- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
Cidden neden oldu acaba
valla bende şasirdim resmen ellerine kinami yakmişlarCidden neden oldu acaba
Foto atar mısınArkadaşlar sabah uyandığımda el parmaklarımda kına olduğunu fark ettim ne anlama geliyo acabakorkmalımıyım
Bir tur mantar, korkmayjnArkadaşlar sabah uyandığımda el parmaklarımda kına olduğunu fark ettim ne anlama geliyo acabakorkmalımıyım
Tuhaf tuhaf şeylere yormayın hemen. Mantar enfeksiyonu o. Geçer kendiliğindan. Google a yazarsanız mantarın adına kadar bulabilirsinizArkadaşlar sabah uyandığımda el parmaklarımda kına olduğunu fark ettim ne anlama geliyo acabakorkmalımıyım
Evetvalla bende şasirdim resmen ellerine kinami yakmişlar
Benimde olmuştu parmağımda kına vardı ve kına kokuyordu saçma sapan seyler dediler inanmadım ama 3 4 güne geçmişti
Mantar hastalığıdır o, kına olduğunu nereden çıkardınız.Arkadaşlar sabah uyandığımda el parmaklarımda kına olduğunu fark ettim ne anlama geliyo acabakorkmalımıyım
Size kına gecesi yapmışlar. Bugün de düğününüz var. Hayırlı olsunArkadaşlar sabah uyandığımda el parmaklarımda kına olduğunu fark ettim ne anlama geliyo acabakorkmalımıyım
valla bende şasirdim resmen ellerine kinami yakmişlar
kim bu geceleri kina yakdiya cikan
Ozellikle yukarida alintiladigim uye bayilir boyle mistik, ustu kapali da olsa cinli minli cevaplar vermeyeCinler kına yaktı derlermiş eskiler. Bilimsel açıklaması ise mantar.
Eskilerin alkarası dedikleri de lohusa depresyonuymuş. Bilimsel açıklamasını bilmediğimiz şeylere mitolojik ögelerle açıklamaya çalışmışlar.
Siz bilmezsiniz her gece bu görevi biri üstlenir. Seçilmiş kişilerin ellerine gizlice kina yakar bi kişi. Seyyar Gece Kınacıları olarak bilinirler. Ellerine kına yakilanlara da saklı seçilmişler denir.Ozellikle yukarida alintiladigim uye bayilir boyle mistik, ustu kapali da olsa cinli minli cevaplar vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?