• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ellerdeki tüyler yardımm

suri23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
163
4
96
Isparta
ya parmak ve elimin üstündeki tüyler kalınlaştı ve rengi koyulaştı bir bu eksikti.
bu akşam çaresine bakmam lazım kafayı yiyicem...ağda mı epilatör mü hangisini tavsiye edersiniz lütfen acil cevapppp:2::2::2:

canım nedne kalınlaştı daha önce aldın mı yoksa .eger gerçekten rahatsız ediyorsa agda ile al canım daha uzun süre gider

ya hormanlarla alakalı galiba bazen koyulaşıyor beyaz tenliyim siyah olunca tüyler kötü duruyor aman ya siyah beyaz olmak sıf bu yüzden köttü tüyler mahvediyor beniii.bu gidişle lazer yapıcam tüm vücuda kurtulurum belki.bilmiyorumkismile

ya hormanlarla alakalı galiba bazen koyulaşıyor beyaz tenliyim siyah olunca tüyler kötü duruyor aman ya siyah beyaz olmak sıf bu yüzden köttü tüyler mahvediyor beniii.bu gidişle lazer yapıcam tüm vücuda kurtulurum belki.bilmiyorumkismile

canım ya şu tüy sorunu herkesin başında var, çok takma
Ben de göbeğimdekilere takmış durumdayım şu sıralar
Parmaklarındakiler için lazere falan gerek yok bence
Düzenli olarak sir ağda kullan
Zaten ayda bir alsan yeter
zamanla azalır

canım ya şu tüy sorunu herkesin başında var, çok takma
Ben de göbeğimdekilere takmış durumdayım şu sıralar
Parmaklarındakiler için lazere falan gerek yok bence
Düzenli olarak sir ağda kullan
Zaten ayda bir alsan yeter
zamanla azalır

ele nasıl uygulanıyo sir ağda
konserve olması gerek dimi

tüh kartuş almayı düşünüyodum elime de onu kullanırım diyodum ama
ohaoldumsmile

Ben hiç kullanmadım ama kartuş da olabilir belki
depilissima nın bahar seti varmış
kartuş ve konserve bir arada
ben de burdaki arkadaşlardan öğrendim
bakimliolmak . com dan bir bak istersen canım

Son düzenleme:
Şu tüyler varya ennn sinir olduğum şey..Bir de bütün vücudumda..Şişman olup tüysüz olsaydım bari kilo verme şansın var..Bunlarla başa çıkana kadar deliriyorum..
Ben parmak üstlerindekileri cımbızla çekiyorum,çoğalma olmadı

Back