• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellemesinler burnuma :(

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Evet ben : (

İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok

Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum

Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim

Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor

Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi :skandal:

Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim :KK70:
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında o_O
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey :KK70:
Yine bir tavsiye verir misiniz :skandal:

Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım :skandal:

Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz :skandal:

Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor :KK70:

Son düzenleme:
Evet ben : (

İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok

Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum

Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim

Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor

Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi :skandal:

Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim :KK70:
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında o_O
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey :KK70:
Yine bir tavsiye verir misiniz :skandal:

Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım :skandal:

Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz :skandal:

Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor :KK70:

Evlerden ırak anacım. Hastahanenin kolidorunda burnumda tamponla ağladığım gün geldi aklıma. Bin pişmanım şimdi KBB doktoruna gittiğime. Durumum müsait olunca estetik cerrahin ve KBB doktorunun birlikte gireceği bir ameliyat isterdim. Ama balıklama daldım gittim oldum nefesim açılsın diye. Sonuç = Yamuk bir burunla ortada kaldım. Ameliyat öncesi gayet düz olan burnum şimdi yamuldu :(

Sanırım probleminiz septum deviasyonu. Burun içindeki kıkırdak doku eğri yani. O yüzden rahat nefes alamıyorsunuz. Devlet hastanelerinde her kbb uzmanının çok kolaylıkla halledebilecegi bir durum. Estetikle ilgisi yok. Boşuna kaygılanmayın gidin bir devlet hastanesine olun ameliyatınızı.

Burun estetiği yaptıranlar hep pişman oluyorlar aynaya bakınca bu ben değilim diye. Sağlık ise yaptırın tabii ki.

Evlerden ırak anacım. Hastahanenin kolidorunda burnumda tamponla ağladığım gün geldi aklıma. Bin pişmanım şimdi KBB doktoruna gittiğime. Durumum müsait olunca estetik cerrahin ve KBB doktorunun birlikte gireceği bir ameliyat isterdim. Ama balıklama daldım gittim oldum nefesim açılsın diye. Sonuç = Yamuk bir burunla ortada kaldım. Ameliyat öncesi gayet düz olan burnum şimdi yamuldu :KK43:

Ayyyyyyyyyyy :skandal:
İşte korktuğum şey bu tam olarak
Ya hayır hakkaten güzel, normal bir burnum var, öyle kötü çirkin bir yanı yok o yüzden üzüldüm değişsin istemiyorum
Size peki göstermediler mi olmadan önce nasıl olacağını şeklinin? Aynı şekilde miydi ameliyatınız benimki gibi

Horlama durumu için illa ki estetik olmaniz gerekmez ki burcunuzda yamuk egri değilmiş nefesinizi engellesin.
İçerde problem vardır.
Ama ozellerde hep daha fazla para kazanma anlayışı var

Sanırım probleminiz septum deviasyonu. Burun içindeki kıkırdak doku eğri yani. O yüzden rahat nefes alamıyorsunuz. Devlet hastanelerinde her kbb uzmanının çok kolaylıkla halledebilecegi bir durum. Estetikle ilgisi yok. Boşuna kaygılanmayın gidin bir devlet hastanesine olun ameliyatınızı.

Ay evet öyle bir şeyler dedi ama kıkırdak, burun vs çok bilgim yok tabii :27:
Siz yaptıran birini tanıdınız mı peki, şekli değişmeden olur mu bu iş
Yok ille ucunu tutup çekip kaldıracakmış öyle dedi benimki :confused:

Burun estetiği yaptıranlar hep pişman oluyorlar aynaya bakınca bu ben değilim diye. Sağlık ise yaptırın tabii ki.

Ben de çok korkuyorum geri de alınmıyor şekli değişmeden olma şansı yok mu bunun o_O
25 yıl kendimi böyle gördüm şimdi acayip gelir ya başkası gibi :110:

Horlama durumu için illa ki estetik olmaniz gerekmez ki burcunuzda yamuk egri değilmiş nefesinizi engellesin.
İçerde problem vardır.
Ama ozellerde hep daha fazla para kazanma anlayışı var

Evet evet başka şeyler de sordu stres var mı, uyku düzeni vb
Uyku düzeni zaten hak getire de ben bir şey çıkmaz diye bekliyordum
Strestir o geçer der veya burun bantı verir yollar diyordum başıma bu çıktı :D
Valla işte yatış vermesi vs bilemedim gerek var mıdır öyle şeylere hiç kbb ameliyatı olmadım tabi o_O

Ayyyyyyyyyyy :skandal:
İşte korktuğum şey bu tam olarak
Ya hayır hakkaten güzel, normal bir burnum var, öyle kötü çirkin bir yanı yok o yüzden üzüldüm değişsin istemiyorum
Size peki göstermediler mi olmadan önce nasıl olacağını şeklinin? Aynı şekilde miydi ameliyatınız benimki gibi
Estetik kısmıni görüşmedik dışında bir değişim olmaz içinden kıkırdak dokunun eğri kısmını Alacağız dedi. Ama sağolsun iki tarafında da olduğunu söylemedi. Orantısız şekilde almışlar bi yerden kocaman bir kıkırdak bi yerden ufacık bir kesi. Sonuç dediğim gibi bi tarafa yattı burnum. Çevrem hep farkediyor o ameliyattan sonra değiştiğini söylüyorlar :(

Ay evet öyle bir şeyler dedi ama kıkırdak, burun vs çok bilgim yok tabii :KK53:
Siz yaptıran birini tanıdınız mı peki, şekli değişmeden olur mu bu iş
Yok ille ucunu tutup çekip kaldıracakmış öyle dedi benimki :confused:
Özel hastane olduğu için rinoplasti eklemek istemiş olabilir doktor. Ama dediğim gibi sizin durumumuzun estetikle ilgisi yok. Dışardan bir eğrilik görünmüyorsa, ameliyat olduktan sonra değişen bir durum olmaz ama nefesiniz açılır. Devlet hastanesine bir gidin derim ben.

başka doktora da git
burnumda kemik eğriliği vardı ortalama 5 doktora gittikten sonra ameliyat kararı aldım
ameliyat olduğum doktorum burnunu da düzeltiriz dedi uç kaldırma işte
4 yıl geçti,burnum hafif eğri ahahahaha belli de oluyor , ameliyattan sonraki 6 aya kadar yüze oturmuyor burun tuhaf hissediyorsun mimikler vs gibi
ben tekrar olmaya cesaret edemedim yamuk burunla mutlu mesut geçiniyoruz
he nefes mevzusu da tamponum ilk çıktığında aynı tepkiyi vermiştim 1 sene sonraya o harika nefes alma gitti kalmadı yani

Estetik kısmıni görüşmedik dışında bir değişim olmaz içinden kıkırdak dokunun eğri kısmını Alacağız dedi. Ama sağolsun iki tarafında da olduğunu söylemedi. Orantısız şekilde almışlar bi yerden kocaman bir kıkırdak bi yerden ufacık bir kesi. Sonuç dediğim gibi bi tarafa yattı burnum. Çevrem hep farkediyor o ameliyattan sonra değiştiğini söylüyorlar :KK43:

Ben de hemen karar veremedim, düşünücem dedim zaten sağa sola herkese soruyorum yaptırdınız mı, yaptıran tanıyor musunuz diye
Şikayet etseydiniz keşke ya herhalde burnumu bozsalar ben sinir küpü olurdum o hastanede, söylediğiniz iyi oldu kesinlikle öncesinde estetik kısmı nasıl olacak vs görüntülü yazılı bakıcam yani öyle lafla güvenilmiyor demek ki...

benım kuzenım hem rahat nefes alamadıgı hem cok horladıgı ıcın sureklı agzı acık durdugundan burundan nefes alamadıgından faranjıt oldugu ıcın amelıyat oldu
sonuc
3 kere daha olmak zorunda kaldı yamulttular hep yok bırseyler bırbırıne yapısmıs yok bılmemne
ne cektı kız

ben olsam olmam onu gordukten sonra cekılır dert degıl dedım
kendısı de pısman faranjıt olup gezmeyı tercıh ederdım dedı

Özel hastane olduğu için rinoplasti eklemek istemiş olabilir doktor. Ama dediğim gibi sizin durumumuzun estetikle ilgisi yok. Dışardan bir eğrilik görünmüyorsa, ameliyat olduktan sonra değişen bir durum olmaz ama nefesiniz açılır. Devlet hastanesine bir gidin derim ben.

Yok dışarıdan görüntüsü normal düz duruyor, dediğinize baktım şimdi hakkaten estetikmiş de o kısmı vay be :KK45:
Randevu aldım bir fikir almış olurum en azından önceki arkadaşların yorumlarından sonra da hemen yaptırmamaya karar verdim, teşekkür ederim...

Evet evet başka şeyler de sordu stres var mı, uyku düzeni vb
Uyku düzeni zaten hak getire de ben bir şey çıkmaz diye bekliyordum
Strestir o geçer der veya burun bantı verir yollar diyordum başıma bu çıktı :KK70:
Valla işte yatış vermesi vs bilemedim gerek var mıdır öyle şeylere hiç kbb ameliyatı olmadım tabi o_O
Estetikte 1 gece yatış veriyorlar komplikasyonlar için ama gerçekten estetik kısmı gerekli mi acaba?
Bende korkarim burun tüm yüzün duruşunu etkiliyor farklı 3 4 doktora gidin

başka doktora da git
burnumda kemik eğriliği vardı ortalama 5 doktora gittikten sonra ameliyat kararı aldım
ameliyat olduğum doktorum burnunu da düzeltiriz dedi uç kaldırma işte
4 yıl geçti,burnum hafif eğri ahahahaha belli de oluyor , ameliyattan sonraki 6 aya kadar yüze oturmuyor burun tuhaf hissediyorsun mimikler vs gibi
ben tekrar olmaya cesaret edemedim yamuk burunla mutlu mesut geçiniyoruz
he nefes mevzusu da tamponum ilk çıktığında aynı tepkiyi vermiştim 1 sene sonraya o harika nefes alma gitti kalmadı yani

Devlette birinden de aldım bakalım gerekirse hepsini gezeriz artık şehirdeki :D
Ya bak şurada bir tane yaptırdım memnunum diyen çıkmadı konuda korkuyorum
Peki o harika nefes alma neden gitti? Mantıken kalması gerekmez miydi yani mevzu zaten rahat nefes almak 1 sene için değmez ki???
Bir de öncesi sonrası var mı ya ne kadar yamuk :D

benım kuzenım hem rahat nefes alamadıgı hem cok horladıgı ıcın sureklı agzı acık durdugundan burundan nefes alamadıgından faranjıt oldugu ıcın amelıyat oldu
sonuc
3 kere daha olmak zorunda kaldı yamulttular hep yok bırseyler bırbırıne yapısmıs yok bılmemne
ne cektı kız

ben olsam olmam onu gordukten sonra cekılır dert degıl dedım
kendısı de pısman faranjıt olup gezmeyı tercıh ederdım dedı

Etti 3 hadi bakalım kaç tane daha böyle yorum gelecek
Devlette mi yaptırdı o da?
Ben alabiliyorum yine nefes ama bazı pozisyonlarda zor oluyor sanırım, tıkalı gibi oluyor
Bir de horlamak mevzusu canımı sıkıyor tabii

Back