- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
Evet ben : (
İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok
Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum
Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim
Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor
Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi
Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey
Yine bir tavsiye verir misiniz
Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım
Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz
Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor
İstemiyorum estetik olmak
Hiçbir yerimi değiştirmek istemiyorum 5 kilo vermek dışında bir derdim yok
Ama eski konumu hatırlarsınız belki horlamakla ilgiliydi nedense kilidini açamadım o konunun o yüzden yeni konu açıyorum
Tavsiyenizi dinledim ve kbb ye gittim
Horlama sebebim burun kıkırdağım içerdeki septoplasti + valv yapılcak dedi
Hiçbir fikrim yok nedir ne değildir
Ben şekli değişir mi dedim
İstersen değiştiririz dedi yanlış anladı
Ama ben değişmesin istiyorum aksine
Aynaya bakınca benmişim gibi gelmez diye düşünüyorum ki normal düz bir burnum var, ben ve çevremdekiler beğeniyor
Ama ucunu kaldırıcakmış azcık bir de azcık uzatıcam mı ne bir şeyler dedi
Ama doktor böyle çekip düzeltince de bir rahat nefes aldım
Hani ilk gözlük takınca olan his gibi vauv demek diğer insanlar böyle nefes alıyormuş, böyle görüyormuş dedim
Bir de özel olduğu için acaba dedim? Ama devlette içine edilebileceği yorumları var, üniversite hastanesi dedim cıx dediler
Ya burnum elimde kalacak diye korkuyorum sonunda
Ya kendimi beğenmezsem sonrasında
Çok büyük değişim olmayacak dedi ama yine de içim rahat değil öte yandan nefes almak da mühim bir şey
Yine bir tavsiye verir misiniz
Burun estetik kısmına konu açsam mı diye düşünüyorum doktor aramak için ama estetik istemiyorum???
Ya bir de bana doktor KBB ye yaptır dedi estetiğe gitme güzel yaparız dedi bir de bir gece hastanede yatış dedi bu da işkillenmeme yol açtı ama arkadaşlarım kbb bozar estetik lazım dedi hiçbir şey anlamadım
Üniversite hastanesi de cıx dediler e napayım o zaman bantla kenarlara çekip yapıştırayım da rahat nefes mi alayım
Neyse eğer aranızda varsa tavsiye yaptır, yaptırma ya da şuna şuraya yaptırdım memnunum gibi özelden veya buradan yazabilirsiniz
Ne diyorsunuz beni yiyor mu bu doktor
Son düzenleme: