Gunaydin abla ❤
Tunaydin canim ❤Tünaydın kızlar
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun ve ayaklarına sağlık kızlar
Teşekkür ederim ablaAfiyet olsun kizlar
Hepinizin ayaklarina saglik
geçmiş olsunSabah erken kalkan ve gece uyumamış ben çocuğun tüm gece ateşi vardıishalde olmuş burun akıntısı ateş off off keske onun yerine ben hasta olsam bu kadar zor gelmez
Bende işteyim canımBen evde tamamliyorum canim spor yaparak
Gecmis olsun canimSabah erken kalkan ve gece uyumamış ben çocuğun tüm gece ateşi vardıishalde olmuş burun akıntısı ateş off off keske onun yerine ben hasta olsam bu kadar zor gelmez
Gecmis olsun canimgeçmiş olsun
çocuklar hastalanınca keşke biz olsak onlar olmasa diyoruz demi
benm 3 aylık kızım var hırıltısı vardı o kadar keyifsizdiki oturup ağladım resmen
teşekkür ederim kaptanımGecmis olsun canim
Gecmis olsun canim
Bende geçmişe gitdim kime atarlandın diyeAy bende diyorum ben kime böyle msj yazmışımmeğerse hak eden bir densizeymis
Geçmiş olsun canımgeçmiş olsun
benm 3 aylık kızım var hırıltısı vardı o kadar keyifsizdiki oturup ağladım resmen
Aynen 2 gecedir bu haldeyim dün ateşi yoktu bu gece atesi de vardi korkudan yatamadimda atesini düsürmeye çalıstım tam düstü uykuya daliyorum derken ağlayip kaldirdigeçmiş olsun
Gazoz yasak yalnız maden suyu olur onunyerineGünaydınnnnngaza geldim diyete başladım
Gecmis olsun canimAynen 2 gecedir bu haldeyim dün ateşi yoktu bu gece atesi de vardi korkudan yatamadimda atesini düsürmeye çalıstım tam düstü uykuya daliyorum derken ağlayip kaldirdi
Çok teşekkürlerGecmis olsun canim
teşekkürler fellüzümGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?