• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellemesinler burnuma :(

Ahaha benim ara ara hasta olmadığım halde tıkanık gibi hissediliyor
Ama her zaman değil
Ondan dedim bantla mı sağa sola çekip yapıştırayım da genişlesin burnum rahat rahat
Oh diyorum oksijen giriş çıkışı efsane böyle :KK70:
Burun bandı denediniz mi hiç, dediğiniz gibi açıyor burnu yapıştırınca

Bende çok iyi bilinen bir özel hastanede kbb uzmanına gittiğimde. Ameliyat ederim, burnunda değişiklik olmaz görüntü olarak ama alerjik nedenlerden etlerin tekrar büyür yüzde yüz bir sonuç alamazsın demişti.
Bende hem kemik eğriliği hem et büyümesi var. Annende de böyle olabilir belki?
Aynı şekilde seneler önce erkek arkadaşım da yaptırmış ama burnu yine tıkalı ve horluyor.
Et yok, septumda eğrilik var sadece. Muhtemelen ameliyattan sonra içeride yapışıklık oldu.

Devlette mi yaptırdınız peki siz de?
Hayir. Devlet hastanesinde kantine bile gitmem ben. Ne zaman kizimi goturmek zorunda kalsam. Noroloji takibi icin cocuk abuk zubuk bir hastalik kapip geliyor.

Acibademde oldum ben. Baya oldu olali. Burun ucu dusmesi vs de olmadi.

Burnumdan kemik aldırıp et küçültme ameliyatına girdim, girerken estetikte istermisin diye sordular olan şeklini bozmayında estetik falan istemem dedim güvenemedim gayet güzel burnum varken estetik isteseydim Allah belamı verir diye düşündüm.. Sende burnun güzelse yaptırma.

Evet ben : (

İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok

Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum

Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim

Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor

Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi :skandal:

Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim :KK70:
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında o_O
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey :KK70:
Yine bir tavsiye verir misiniz :skandal:

Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım :skandal:

Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz :skandal:

Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor :KK70:
Ben de de aynj problem var cok korkuyorum tir gb horluyorum ama yaptirmaaaaaamm illa ki degisiyor gorntu ben memnunum cok sukur allah in verdiginden 😳 icim urperdi

Evet ben : (

İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok

Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum

Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim

Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor

Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi :skandal:

Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim :KK70:
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında o_O
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey :KK70:
Yine bir tavsiye verir misiniz :skandal:

Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım :skandal:

Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz :skandal:

Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor :KK70:
Kbb'de oldum pişman değilim öncelikle. Septoplastide dış görünüş değişmez sen ekstra estetik istemediğin sürece. Içerideki hasar, eğrilik vs düzeltilir. Üzerine basarak belirt bunu. Doktorunda demiş zaten sen istersen değiştiririz diye. Burun ameliyatı gerçekten zor. Ama septoplastiden sonra vay be nefes almiyormuşum ben aslında diyeceksin.

Kıkırdağı çok alınca oluyormuş galiba
Baya ucu mu düştü yani o_O
Şimdi ne yapmayı düşünüyor
Evet ucu daha düşük artık
Eskiden düzdü
Öyle yaşamayı düşünüyor :)
Kendisini alan almış artık
Daha da uğraşacağını sanmıyorum :KK70:
Amrliyatı da askerden 1 ay hava değişimi alıp erken dönsün diye oldu
Askerlik artık nasıl bi yerse adam normalde hastayken doktora gitmez gidip kendini ameliyat ettirdi

Hem kbb hem estetik cerrahı olan doktorlar var onlara git sen bence

KBB'de oldum, burnumun şekli falan değişmedi.
Öyle zor bir ameliyat da değil. Hastanede bile yatmadım, ameliyat olduktan birkaç saat sonra çıktım. 2 gün tamponlar kaldı. Silikon tampondu zaten.

KBB'de oldum, burnumun şekli falan değişmedi.
Öyle zor bir ameliyat da değil. Hastanede bile yatmadım, ameliyat olduktan birkaç saat sonra çıktım. 2 gün tamponlar kaldı. Silikon tampondu zaten.

Ya işkillenmiştim zaten madem estetik lüzmu yok neden hastaneye yatıyorum neden şekli değişiyor diye
İyi ki açmışım konuyu devlete gidip sorucam
Özel olduğu için herhalde hemen ucunu kaldıralım vs girdi muhabbete :skandal:

Ya işkillenmiştim zaten madem estetik lüzmu yok neden hastaneye yatıyorum neden şekli değişiyor diye
İyi ki açmışım konuyu devlete gidip sorucam
Özel olduğu için herhalde hemen ucunu kaldıralım vs girdi muhabbete :skandal:
Kıız ben de özelde oldum.
Hatta dilersen özelden doktorumun adını paylaşabilirim seninle.

Kıız ben de özelde oldum.
Hatta dilersen özelden doktorumun adını paylaşabilirim seninle.

Evet ya çok iyi olur bir de maliyetini söylersen karşılaştırayım
Hastanede yatma vs ek para oluyor tabii
Yani böyle bu kadar para verip şekil değişikliği olacağına başka şehre gider yaptırırım :63:

Eğer görüntü kötü değilse estetik olma derim. Çevremde 3 burun estetiği olan kişi var. Üçünün de burnu güzel olmadı. Birinde hele gram değişme yok. Yaşadıkları sancılı süreç ile kaldılar. :skandal:illa olacağım dersen de alelade bir doktora değil işinin ehli bir yere git derim.
Benim de burnumda allerjik et var. Şişip tüm genizi tıkıyor ve nefes alamıyorum. Doktor ameliyat diyor, şekli değişmez diyor ama ya değişirse korkusu ile olmaya cesaret edemedim. En güzel yerim, onu da kaybedemem maazallah :ruh::KK53:

Ben yaptırdım canım burnumu.
Hem içinde ki eğrilik düzeldi hemde kaliteli bir nefes almaya başladım.
İnan bana uykularım bile değişti.
Burun ucunu kaldırmak zorunda bu arada. Çünkü aşağı doğru olduğundan nefes alma problemi çıkıyor.

Bende nefes için kbb de ameliyat oldum ,kesinlikle bozmadılar herkes o xaman estetikli yaptır dedi burnum kemerli ben yaptırmadım tam 13 yıl oldu gayet iyi nefes alıyorum ,istanbul için doktor ismi veririm bol bol

Back