- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canım. Gayet güzel dikkat ermişsin piknikteBen pek aktif degildim bugun yogun birgundu
Sabah 10.30
Yarim haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik
1.5 tb ekmegi
Ara 13.00
DIbek kahvesi
1 adet hurma topu zuber gibi yaptim
Aksam 18.00
2-3 adet izgara tavuk
Salata
Ayran
Piknikteydik 2 adet hurma topu yedim yine herkes cips cekirdek yerken bende hurmalarimdan yedimyemeyerek kendimi odullendirdim ama su icemedim
Su 1 lt uyuyana kadar 2 olur insallah
Elhan DeryaOnDiet
Çok güzel olur canımSitede spor salonu var kosu bandinda yarim saat yururum diye dusundum baslangic icin bide tibetin beslisi diye hareketler var onlari yaparim diye dusundum
Ama cok tesekkur ederim ilgin icin
Adetlerim düzensiz oluyor. yaklaşık 4 ay önce felan 15 gün boyunca soğan suyu içtim ve adet günlerim hiç şaşmadı. bu ay 5 gün gecikti. bende tekrar başladım. inşallah yine faydası olur :)canım, soğan suyunu içme sebebini merak etmiş olabilirim.
Ayy kusadasi na gitmişsin ne güzel çok severim orayı yapacak bir şey yok başka tarti ile tartil evine döndünmu sürpriz olur hem sağlık olsun bu hayat pahalı liginda ne gerek var yeni tartiya bence kusadasinin tadını çıkart
Durum vahim kaptanım. Yazliktaysaniz uygun bir tartı al hep orada kalsın. Az bir süre de değil neredeyse bir ay kayıp olacak.
Canlar aldım tartımı bugün 400 teleye. Yağ oranı da ölçüyormuş denemedim daha ama düşük mü tartıyor ben mi kilo verdim anlayamadım. Çok büyük dirsek yok evde aç karınla 70 lerde geliyordum bu tartıyla tok 70lerde çıktım.ozlemon kaptanım naptın neolcak simdi tartı işi
Günaydın kızlar ilk tarti benden gelsin
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.3
Eksi...1 kilo
Eki Görüntüle 3282055
Esracim
Tartın hayırlı olsun canım. Kilo vermissindir inşallah. Eve gidince hep bu tartiyla devam edersin karşılaştır bakalım gerçekten farklı mı tartiyor.Canlar aldım tartımı bugün 400 teleye. Yağ oranı da ölçüyormuş denemedim daha ama düşük mü tartıyor ben mi kilo verdim anlayamadım. Çok büyük dirsek yok evde aç karınla 70 lerde geliyordum bu tartıyla tok 70lerde çıktım.
Afiyet olsun canım. Bebeğine geçmiş olsun. Şisme , morarma var mı ?
Geçen cuma :53.1
Günaydın cannn kaptanımm senin de günün çok güzel geçsinGünaydın
Bol bol eksili güzel bir gün geçirmemiz ümidiyle
Geçmiş olsun canım bir zararın olmaz inşallah banka ödeyecek mi geriGeçen cuma :53.1
Güncel:51.8
Fark :1.3
etiket nasıl yapılıyor @ şunu denedim olmadı .ben bu hafta aktif olamadım aşırı moralim bozuk kusura bakmayın Enpara dolandırıcılıgı yaşadım.çok yoğundum o sıra arayan numara tüm bilgilerimi söyledi teyit etti şuan kartınız kopyalandı dendi o ara kart kapansın diye tuşlama yaptım dolandırılarada tabi şifren gitmiş oldu.4 bin TL o anda havale yapmışlar kredi başvurunda bulunmuşlar .yediklerimi paylaşamadım o sebepten
Yaa inşallah kilo vermişimdirTartın hayırlı olsun canım. Kilo vermissindir inşallah. Eve gidince hep bu tartiyla devam edersin karşılaştır bakalım gerçekten farklı mı tartiyor.
Kolay gelsin safişim benim gene de o arada eksi gelmişsin Taşınma bitince daha güzel motive olursunGünaydın herkese bol eksili gün olsunBen çok yoğunum ev taşıyorum yavaş yavaş toplanıyorum o yüzden giremiyorum pek dün de yeni eve gittik temizlik için
Dün çok abarttım hamur işi ne varsa yedim üstelik çarşamba zannediyordum
Sabah da kalktım suyumu içtim iki lokma kekimi de yedim üstüne az önce telefonuma cuma mesajı gelince anladım cuma olduğununeyseki eksideyim yine de ama dikkat etseydim çok güzel bir eksi muhakkak gelecekti tabi
Geçen cuma 71.65
Bugün 71.05
Fark -600 gr
Eki Görüntüle 3282065
Elhan Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?