- 15 Haziran 2016
- 7.711
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Madem hemşiresiniz ultrason diye birşey de duymuşsunuzdurÖncelikle Yorumunuz için teşekkür ederim. 5 kere adet dediğimiz 5 ay olmuyor ben 1.5 ayda 2 defa adet oluyorum. Son ilişki tarihim 2 Hazirandı. Tüm tereddütlerim ara ara olan mide bulantım ve karnımda abartı gibi olacak ama tekme hissi gibi bir şey oluyor önceleri karıncalanma oluyordu. Anlatmak istediğim buydu direk hamilesin demek yerine bu şekilde sorsaydınız daha iyi olurdu ve onu yazmanda önce bu psikolojiyi bilmiyorsunuz Allah’ta ne size ne de düşmanıma göstermesin intihar edecek duruma geliyorsunuz hele ki benim gibi takıntı hastası biriyseniz hayat çekilmez oluyor ve biri duyarsa öldürülecek olma korkusu daha da kötü madem öyle niye yaptın diye sorabilirsiniz size saygı duyar saygı beklerim nefs denen şeye hakim olamadım ve ilk defa öyle bir şey yaşadığım için bilirsiniz belki evliliğin ilk ayı hep acaba derler ya ilk ilişkimde öyle oldum. Yani sürekli yaptığım bir şey değildi ilk defa oldu ilacın varlığından bile haberdar değildim. Ve bende her zaman sürekli kist sorunu oluşurdu en son 14cm kist ile ameliyata gittim ve tek yumurtalığım alındı sonrası da hep bi kistim oluştu. Aslında sağlık okudum komik gelebilir hemşireyim ama diyorum ya insanın psikolojisi sorunlu olunca öyle oluyor eğer siz karşımda olsaydınız ve sorununuz bu olsaydı belki ben size çare bulurdum ama kendime bulamıyorum. Saygı ile hoşçakalın.
gidin bir doktora emin olun sizde rahatlayın biz de
psikolojim bozuk diyip diyip saçmalamakla elinize ne geçiyor
bir de şu sorunlu psikolojinizi düzeltin bence
ben hiç karnı karıncalanan hamile duymadım bu güne kadar
söylediğimi niye ciddiye almadınız? Hamilesiniz demiştim?