- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Aylik 100tl canim ama arada çagrirsa 50 tl daha aliyor bu özel hastane ve en ucuz doktor kiz 200 250 tl den basliyor burda diyetisyenlerBende yuzmeye goturuyorum canim senin oglsn kac yasinda
Her goturmende mi 100 tl cokmus canim ya
Birinci olursan başka birini seç ben üyen olmayı tercih ederimBak ya
Heheeeee bugün görcezAma ama ama adımda biz öndeyiz
Şaka mı hayatta inanmam kandırma bizi 44 olamazsın ben seni 32 33 zannediyordumA.s tanışalım. Ben Mira. 44 yaşındayım. Evliyim. Çocuğum yok. Hoşgeldin aramıza.
Evet migim i seç. O kaptan olsun. Beni takımına seçsin. Filiz ve zıpzıp i de alsın. Azcik da o bizle uğraşsın.Ben birinci olursam seni seçeyim mi balışım
Cok pahalıymış canim ya aslinda cocuklarinkini sigorta karşılaşaAylik 100tl canim ama arada çagrirsa 50 tl daha aliyor bu özel hastane ve en ucuz doktor kiz 200 250 tl den basliyor burda diyetisyenler
Nidenmiş oEvet migim i seç. O kaptan olsun. Beni takımına seçsin. Filiz ve zıpzıp i de alsın. Azcik da o bizle uğraşsın.
Suan 10861 adimim var gorcez bakalimHeheeeee bugün görcez
Suan 10861 adimim var gorcez bakalim
Şaka mı hayatta inanmam kandırma bizi 44 olamazsın ben seni 32 33 zannediyordum
Ben saati geç taktım 200 lerdeyim dahaYok cnm bugün son
Hadi bastıralım
200miBen saati geç taktım 200 lerdeyim dahaspor yapıcam
323 adım.Ben saati geç taktım 200 lerdeyim dahaspor yapıcam
Breee323 adım.
Bosver bugun takma yarin takarsin saatiBen saati geç taktım 200 lerdeyim dahaspor yapıcam
Ah ne ka güzel olur ellerinden olursa bambaşka güzel olurGel kahve ismarlayayim sana. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?