30 kere çiğnenmeli demişti benim diyetisyenim her lokma ve besinlerin tadını en iyi alabilmek için ağzımızda sağ ve sol yanlarla aynı anda çiğnemek. Çoğu zaman tek taraflı çiğnediğimi farkediyorum. Düzelttiğimde gerçekten tadı daha iyi alıyorum.benim beslenmemde en baş sorunlarımdan biri. kiloya almaya da çok etkisi varmış ve vücutta pek çok soruna neden oluyormuş. müthiş hazımsızlık yapıyor. bir uzman midemizin dişleri yok, besinleri ağzımızda iyice çiğneyip öğütmemiz lazım demişti yıllar önce tv de. hep aklıma gelir. yerken uygulamayı unutuyorum ama. bundan sonra daha dikkat edeceğim inşallah.
aynen öyle canım30 kere çiğnenmeli demişti benim diyetisyenim her lokma ve besinlerin tadını en iyi alabilmek için ağzımızda sağ ve sol yanlarla aynı anda çiğnemek. Çoğu zaman tek taraflı çiğnediğimi farkediyorum. Düzelttiğimde gerçekten tadı daha iyi alıyorum.
Yaa canımsınCigerimizi de yedin yanine güzel şeref vermissin memleketime
peki eşinle oğlun ne yedilerYa hahaah beni tanıyorsun
Canım iyi yapmışsın. Evet kaynar suya bir ölçü kaşığı kahve koyup çok az süt de ekliyorum. Üstüne de su içiyorum iyice tok tutsun diye, sabah ve akşam iki kere aç karna için deniyor. Ve içtikten sonra en az yarım saat hiçbir şey yemeyeceksin. Ben nescafe fincanı kullanıyorum. Şimdiden afiyet olsun canımfesang ben de hindiba kahvesi sipariş ettim. ama markanın. kahve ve hindiba oranları tam tersi seninkiyle. bakalım ondan içeceğim. sen de iştah kontrolü yapmıştı de mi? sen az süt de koyuyorsun.
İçimden bişi amaaan diyorBen de açım şu an. Ama sabahki gelecek eksiyi düşünüyorum yemiyorum
Hmmmm ben 5 çiğnemede mideye yolluyorum acelem ne acaba30 kere çiğnenmeli demişti benim diyetisyenim her lokma ve besinlerin tadını en iyi alabilmek için ağzımızda sağ ve sol yanlarla aynı anda çiğnemek. Çoğu zaman tek taraflı çiğnediğimi farkediyorum. Düzelttiğimde gerçekten tadı daha iyi alıyorum.
Cevapladım kuzum gelmedi mi mesajım
Canım iyi yapmışsın. Evet kaynar suya bir ölçü kaşığı kahve koyup çok az süt de ekliyorum. Üstüne de su içiyorum iyice tok tutsun diye, sabah ve akşam iki kere aç karna için deniyor. Ve içtikten sonra en az yarım saat hiçbir şey yemeyeceksin. Ben nescafe fincanı kullanıyorum. Şimdiden afiyet olsun canım
nutriplus aldım ben. bunda % 60 hindiba % 40 kahve var. harmani markasınkinde % 40 hindiba % 60 kahve var. aklında olsun.Canım iyi yapmışsın. Evet kaynar suya bir ölçü kaşığı kahve koyup çok az süt de ekliyorum. Üstüne de su içiyorum iyice tok tutsun diye, sabah ve akşam iki kere aç karna için deniyor. Ve içtikten sonra en az yarım saat hiçbir şey yemeyeceksin. Ben nescafe fincanı kullanıyorum. Şimdiden afiyet olsun canım
Bilmem güzeldir herhalde, hiç nasip olmadı öyle yerlerde yemek.Urfa merkezde birkaç yer vardı benim de bildiğim içim rahat yediğim. Salaş yerler daha çok heryerde. Ama işte öyle yerlerde de yediğim yemeklerin tadı başkaydı
Hmmmm tamam canım iki kavanozum daha var, bitsin bu dediğini şey ederimnutriplus aldım ben. bunda % 60 hindiba % 40 kahve var. harmani markasınkinde % 40 hindiba % 60 kahve var. aklında olsun.
Farmasi Nutriplus Nutricoffee Hindiba Kahve 100g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Farmasi Nutriplus Nutricoffee Hindiba Kahve 100g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2 li 3 lü 5 li kampanyaları var. fiyatı da çok uygun. sadece cam kavanozda değil pakette. o da sorun değil cam kavanoza boşaltırızHmmmm tamam canım iki kavanozum daha var, bitsin bu dediğini şey ederim
Aman tabi canım işe yarasın da isterse bim poşetinde yollasın2 li 3 lü 5 li kampanyaları var. fiyatı da çok uygun. sadece cam kavanozda değil pakette. o da sorun değil cam kavanoza boşaltırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?