Kalabak suyu muben eskişehir deyken su damacanasının üzerine teşekkür ederim seni seviyorum , özür dilerim gibi kelimeleri yazıp kağıtla yapıştırıyordum , her defasın da çıkarıp yeni damacanaya yapıştırıyordum bir gün fark etmemişim damacanayı öyle koymuşum kapıya , ya site görevlileri ya da sucular kesin görüp baya gülmüşlerdir :))
senin 750 ml lik su şişen yok muydu onun üzerine yaz yapıştır istersen benim de yarım lt lik tupper şişem var ona yapıştırayım :)
Aynen abla sisem var da evdekiler gorunce dalga gecerlerben eskişehir deyken su damacanasının üzerine teşekkür ederim seni seviyorum , özür dilerim gibi kelimeleri yazıp kağıtla yapıştırıyordum , her defasın da çıkarıp yeni damacanaya yapıştırıyordum bir gün fark etmemişim damacanayı öyle koymuşum kapıya , ya site görevlileri ya da sucular kesin görüp baya gülmüşlerdir :))
senin 750 ml lik su şişen yok muydu onun üzerine yaz yapıştır istersen benim de yarım lt lik tupper şişem var ona yapıştırayım :)
Ama 10 bin en ideali cnm15-12-10-8 derken, en sonunda yuruyenden puan düşeceğiz gibi.
Neinnn olamazzzzzSoyle birsey yapsak nasil olur azaltmayalim bundan sonra
10000 adim 1000 puan olsa
11000 adim 1050 puan
12000 adim 1100 puan
13000 adim 1150 puan
1400 adim 1200 puan
15000 adim 1250 puan gibi
Ama buda abartilir mi bilemedim
hahhahaha o allahın emri gibi , benim koca 6 senedir benimle dalga geçiyor umursamıyorum artık :)))Aynen abla sisem var da evdekiler gorunce dalga gecerler
Bana kalsa limiti kaldıralım diyecem ama çok yüksek atanlar var aramızda onu dengelemek çok zor pazartesi ful disaridaydim adım yüksek oldu dün isim vardı oturmak zorunda kaldım adimlari tamamlamak çok zor olduSoyle birsey yapsak nasil olur azaltmayalim bundan sonra
10000 adim 1000 puan olsa
11000 adim 1050 puan
12000 adim 1100 puan
13000 adim 1150 puan
1400 adim 1200 puan
15000 adim 1250 puan gibi
Ama buda abartilir mi bilemedim
Cnm benim cok sagol. Valla midm bile kücüldü artik yesemde yiyesim yok
En iyi herşey olduğu gibi kalsınFikirdi sadece uygulamasi zor zaten abla
Bende oturup oturup aksama birakinca zorlaniyorumBana kalsa limiti kaldıralım diyecem ama çok yüksek atanlar var aramızda onu dengelemek çok zor pazartesi ful disaridaydim adım yüksek oldu dün isim vardı oturmak zorunda kaldım adimlari tamamlamak çok zor oldu
cumaya bir de güzel eksi görürsek süper ki bence göreceğizCnm benim cok sagol. Valla midm bile kücüldü artik yesemde yiyesim yok
Ya şisenin izerine kilo vermek için nurmalar vardi yapıştırmışımAynen abla sisem var da evdekiler gorunce dalga gecerler
Aynen kaptanım gündüz ne kadar erken bitirisem o kadar iyiBende oturup oturup aksama birakinca zorlaniyorum
Umarim cnm. Regl dönemim geldi. Ödemim olabilir korkusu var biraz üzerimde.cumaya bir de güzel eksi görürsek süper ki bence göreceğiz
Ben şükür dün oldum. cumaya odemim biraz gider. pzts ve dün çok sistimUmarim cnm. Regl dönemim geldi. Ödemim olabilir korkusu var biraz üzerimde.
Bende sisiyorum malesef.Ben şükür dün oldum. cumaya odemim biraz gider. pzts ve dün çok sistim
maydanoz kaynat kaptanım cok güzel aliyo odemiBende sisiyorum malesef.
o sayıları tek şişeye değil kendi canına yazacaktın sanki ben mi yanlış hatırlıyorum gülümYa şisenin izerine kilo vermek için nurmalar vardi yapıştırmışım
4 8 1 2 4 1 2
İdeal kiloya ulaşmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?