- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
Yarın persembe adım yokmu kaptanımHavada uçan cekirgelerim
Biliyorum adimlar için elinizden geleni yapip yoruldunuz
Bugün son defa tabanlari yaglayip, tüm takim firesiz adimlari tamamlayalim
Beni kirmiyacaginizi tahmin ediyorum
1 kişi bile eksizsiz olursa cooook sevinirim
@askrhpozitif
@madamhd
@Tutaste53
prensinin annesi
@sardunya1038
@masal3487
@klbk33
Cordelia
E Elif_Eylul
@Pikachu_
@Ayyulduz
Brokoli candır. Kış mevsiminin kabağı. Çok pahalı olmus.Dün manava sordum brokolinin kilosu olmus 12 lira
Yarin yok tatlım.Yarın persembe adım yokmu kaptanım
Pazarda evet daha ucuz burdada pazarda daha ucuzdur ıspanak 6 lira dediBen burda pazardan 5 liraya aldım
Manav yada marketlerde pahalı az bisey oğlana aliyim dedim bizim oturdugumuz yerde pazar yok cok uzakBrokoli candır. Kış mevsiminin kabağı. Çok pahalı olmus.
Yok cnm bugün sonYarın persembe adım yokmu kaptanım
Geçmiş olsun niye ne oldu ?Geçmiş olsun. Bizde yine hastaneye gidicez
Olsun ben yinede atıcam adımı belki 100 gr fazla veririmYarin yok tatlım.
Manavda pahalı ever pazardan aldım yarın bende buharla pişircem vitaminler ölmüyormuş nettem baktımPazarda evet daha ucuz burdada pazarda daha ucuzdur ıspanak 6 lira dedi
Kimi yeniyonuz nasıl yeniyonuz, uyanın artıkkk kırmızılar olarak maviyi ezeceyik.Kiz yenelim de 12.000adimi hergun yapiyoruz baska bisey var mi yapacak?
Buharda pişince çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.Manavda pahalı ever pazardan aldım yarın bende buharla pişircem vitaminler ölmüyormuş nettem baktım
Kilo verdiriyor mu orasını bilmiyorum
Ben birinci olursam seni seçeyim mi balışım
Bende yuzmeye goturuyorum canim senin oglsn kac yasindaBenim oğlumda aslinda cok cok zayifti ama pandemide cok kilo aldi. En son 32 kiloydu. Doktorumuz artik kilo almasin dedi. barfiks ve boks torbasi aldim hergün calişıyor ayrica cok hafif tempoda hergün 5 10 dakika yürüyor. Zaten abur cubur vermiyordum ama evde pasta kek börek eksik olmazdi. Artik 10 günde bir tam buğday unuyla az şekerli seyler yapiyorum. Şuanda 29.5 kiloya düştü. Bu kiloda sabitlemeye çalışiyorum
Her goturmende mi 100 tl cokmus canim yaCocuklara bedava olmasida güzelmis canimya keske bizim burdada olsa,ben 100tl verdim doktor cok guzel ilgilendi,
Tanışıyor muyduk:))) slm
He ez biz öndeyiz bi kerem
Bak yaama yapamam kaptanlık
En iyisi üyesi olmayo tercih ederim
Ama ama ama adımda biz öndeyizYayaya şaşaşa kırmızı kırmizı cok yaşa
A.s tanışalım. Ben Mira. 44 yaşındayım. Evliyim. Çocuğum yok. Hoşgeldin aramıza.Tanışıyor muyduk:))) slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?