- 16 Ağustos 2009
- 1.619
- 6
İnşallah hamilesindir canım ama belirtilerine göre var gibi. sen testi erken yapmışsın. idrar testleri adeti geçince hatta kimisinin 1 hafta geçince belli oluyor. tekrar test yaparsan belki çıkar. bende dün akşam tekrar alttan muayene ettim kendimi. bu sefer elime bişey gelmedi. ama sabaha bacaklarımın üstünün ağrısıyla başladım. belim karnım ağrıyor. sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçtün tabii sadece bugün. diğer günler öğlenleri ölçüyordum ama yine 3.7 çıktı hergün ölçtüğüm gibi. offf galiba yok yaaaa.
canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim ama inşallah Allah sana hayırlısıyla sağlıklıcakla tatlı bir bebek verir.
belirtilere gelince her ay adet öncesi yaşadıklarım ama hamileyken de olabiliyormuş bunlar.ilk hamileliğimde adet gecikmesi dışında bişey hatırlayamıyorum..her çocukta belirtiler farklı olabilir diyorlar...ama adetimin hala gelmemesi sinirlerimi bozdu doğrusu çünkü adet belirtisi var fazlasıyla ortada bişi yok ...hamilelik varsa test için biraz daha beklemek gerek..aksi gibi şehirdışından geldim ve ev temizlemem lazım ağır kaldırdım eğer gebelik varsa inşallah bişi olmaz....