Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaEllerden saç boyası nasıl çıkar? Lütfen yardım
aseton bi nebze çıkarır. ya da boya lekesi için silme losyonları var kuaförlerde vardır
ama hangi akla hizmet ne cesaret eldivensiz boyadınız
saçı simsiyah yapan boya ele ne yapmaz
büyük oranda kalıcaktır zamanla yıkadıkça çıkar
tırnaktaki de uzadıkça gider.
aseton bi nebze çıkarır. ya da boya lekesi için silme losyonları var kuaförlerde vardır
ama hangi akla hizmet ne cesaret eldivensiz boyadınız
saçı simsiyah yapan boya ele ne yapmaz
büyük oranda kalıcaktır zamanla yıkadıkça çıkar
tırnaktaki de uzadıkça gider.
teşekürler cevap verdiğiniz için.. Eldivenle zor oldu diye eldivensiz boyamak istedim.. Ya şuan tek tedirginliğim kaç ayda çıkar bu ellerimden ?? bi bilginiz varsa ne kadar zamanda tamamen ellerimden çıkar
canm tirnaklar uzadikca gider diye bisey olamaz bikac gune cikar hemen ciksinlar diye camasir suyuyla ellerini mahfetme derim.. 3 gune bisey kalmaz herhalde.. bulasiklara sen el at evde bu gunlerde daha yardimci olur :13:
teşekürler cevap verdiğiniz için.. Eldivenle zor oldu diye eldivensiz boyamak istedim.. Ya şuan tek tedirginliğim kaç ayda çıkar bu ellerimden ?? bi bilginiz varsa ne kadar zamanda tamamen ellerimden çıkar
rica ederim
ay sürmez en fazla bi hafta bulaşık temizlik ellerinden öper artık
bol bol her fırsatta kremle ellerini
tırnaklardan çıkmıyo ama
ben saç boyarken tırnağım eldiveni delmiş
ve uzun süre uzayana kadar çıkmamıştı
tabi rengi hafifliyo ama rahtsız edecek kadar kalıyo
oje sürdüğüm için sorun etmemiştim ben