- 31 Temmuz 2011
- 220
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu nasıl bi tepki ya sen o zaman doktorada gitmiyorsundur mikrop kaparım diye
sonuçta eldivenle parmak sokuyorum yada arkadaşlar çok iyi yıkadıktan sonra ellerini sokuyorlardır.
ayrıca eşlerimiz penislerini köpüklü sularla yıkadıktan sonra ilişkiye girmiyor yada herkes prezarvatif kullanmıyor o zaman yine mikrop kapma şansımız var.
kendinde diyorsun gününüz gecince yaparsınız gebelik testi tamam ya günü gecmeden önce ne olcak belirtiler varsa o merakın ne olduğunu biliyorsundur herhalde 4 yıldır bekliyorum sen 49 ay boyunca denemek nedir bilirmisin?
bırak adetimin geçmesini ben son 1 hafta nasıl gececek diye çıldırıyorum.
o yüzden hemen hakaret ön yargı lütfen biraz empati kurun.
kızlar bi kaç aydır bu yöntemi deniyorum her adetime 3 4 kala daha parmağımı sokar sokmaz rahim çok ters bi şekilde değiyor fakat bugün adet günüm olmasına rağmen (çok düzenli adet görürüm 28 gün arayla çok nadirdir 1 gün geciktiği)parmağıma rahmim değmedi yarısından fazlasını sokunca falan birşey değiyor ama yumuşak yarık gibi birşey.
çok psikolojik belirtiler yaşamışımdır ona rağmen adetim gecmemiştir şimdi ya bu tezi çürütcem yada gebeyim haberim yok.