ılkı devlettı acaba ozel daha mı ıyı olur dedı dıger ıkısını ozelde yaptırdı yanı cok bırsey farketmedıEtti 3 hadi bakalım kaç tane daha böyle yorum gelecek
Devlette mi yaptırdı o da?
Ben alabiliyorum yine nefes ama bazı pozisyonlarda zor oluyor sanırım, tıkalı gibi oluyor
Bir de horlamak mevzusu canımı sıkıyor tabii
ılkı devlettı acaba ozel daha mı ıyı olur dedı dıger ıkısını ozelde yaptırdı yanı cok bırsey farketmedı
memnun değilim pişmanım, kemiğim de eğrildi tekrar başka bir doktor 2.ameliyatı önermem dediDevlette birinden de aldım bakalım gerekirse hepsini gezeriz artık şehirdeki
Ya bak şurada bir tane yaptırdım memnunum diyen çıkmadı konuda korkuyorum
Peki o harika nefes alma neden gitti? Mantıken kalması gerekmez miydi yani mevzu zaten rahat nefes almak 1 sene için değmez ki???
Bir de öncesi sonrası var mı ya ne kadar yamuk
kesınlıkle oyle bırde ınsanda algıda secıcılık oluyor heralde kuzenım bu sorunları yasayınca farkettım amelıyat olan herkes 1-2 sene sonra ılk gunku gıbı rahat hıssedemedıgını soyledı bır tanesı de tam tersıne burnumun ıcınde fırtına cıkıyor nefes almaya korkuyorum dedı meselaBilmiyorum ya çok ekstrem yanma, kırılma, hasar görme hariç bence en güzel doğal şekli gidiyor insanın yüzüne...
Saçta bile insan kendi rengini özlüyor boyatınca böyle bir şeyle ömür boyu kalıyorsun bir de
memnun değilim pişmanım, kemiğim de eğrildi tekrar başka bir doktor 2.ameliyatı önermem dedi
mesela burun ucumda erimemiş kıkırddak parçası var minik, dışardan farkedilmiyor ama ben elimi atınca orda bir parça var çok huylanıyorum rahatsız ediyor içim gıcıklanıyor
bariz bir yamukluk var fark ediliyor ki ben yaşadığım şehirde a plus plus bi hastane de , 4 yıl once profa 4 bine olmuştum güncel fiyatı 10 bin , zorunda olmadıkça tavsiye etmiyorum hala ağzım açık uyuyorum mesela tekrar kemik eğrildiği için
Niye estetik konusuna girdiniz ki? Ablam ve iş arkadasim oldu burun ameliyatı aynı sıkıntı ile. Şekil filan değişmedi. Siz talep etmezseniz doktor neden müdahale etsin sekline?
kesınlıkle oyle bırde ınsanda algıda secıcılık oluyor heralde kuzenım bu sorunları yasayınca farkettım amelıyat olan herkes 1-2 sene sonra ılk gunku gıbı rahat hıssedemedıgını soyledı bır tanesı de tam tersıne burnumun ıcınde fırtına cıkıyor nefes almaya korkuyorum dedı meselaasırı ıstahı acılmıstı onunda amelıyatdan sonra yemeklerın tadını daha ıyı almıs kılo almıstı cok
yanı sıze gercekten engel durum yoksa bence de dokunmasınlar burnunuza
tarıf etmıstı onudaSanırım daha rahat koku alabildiği için öyle olmuş
Fırtına çıkmak nasıldırsa artık
Estetik istemiyorum dedim ya emin olmak istedim
Kemiğe ellemeyeceğiz dedi ama yine de çok memnun olmayan kişi yazmış ya ilk siz yazdınız valla neresi orası oldukları yer ben de geleyim yaptırayım
tarıf etmıstı onuda
nefes alırken agzı kapalı nefes alırken tabı
burnunun ıcı paf paf paf edıyormusgenıslettıler mı noldu bunları dıye burun delıklerıyle konusuyordu :)
aslında gece uyurken burun bantları var oyle denedınız mı :)Ahaha benim ara ara hasta olmadığım halde tıkanık gibi hissediliyor
Ama her zaman değil
Ondan dedim bantla mı sağa sola çekip yapıştırayım da genişlesin burnum rahat rahat
Oh diyorum oksijen giriş çıkışı efsane böyle
İkisi de Ankara'da bir devlet Hastanesi'nde oldu
aslında gece uyurken burun bantları var oyle denedınız mı :)
Burun estetiği yaptırdım 2016 senesinde aşırı memnunum iyi ki yaptırmışım.Tampon falan yoktu bende.Ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra eve geldim.Çoooook rahattım asla şişme morarma olmadı.
Annem başka bir doktora yaptırdı 10 gün mosmor gezdi.Morlukların tamamen geçmesi ayları buldu.Burnunun orta kısmında çöküntü var doktor düzenli aralıklarla dolgu yapıyor oraya.
Demem o ki doktor önemli burada.
mantıklıDoktora giderken aklımdan geçen oydu
Nasılsa bir şey yok der, stres der, psikolojik der bant verir yırtarsın bu işten Velvette diyordum kendi kendime
Olmaz kesmez dedi ama ben yine de ikinci, üçüncü görüş almak niyetindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?