Ellemesinler burnuma :(

Kaç para istiyollagggg? Sadece sağlık icinse estetik mudahale yaptirma derim. Plastik cerrahiye görün mutlaka kbb ile sinirli kalma.

öncelikle geçmiş olsun
devlet üniversite özel birkaç farklı doktora gidin
farklı doktorların görüşlerine göre adım atın
ciddi bir işlem sonuçta
arkadaşımda önce devlette yaptırdı
sonra özelde tekrar düzelttirdi
sanırım bende de öyle bir sorun var
ilerde bende düşünüyorum
konuyu takipteyiz

Ben de çok korkuyorum geri de alınmıyor şekli değişmeden olma şansı yok mu bunun
25 yıl kendimi böyle gördüm şimdi acayip gelir ya başkası gibi
Aynı operasyonu kbb ve plastik cerrahla birlikte yaklaşık 5 yıl önce geçirmiş biri olarak cevaplıyorum. Burnum tipime yakışan bir burundu değişmesini istemiyordum ama plastik cerrah ameliyatta oynanan bir burunun zamanla bir miktar düşeceğini söyleyerek burnumun ucunu bayağı bir kaldırdı. ilk bir sene çok moralim bozuktu aynada ben ben değildim, sonra dediği gibi düşmeye başladı, ikinci senenin sonunda burnum eski burnumdan ayırt edilemeyecek bir düzlüğe ulaştı. Nefesimde ameliyattan sonra artan alerjik tıkanmamın dışında bir sorun yaşamıyorum. Sigara kullanıyorsan alerji arttığı için eskisinden daha az nefes alabilme ihtimalin oluyor. Aynı ameliyatı burun şekline dokundurtmadan yaptıran arkadaşımın burnu iki sene sonra eski burnuna göre daha düşük bir burun oldu bayağı aşşağı doğru meyil etti bilgin olsun canım.

Ben 8 sene önce devlette Kbb uzmanına yaptırdım operasyonu. Burnumda kıkırdak eğriliği vardı, dışardan da bariz farkediliyordu. Şiddetli baş ağrısına sebep oluyordu bende özellikle soğuk havalarda. Nefes alma olayı da çok sıkıntılıydı. Ben operasyondan da sonrasından da çok memnun kaldım. Operasyonu yapan doktor babamın arkadaşıydı ve ailede benden önce bi 5 kişiyi aynı sebepten ameliyat etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…