- 13 Kasım 2008
- 2.441
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlar hamileliğin ilk zamnlarında da rahim sertleşiyo adet yaklaşıncada rahim sertleşiyo her ikisinde de ele sert bi şey gelmesi lazım değil mi ?
bende anlamadim bilgiler celisiyor
Benim geçen ay tarifteki gibi bir boşluk vardı ama regl oldum.
Bu ay yumuşaklığı hissediyorum yani aralarında fark olduğundan eminim, ama şundanda eminim boşluk vardı ve ben regl oldum.
Bu ay yumuşaklığı hissediyorum, tam tersi olabilirmi acaba?
(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........
BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN
kesinlikle dogru ancak eger progesteron gibi bi ilac kullaniyosa bu kisi test dogru olmaz cunku bu ilaclar elledigi serviksi yumusatir
rahim deil rahim agzi o eline gelen yer....
kan testi yaptırdım ve hamileyim arkadaşlar tezinizi destekliyorum
benim adetim yarın gelecek aksilik olmazsa;bana da sertlik geldi,boşluk da yok.Adet gelecek anlamında değil mi acaba?tuhaff :/ sertlik geldi ama bakalım...
benim adetim yarın gelecek aksilik olmazsa;bana da sertlik geldi,boşluk da yok.Adet gelecek anlamında değil mi acaba?