• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellemesinler burnuma :(

Size özelden adını sorsam olur mu doktorun?
Küçük bir yerde yaşıyorum bulamazsam burada oraya da gelirim zaten kardeşim inş orada okuyacak sorun olmaz
Sincan devlet Hastanesi'nde yaşar Okan akın'mış doktorun adı. Ama özele geçmiş galiba. Ablam olalı 5-6 seneden fazla oldu galiba.

Diğeri de iş arkadasimdi ama askerde şu an. Numune diye kalmış aklımda.

Eşim oldu bu amelitiyattan kbb yaptı
Dışından bişey değişmemişti 3 sene sonra ucu aşağı düştü anlamadık nedendir

Kıkırdağı çok alınca oluyormuş galiba
Baya ucu mu düştü yani o_O
Şimdi ne yapmayı düşünüyor

Plastik cerrahlardan ziyade burun estetiğinde uzmanlaşmış, kkb kökenli doktorlar var. Onları incelemeni tavsiye ederim.
Hem burun kaynaklı sağlık problemin çözülür, hem de görüntüsü bozulmaz.

Ya o dediğiniz gibi ya da ikisinin bir arada bulunması gerekiyor galiba ameliyatta buradaki yorumlardan onu çıkardım ben de :)

Bende tam tersi hazır ameliyat olacakken azıcık da üstünü düzeltsinler istiyorum cıks olmaz o estetiğe girer, biz yaparız burnun aynı kalır diyorlar 😅
Değişelim mi doktorları?

Bence özele gitmenden dolayı böyle bir şey söylenmiş sana. KBB nin alanına giriyor zaten bu, estetik bir müdehale olmuyor.
İllaki kötü deneyimleri olanlar olacaktır ama bu hem devlet hem özel için de geçerli. Burada kötü yorum okuma bence.

Sende de mi aynısı var, biz niye yamuk olmuşuz ya :D
Dışarıdan bakınca da yamuk değil aslında gördün sen benim burnumu öyle estetiklik bir şeyi yok normal bir burun işte :63:
Bu doktor beni kekoluyor herhalde :63:
Verdiği fiyat estetik fiyatı bence

Sincan devlet Hastanesi'nde yaşar Okan akın'mış doktorun adı. Ama özele geçmiş galiba. Ablam olalı 5-6 seneden fazla oldu galiba.

Diğeri de iş arkadasimdi ama askerde şu an. Numune diye kalmış aklımda.

Teşekkürler isim için evet baktım geçtiği özel hastaneyi ve resmini gördüm : D
Yani burada bu parayı verip pişman olacağıma en azından denenmiş memnun olunmuş isim var:)

Kuzum annem de aynı şekilde septum deviasyonu nedeniyle KBB doktoruna ameliyat oldu. Estetik hiçbir müdahale olmadı, sadece soruna yönelik bir ameliyat oldu. Ama memnun değil çünkü çok başarılı sonuçlanmadı, hala aynı sorunu yaşıyor.
Bu ameliyattan memnun kalan da çok insan var ama. Doktorla ilgilidir muhtemelen.

İlla estetik yaptırman gerekmiyor yani, sıkı sıkıya belirtirsin dışarıdan görünecek şekilde bir müdahale istemediğini.

Sende de mi aynısı var, biz niye yamuk olmuşuz ya :KK70:
Dışarıdan bakınca da yamuk değil aslında gördün sen benim burnumu öyle estetiklik bir şeyi yok normal bir burun işte :63:
Bu doktor beni kekoluyor herhalde :63:
Verdiği fiyat estetik fiyatı bence
Yamukluk içten zaten o yüzden nefes alamıyoruz 😅

Devlete güven sen ya da alanında uzmanlaşmış iyi bir kbb uzmanı bul. İstanbulda yaptırabilirsen birini önerebilirim özel klinik.

Ben nefes alamama sorunum için 18 yaşında KBB ye ameliyat olmuştum dış görünüşünde hiçbir değişiklik olmadan sonrasında çok rahat nefes alabiliyorum şükürler olsun gece uykularımda o gün bugündür çok rahatım dışarıdan bir değişiklik yapılmadan da olabiliyor kısacası

Kuzum annem de aynı şekilde septum deviasyonu nedeniyle KBB doktoruna ameliyat oldu. Estetik hiçbir müdahale olmadı, sadece soruna yönelik bir ameliyat oldu. Ama memnun değil çünkü çok başarılı sonuçlanmadı, hala aynı sorunu yaşıyor.
Bu ameliyattan memnun kalan da çok insan var ama. Doktorla ilgilidir muhtemelen.

İlla estetik yaptırman gerekmiyor yani, sıkı sıkıya belirtirsin dışarıdan görünecek şekilde bir müdahale istemediğini.
Bende çok iyi bilinen bir özel hastanede kbb uzmanına gittiğimde. Ameliyat ederim, burnunda değişiklik olmaz görüntü olarak ama alerjik nedenlerden etlerin tekrar büyür yüzde yüz bir sonuç alamazsın demişti.
Bende hem kemik eğriliği hem et büyümesi var. Annende de böyle olabilir belki?
Aynı şekilde seneler önce erkek arkadaşım da yaptırmış ama burnu yine tıkalı ve horluyor.

Estetik amaçlı yaptırdım şekli çok kötüydü aynı zamanda septum deviasyonu da oldum yani nefes bozukluğu varmış kemik eğri dedi genelde de şekil bozukluğu nefes problemine sebep oluyormuş hep. Ben çok memnun kaldım şekli düzeldi :21:
Ancak siz kbb doktoruna estetik yaptırmadan sadece nefesi duzelttirin oluyor öyle. Ucunu hafif kaldırsa bile estetiği girer ve sonrası bayağı sancılı bir süreç. Ben şekli çok kötü diye katlandım ancak uzun bir iyileşme süreci var sabır gerektirir dikkat ilgi vs normal hayata hemen donulmuyo hep bozulacak mi kaygısı oluyo üstüne de ödem inme süresi çok uzun. Yara iyileşmesi nasıl olacak cilt uyumlu mu vs uzar da gider. Şekli güzelse sakın değiştirme :)

Bennde rahat nefes alamıyorum.Ayni şeyleri soyledi doktorlar .Burnumun dışarıdan hiç bir şeyi yok.Iceriden eğri ve et varmış içinde . Olmaya korkuyorum ameliyat .Takipteyim konunuzu

Abim ozelde deviasyon ameliyati oldu. Burnunda hicbir degisme olmadi. Suan gayet guzel nefes aliyor. ayni gun taburcu oldu..Tamponlari da ertesi gun cikti, morluk olmadi. Burnundan cikan parcalari gorseniz dersiniz ki burnun neresinden cikmis bunca sey :oha:

Ayni sorun bende de var ama guzumun onunde canli ornek olmasina ragmen ameliyat olmaya korkuyorum. Burnum kucuk ve kalkik:KK37: sekli degisirse kendimi asla affetmem..

Ameliyat olmaya kararliysaniz lutfen doktoru iyi arastirin. Hicbir doktor ben kotuyum demez. Hersey ameliyat olana kadar, olduktan sonra hastasinin yuzune bakmayan doktorlar var.. Burun ameliyati sonrasi kotu sonuclarla karsilasan hasta sayisi azimsanmayacak kadar fazla..

Birkaç doktora git KBB yapar bu ameliyatı ama .
Aynı sorun bende de . Bir KBB hemenn yapalım dedi.
Estetik cerrah yaparım dedi araştırdım adam pek tekin değil .
Bir tane sevdiğim güvendiğim KBB ci burun ucun çok küçük ameliyatın çok zor elletme dedi .
Edit:Burun şeklimden sıkıntım yok sadece deviasyon var .

Çevremde üç kişi oldu bu ameliyattan, üçü de memnun kalmadı, memnun kalanı da hiç duymadım horlama da devam ediyor rahat nefes alamama da.
Yıllaaaar önce bana da söyledi dr, bende çekilen tomografi de gördüm eğriliğini, kanımın son damlasına kadar direnirim olmam ameliyat dedim 😂 15 yıl geçti üstünden sanırım.
Bende horlama yok ama burnumun içinde ki eğrilik tek taraflı olarak iyice tıkanma yapmaya başladı, dışarıdan küçük kibar bir burnum var ama ben elimle dokununca o kıkırdakda ki eğriliği farkediyorum

Açıkçası deviasyon ameliyatı olup memnun kalan görmedim. Sağlık problemleri yine devam ediyor herkeste. Bu yüzden ben de olmuyorum. Her soğuk algınlığında yine bırnum tıkanacaksa yine sinüzit olacaksam neden bıçak altına yatayım... bir arkadaşımın ameliyatına hem kbb hem plastik cerah girmişti. Ucunu biraz yuvarlamışlardı çok doğaldı. Gazi araştırma hastanesinde ameliyat olmuştu.

Evet ben : (

İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok

Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum

Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim

Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor

Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi :skandal:

Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim :KK70:
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında o_O
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey :KK70:
Yine bir tavsiye verir misiniz :skandal:

Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım :skandal:

Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz :skandal:

Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor :KK70:
Operasyon amacin nefes alma problemin,bunun icin kbb ye gitmelisin tabiki ,plastik cerrah burnun goruntusuyle ilgilenir,zaten sen de sekol degisikligi istemiyirsun.Dolayisiyla kbb ciye gitmen gerek,ayrica seklini degistirmeyin dediginizde eger nefes almani engellemeyen septomlar yoksa zaten burnunuza el surmezler,iciniz rahat olsun.

Back