Ellerimde kendiliğinden kına yakılması yardım

Parmak uçlarında morarma duymuştum ama kına duymadım.
Vitamin eksikliği aklıma geldi.

Arkadaşlar sabah uyandığımda el parmaklarımda kına olduğunu fark ettim ne anlama geliyo acaba korkmalımıyım
Tuhaf tuhaf şeylere yormayın hemen. Mantar enfeksiyonu o. Geçer kendiliğindan. Google a yazarsanız mantarın adına kadar bulabilirsiniz

Niye korkacaksınız ki.. biyolojik bir şeydir. Ara ara renk pigmentlerinden kaynaklanan renk farklılığı çıkmıştır cildinizde.

Benimde olmuştu parmağımda kına vardı ve kına kokuyordu saçma sapan seyler dediler inanmadım ama 3 4 güne geçmişti

valla bende şasirdim resmen ellerine kinami yakmişlar

kim bu geceleri kina yakdiya cikan

Ozellikle yukarida alintiladigim uye bayilir boyle mistik, ustu kapali da olsa cinli minli cevaplar vermeye

Koca memeli bir kadın geliyormuş da bebeğini öldürüyormuş, çocukken çok korkardım o koca memeli kadından. Bir de o koca memeli kadın annenin kulağına da girebilirmiş. Anne kılığında yavruyu öldürebilirmiş, yeni doğum yapan kadını yalnız bırakmayın derler, eskiler. Meğer depresyona girip cinnet geçirip kadınlar kendi bebelerine kıyarmış. Lohusa depresyonunu bilmeyene kadar çok korkardım o koca memeli kadından. Çocuğu kaçırmasından vs. Meğer o kdın bizmişiz hepimizmişiz..

Ozellikle yukarida alintiladigim uye bayilir boyle mistik, ustu kapali da olsa cinli minli cevaplar vermeye
Siz bilmezsiniz her gece bu görevi biri üstlenir. Seçilmiş kişilerin ellerine gizlice kina yakar bi kişi. Seyyar Gece Kınacıları olarak bilinirler. Ellerine kına yakilanlara da saklı seçilmişler denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…