• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ellerden saç boyası nasıl çıkar? Lütfen yardım

alliswell22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
76
17
38
32
Arkadaşlar annemin saçını boyarken eldiven kullanmadım ellerim şuan simsiyah çıkaramıyorum okadar yıkamama rağmen çıkmadı sigara külü demişler onuda denedim olmadı lütfen yardım edin.... :43:

domestos veya başka çamaşırsuyu varsa onunla yıka,ama tırnaklarından çıkmaz gibi..

Arkadaşlar annemin saçını boyarken eldiven kullanmadım ellerim şuan simsiyah çıkaramıyorum okadar yıkamama rağmen çıkmadı sigara külü demişler onuda denedim olmadı lütfen yardım edin.... :43:

aseton bi nebze çıkarır. ya da boya lekesi için silme losyonları var kuaförlerde vardır
ama hangi akla hizmet ne cesaret eldivensiz boyadınız
saçı simsiyah yapan boya ele ne yapmaz
büyük oranda kalıcaktır zamanla yıkadıkça çıkar
tırnaktaki de uzadıkça gider.

daha önce cif temizliyor diye duymustum.... fakat ellerinizi ciddi anlamda yıpratabilir... denedin mi derseniz, hiç denemedim sadece duyum...

aseton bi nebze çıkarır. ya da boya lekesi için silme losyonları var kuaförlerde vardır
ama hangi akla hizmet ne cesaret eldivensiz boyadınız
saçı simsiyah yapan boya ele ne yapmaz
büyük oranda kalıcaktır zamanla yıkadıkça çıkar
tırnaktaki de uzadıkça gider.

teşekürler cevap verdiğiniz için.. Eldivenle zor oldu diye eldivensiz boyamak istedim.. Ya şuan tek tedirginliğim kaç ayda çıkar bu ellerimden ?? bi bilginiz varsa ne kadar zamanda tamamen ellerimden çıkar

canm tirnaklar uzadikca gider diye bisey olamaz bikac gune cikar hemen ciksinlar diye camasir suyuyla ellerini mahfetme derim.. 3 gune bisey kalmaz herhalde.. bulasiklara sen el at evde bu gunlerde daha yardimci olur :13:

teşekürler cevap verdiğiniz için.. Eldivenle zor oldu diye eldivensiz boyamak istedim.. Ya şuan tek tedirginliğim kaç ayda çıkar bu ellerimden ?? bi bilginiz varsa ne kadar zamanda tamamen ellerimden çıkar

rica ederim
ay sürmez en fazla bi hafta bulaşık temizlik ellerinden öper artık
bol bol her fırsatta kremle ellerini
tırnaklardan çıkmıyo ama
ben saç boyarken tırnağım eldiveni delmiş
ve uzun süre uzayana kadar çıkmamıştı
tabi rengi hafifliyo ama rahtsız edecek kadar kalıyo
oje sürdüğüm için sorun etmemiştim ben

Son düzenleme:
Back