Elle, Parmakla hamilelik testi

Kizlar bu kesinlikle dogru birsey ama bence uygulamayin.
Bir yerde okumustum rahmin ters donmesine sebep olabilirsiniz bunu yaparak.
Enfeksiyon kapabilirsiniz.

canım öyle bişey olsa her ilişkiye gırdgımızde rahmin ters dönmesi gerkirdi. ama enfeksıyon konusunda haklı olabılırsın. ama ellerı temızce yıkarsanız bişey olacağını zannetmiyorum :) bende denedim bugün benim elime hiçbişey gelmedi :KK70: hamile olmam imkansız çünkü adet oldm bu ay daha yeni bitti :) pek inandırıcı gelmedi bana :KK70::KK1:

canım öyle bişey olsa her ilişkiye gırdgımızde rahmin ters dönmesi gerkirdi. ama enfeksıyon konusunda haklı olabılırsın. ama ellerı temızce yıkarsanız bişey olacağını zannetmiyorum :) bende denedim bugün benim elime hiçbişey gelmedi :KK70: hamile olmam imkansız çünkü adet oldm bu ay daha yeni bitti :) pek inandırıcı gelmedi bana :KK70::KK1:

cnmmm nasıl denedınnn bende hemen denemek ıstıyrummm...adet olmama 10 gun var....ordamıısnn

Bana pek inandırıcı gelmedi.
Çünkü denedim sonsuz bir boşluk vardı fakat dün regl oldum.

cnmmm nasıl denedınnn bende hemen denemek ıstıyrummm...adet olmama 10 gun var....ordamıısnn

burdayım canım :) arkdasın anlattıgı gibi orta parmakla. ama çok afedersiniz midem kalktı. yazaerken bile kuscak gibi oluyorum :KK70: ama denedıgım yonteme göre o zaman hamile olmam gerekirdi cünkü maşallah benımkı uzay boşluğu gibiydi :KK70: elime bişi takılmadı :KK37:

ayyy yapmayın öyle şeyler ya tıp ilerledi hangi çağdayız ne grek var başınıza iş alıcaksınız

ben de denedim balon gibi yumuşak bişi deydi parmağıma. reglim 4 gün geçti aslında, bugün test yapıcam haber veririm. duruma göre tezinizi ya çürütür ya da desteklerim artık :KK31: :KK31: :KK31:

ben de denedim balon gibi yumuşak bişi deydi parmağıma. reglim 4 gün geçti aslında, bugün test yapıcam haber veririm. duruma göre tezinizi ya çürütür ya da desteklerim artık :KK31: :KK31: :KK31:
...............

Son düzenleme:
katılıyorum canım:) bende adet bıtımınden sonra baktım hiçbişi takılmadı yani :KK70::KK52:

oflu bende denedim ama bişi anlamadımm...bnm rahmim tersmıs zaten doktor oyle demsıtııı bana...rahmi ters olanların cocugu zormu olur yaaa ? öyle dusunur oldum artık... son 10gun regl

Cok ilgincmis daha once duymamistim ama aklima yatti bu yontem cunku onceden hamilelik testimi yapiyorlardi.

Kesin bu yontemle biliyorlardir ebeler vs.

kızlar bana yardımcı olun ben denedım ama anlayamadım bu yumusak sert ne bılım ıste dedıgınız seyler cokmu ılerde yaa:))))) baktım ama anlamadımkı

kızlar bana yardımcı olun ben denedım ama anlayamadım bu yumusak sert ne bılım ıste dedıgınız seyler cokmu ılerde yaa:))))) baktım ama anlamadımkı

sizide tebrık edıyrum hamışsinizzz....rabbim hyrlısıyla elinize almak nasıp etsın inşalllah...

teşekkür ederim rabbim hepinize nasip etsin inşaAllah. dua edin dua ile insan kaderi değişirmiş, bi de başka bir topicte daha söyledim yasin suresi ve meryem suresi okuyun arkadaşlar ya da internetten takip edin türkçesine bakın. çok faydası olduğunu düşünüyorum.. hakkımızda hayırlısı...

X