- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Illa ki dusecek fiyati neden ilk cikinca salaksiniz bu fiyatada yersiniz muamelesi yapiyorlarsa bizeOhaaaa gerci bizim burdada öyle hiç şaşırmadim pazar göya bizimkiler
Bonus vermiyorlar diye ben 12binden sonra sunurek ilerliyorum sen niye 17bin yaptin
Almican ozaman ben hic almiyorum öyle seyleri ama karpuz almistim 50tl vermistim oda kiz istedi diyeIlla ki dusecek fiyati neden ilk cikinca salaksiniz bu fiyatada yersiniz muamelesi yapiyorlarsa bize
Ben sabahtan yurudum yurudum 15den sonra oturma modu ders basinda ,yemek vs artik 1000 adim ancak ilerlerimBen hiç acele etmeden yürüyorum
Karpuz evet ya bende hamileyim diye almistim ama karpuzda uzun bir sure fiyat yuksek kalip sonra dibi goruyorAlmican ozaman ben hic almiyorum öyle seyleri ama karpuz almistim 50tl vermistim oda kiz istedi diye
Benim bugun isler coktu ister istemez 17 bin yaptimBonus vermiyorlar diye ben 12binden sonra sunurek ilerliyorum sen niye 17bin yaptin
Bonus vermiyorlar diye ben 12binden sonra sunurek ilerliyorum sen niye 17bin yaptin
Bende saate guvenmemeyi ogrendim sabah saat 1600deydi tel 20 adimda (sarjdan aldim ) tum gun ikisi yanimda gezdim saat 1600 avantaja ragmen suan tele gore 1000 adim az yaklasik 2500 adim eksik sayiyormus megerBenim bugun isler coktu ister istemez 17 bin yaptim
BendeGidip yemek hazirlayim baya bi aciktim
Bende 11 binBen hiç acele etmeden yürüyorum
Yuh artıkSenin manav migrostan insafliymis karnabahar orta boy 27tl
Yat dinlen diyorlar insafsızlar baksanaMavi mavi masmaviiii Bu kimin yari
Kahve komasina gircem yakinda
Valla şimdi 10 binde oturuyom yeter banaSen mavimiydin. Ben seni kırmızı biliyodum. Ağrın yokmu senin yat dinlen kuzumm
Kabak mevsimi bitti brokoli karnabahar pırasa mevsimi başladı her mevsimde sebze yemek candirBrokoli candır. Kış mevsiminin kabağı. Çok pahalı olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?