Elle, Parmakla hamilelik testi

İnşallah hamilesindir canım ama belirtilerine göre var gibi. sen testi erken yapmışsın. idrar testleri adeti geçince hatta kimisinin 1 hafta geçince belli oluyor. tekrar test yaparsan belki çıkar. bende dün akşam tekrar alttan muayene ettim kendimi. bu sefer elime bişey gelmedi. ama sabaha bacaklarımın üstünün ağrısıyla başladım. belim karnım ağrıyor. sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçtün tabii sadece bugün. diğer günler öğlenleri ölçüyordum ama yine 3.7 çıktı hergün ölçtüğüm gibi. offf galiba yok yaaaa.

canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim ama inşallah Allah sana hayırlısıyla sağlıklıcakla tatlı bir bebek verir.
belirtilere gelince her ay adet öncesi yaşadıklarım ama hamileyken de olabiliyormuş bunlar.ilk hamileliğimde adet gecikmesi dışında bişey hatırlayamıyorum..her çocukta belirtiler farklı olabilir diyorlar...ama adetimin hala gelmemesi sinirlerimi bozdu doğrusu çünkü adet belirtisi var fazlasıyla ortada bişi yok ...hamilelik varsa test için biraz daha beklemek gerek..aksi gibi şehirdışından geldim ve ev temizlemem lazım ağır kaldırdım eğer gebelik varsa inşallah bişi olmaz....

sanırım pskolojim bozuldu...
tğm hamilelik belirtileri var bende ...
hatta başım döndü bugun sendeledim az daha dönse düşebilirdim o derece yani..
hemen hamilemiyim diye yorumladım baş dönmesini..
umarım hayırlıdır hamile kalmışımdır..
igneden kan vermekten acaip korkan ben doktora gittimm kan testi için ama erken biraz daha bekle adetinden en az gün önce gelmelisin dedii.. benim adetime 1 hafta var...süreklii hamilelik konularını okumaktan prof olcam :)

canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim ama inşallah Allah sana hayırlısıyla sağlıklıcakla tatlı bir bebek verir.
belirtilere gelince her ay adet öncesi yaşadıklarım ama hamileyken de olabiliyormuş bunlar.ilk hamileliğimde adet gecikmesi dışında bişey hatırlayamıyorum..her çocukta belirtiler farklı olabilir diyorlar...ama adetimin hala gelmemesi sinirlerimi bozdu doğrusu çünkü adet belirtisi var fazlasıyla ortada bişi yok ...hamilelik varsa test için biraz daha beklemek gerek..aksi gibi şehirdışından geldim ve ev temizlemem lazım ağır kaldırdım eğer gebelik varsa inşallah bişi olmaz....

teşekkür edrim canım. senden heveslendim gittim adetime 5 günüm daha varken test aldım. ama negatifti. tabii daha erken. benimde fazla belirtim yok sanki sürekli altım adetli gibi ıslanıyor. göğüslerim hafif ağrıyor uçlarıda sanki kızardı alerji olmuş gibi hafif ama sadece uçlar etrafında bişey yok. karnımda belimle birlikte ağrıyor. sanki adet olucam gibi. bacaklarımın ağrısı geçti. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım. ben birde korkuyorum kasım ayında laparaskoi ameliyatıyla kist aldırdım. olmazsa diye korkuyorum.

teşekkür edrim canım. senden heveslendim gittim adetime 5 günüm daha varken test aldım. ama negatifti. tabii daha erken. benimde fazla belirtim yok sanki sürekli altım adetli gibi ıslanıyor. göğüslerim hafif ağrıyor uçlarıda sanki kızardı alerji olmuş gibi hafif ama sadece uçlar etrafında bişey yok. karnımda belimle birlikte ağrıyor. sanki adet olucam gibi. bacaklarımın ağrısı geçti. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım. ben birde korkuyorum kasım ayında laparaskoi ameliyatıyla kist aldırdım. olmazsa diye korkuyorum.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin ..evet inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

geçmiş olsun canım Allah şifa versin ..evet inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

sonucu yazıcam demiştim;dün dayanamdım 2 adet test aldım eve gelince birisini yaptım önce 1 çizgi var derken bir de baktım ki silik bir çizgi daha çıktı;sabah tekrar yaptım yine ikinci çizgi silik hamilelik var değil mi?Pazartesi doktora gidip kan testi yaptırcam inşallah.inşallah sağlıklıca kolayca doğar.Allah ım tüm olmayanlara nasip etsin inşallah... Tek korkum lütfen dua edin bilmeden, - midem çok ağrıdığı için- 4-5 tane talcid hap içmiştim inşallah bebeğe bir zarar vermez.....

Son düzenleme:
tebrik ederim canım :KK71: :KK71: İnşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. ilaç almışsın ama birşey olmaz korkma olsaydı zaten karnında durmaz düşerdi. gidince doktorunada danışırsın. ben bu ay kırmızı kartı gördüm. Allah bizede nasip etsin. bebişine iyi bak. :KK49: :KK49:

Son düzenleme:
tebrik ederim canım :KK71: :KK71: İnşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. ilaç almışsın ama birşey olmaz korkma olsaydı zaten karnında durmaz düşerdi. gidince doktorunada danışırsın. ben bu ay kırmızı kartı gördüm. Allah bizede nasip etsin. bebişine iyi bak. :KK49: :KK49:

amin canım inşallah;teşekkürler.İnşallah sen de ve isteyen herkes hayırlı bir evlat sahibi olur..ne bileyim 2 gündür üzülüyorum ilaç ya dokunduysa diye.Rab bim korusun;inşallah sağlıcakla kolayca hayırlarla gelir...üzülme canım duanı eksik etme sen de kendin için.vardır belli bir saati onun da .ben 2 senedir inşallah hayırlı zamanda gelir diye dua ettim hep...inşallah hayırlı zaman budur.

amin canım inşallah;teşekkürler.İnşallah sen de ve isteyen herkes hayırlı bir evlat sahibi olur..ne bileyim 2 gündür üzülüyorum ilaç ya dokunduysa diye.Rab bim korusun;inşallah sağlıcakla kolayca hayırlarla gelir...üzülme canım duanı eksik etme sen de kendin için.vardır belli bir saati onun da .ben 2 senedir inşallah hayırlı zamanda gelir diye dua ettim hep...inşallah hayırlı zaman budur.

Korkma canim bildigim kadar okadar kucuken bise yapmaz ilac 3 aydan sona cok tehlikeli

kızlar eskiler nasıl öğreniyomuş peki? bana da çok mantıksız gelmedi bu yöntem, bi 10 gün önce falan denemiştim elim bişeylere çarpıodu, şimdi parmagım hiçbişeye değmiyo,boşlukta kalıo,adetime 3 gün kaldı ama ben bu ay için umutlanmıyorum artık,

gerçekten anlaşılıyo mu bu yöntemle bnde 3 aydr korunmuyorum gecen doktora gittim bi sorun yok dedi bi kaç güne adet görürsün ama bnm normal adet olma tarihim 8 ekim gebelik testi yptı negatif çıktı(bukadr erken belli olr muydu varsa bile). bu yöntemle anlayabilir miyim adetime daha 11 gün var.

muhteşem yüzyıl dizisindede hürrem habire hamile kalıyo ve o ebe kontrol ettiğinde nasıl hemen anlıyo hiçbi teknolojik alet yokken diye düşünüyodum..demek eskiler bu yöntemi kullanıyomuş..yoksa ebeler nası anlayabilir bakarak alnında yazcak hali yok..evet evet yeni bişi daha öğrendim

kızlar bi kaç aydır bu yöntemi deniyorum her adetime 3 4 kala daha parmağımı sokar sokmaz rahim çok ters bi şekilde değiyor fakat bugün adet günüm olmasına rağmen (çok düzenli adet görürüm 28 gün arayla çok nadirdir 1 gün geciktiği)parmağıma rahmim değmedi yarısından fazlasını sokunca falan birşey değiyor ama yumuşak yarık gibi birşey.
çok psikolojik belirtiler yaşamışımdır ona rağmen adetim gecmemiştir şimdi ya bu tezi çürütcem yada gebeyim haberim yok.

İŞANLAH hamilesindir canım. diğer söylediklerin de gerçekten çok haklısın insanın başına gelmeyince kimse diğerinin derdini anlamıyor. tamam ben senin gibi değilim bir kez düşüğüm oldu şimdi 3 aydr korunmuyorum daha bir şey yok ve ben üzülüyorum senin yerine koyuyorum kendimi gerçekten zor RABBİM hep yanında olsun canım 4yıl az değil ben 3 ay ken kendimi yiyip bitiriyorum değil ki sen dayanmak zor ama RABBİM bi kolayını veriyo işte insan olma herşey geliyo başına ne olur üzme kendini hiç beklemediğin anda hamile kalırsın işn cnm ve umarm şuan öylesindir. emin ol ki senin için dua edicem ben yaşamadım belki senin yaşadığın kadr ağırını ama etrafmda yaşayanlardan biliyrm dayanmk zor... üzülme canım hakkımızda hayrlısı olr işn...

hiç denemedim ama zannetmiyorum düşeceğini hamileyken ilişkiye girilmemesi lazım ozamn o şekildede düşer...

tabi cnm o zmn hiç ilişkiye girilmemesi gerekirdi..bn ilk kontrolümde kadın kesenin içinde bebeği göremeyince bni radyolojiye yolladı..alttan ultrasonla bakıldı o zmnda düşerdi..

tabi cnm o zmn hiç ilişkiye girilmemesi gerekirdi..bn ilk kontrolümde kadın kesenin içinde bebeği göremeyince bni radyolojiye yolladı..alttan ultrasonla bakıldı o zmnda düşerdi..

yani evt bnde bir kez hamilelik geçirdim önce alttan ulrtasyonla baktı birşey görmedi test yaptı testte çıktı birşey olmadı ama 7 haftalıkken düşük yaptım :KK43: bununla alakası yoktu ama ben bunu doktorumada sordum ultrasyonla alakası olmadığını sadece halkın gözünde bu şekilde değerlendirildiğini söyledi.

bende az once denedim bunu sert bisey degdi parmagima 6 gun geciktim test aldim yarin sabah yapacagim ins bu sefer hamileyimdir

bende az once denedim bunu sert bisey degdi parmagima 6 gun geciktim test aldim yarin sabah yapacagim ins bu sefer hamileyimdir

Hayırlısı olsun inşallah bat a8-9 gün var benimde az önce alttan kontrol ettim ama anlayamadım küçük sert birşey var ama yan tarafı boş gibi.bu arada çok rahatsız hissediyorum kendimi affedersiniz çok gazım var hep tuvalet ihtiyacı hissediyorum göğüs uçlarımda hassaslaştı.Ayrıca çok erken biliyorum ama canım yemek yemek istemiyor midem bulanıyor üşüttümmü bilemiyorum bunlar ne belirtisi olabilir.Kasıklarım da ağrıyor hafif hafif....:18::18::18:

Kizlar bu kesinlikle dogru birsey ama bence uygulamayin.
Bir yerde okumustum rahmin ters donmesine sebep olabilirsiniz bunu yaparak.
Enfeksiyon kapabilirsiniz.

X