanımız olsa arabayla gidip alacaktık. Rabbim tekrarını yaşatmasın
Yavruna sağlık sıhhat versin canım
Evet canım ben de toparlasam bu defa . Doğru düzgün su gizli şekerimi düşürmek için yapacam acligiPerşembe, cuma, cumartesi günü, pazar da açlık sonrası, yani 4 gün kg gider, pazartesi muhteşem bir düşüş görürüm inşaAllah
Bırakma inmiyorsa biryerde illaki inecek o tartı. Ama sen inmiyor nasılsa diye salarsan üzülürsün. Bu halinin de geçici olduğunu bil. Zaman zaman herkeste oluyor. Alışveriş yaptıysan canın o an öyle istedi demekki pişman olmana gerek yok.İçimden bişi amaaan diyor
77 yi dusemedim daha79 larda geziyorum. Aşırı duygusallım oto b.ka ağlıyorum. Dışarı çıktım alışveriş yaptım. Eve geldim ne gerek vardı dedim. Off kedi olduğumdan emin değilim artık
Çok şükür abla yatışı yapıldı bazı vitamin ve kan degerleri yükseldi eve taburcu olduk ve bir hafta sonra tekrar tahlil vercz inşallah allahın izni ile oda temiz çıkar daha çok gripal bir enfeksiyon yüzünden degerleri düşmüş dediler inşallah iyi bugün ama
Çok geçmiş olsun canımÇok şükür abla yatışı yapıldı bazı vitamin ve kan degerleri yükseldi eve taburcu olduk ve bir hafta sonra tekrar tahlil vercz inşallah allahın izni ile oda temiz çıkar daha çok gripal bir enfeksiyon yüzünden degerleri düşmüş dediler inşallah iyi bugün amaama anne yüreği tekrar tahlil yaptırmadan içim rahat etmyck
Çok geçmiş olsun canımÇok şükür abla yatışı yapıldı bazı vitamin ve kan degerleri yükseldi eve taburcu olduk ve bir hafta sonra tekrar tahlil vercz inşallah allahın izni ile oda temiz çıkar daha çok gripal bir enfeksiyon yüzünden degerleri düşmüş dediler inşallah iyi bugün amaama anne yüreği tekrar tahlil yaptırmadan içim rahat etmyck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?