Ahahahahaha bir ilk oluyormuşum bide hahahahaja ay Allah korusun olurum heralde ya 11.gün gecikme jssjsjsjAy kim elladan sonra adet olmayı bırakmış yav amaan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ella regl geciktirir mi
- Konu Sahibi Meyi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella hap reglgecikmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende tam olmadım gibi zaten kahverengi damla damla geliyor yarın olursam tam olurum gibiAhahahahaha bir ilk oluyormuşum bide hahahahaja ay Allah korusun olurum heralde ya 11.gün gecikme jssjsjsj
amiiinHadi inşallah oluruz
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
İyicene psikolojin bozuldu bence shshsfdgshAhahahahaha bir ilk oluyormuşum bide hahahahaja ay Allah korusun olurum heralde ya 11.gün gecikme jssjsjsj
Ahahahahahaahah aşırı stesli bi olaymış bu ya kan verdim negatif hala kafamda kuruyorum djdjdj ilişki olalı bir ay oldu nerdeyse illa kanda çıkardı yaniİyicene psikolojin bozuldu bence shshsfdgsh
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
AhahahahahahhaahahahaKanı geçtim idrar testinde bile çıkardı o kadar hamile olsan çocuk doğacak az kaldı öyle bir zaman dilimi sen hala şüpheleniyorsun biraz sakin ol sjsjsjjsjsjs
- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
Ahahahahahahhaahahaha
merhab
merhaba geç döllenme nasıl olur acaba bi fikriniz var mı?Ay kim elladan sonra adet olmayı bırakmış yav amaan
- 12 Temmuz 2022
- 24.886
- 3
- 89.196
- 528
Normal zamanda değil geç yumurtladığın zaman, bu da döllenirse geç döllenme oluyormerhab
merhaba geç döllenme nasıl olur acaba bi fikriniz var mı?
- 12 Temmuz 2022
- 24.886
- 3
- 89.196
- 528
Ella yumurtlamayı ileri atıyor, nasıl olsun böyle bi şey kiBende böyle birşey olmamıştır dimi ya
Kanda bile çıkardı değil mi ?Ella yumurtlamayı ileri atıyor, nasıl olsun böyle bi
Ella yumurtlamayı ileri atıyor, nasıl olsun böyle bi şey ki
- 12 Temmuz 2022
- 24.886
- 3
- 89.196
- 528
Çıkardı :))Kanda bile çıkardı değil mi ?
Çıkardı :))
- 17 Mayıs 2024
- 52
- 7
- 1
- 33
Ay regli oldun mu cok merak ettim usenmedim hepsini okudum bizimde 18 23 nisanda iliskimiz oldu korunmasizdi geri cekilmeyle ben iliskiden 13 gun sonra kan yesti yaptirdim 0.6 cikti uzerine regli oldum reglim biteli neredeyse 15 gun olucak diger reglime 10 gun kaldi ben bile o arada tekrar idrarla test yaptim yani hayalet dogurmucaksak yoktur diye dusunuyorum ama o stresini de cok iyi anliyorum bu paranoyaya girdin mi cikamiyorsun
Ahahahaha kesinlikle neyse ki regl olmuşsun ben asla olamıyorum yarın sabah doktora gidicemAy regli oldun mu cok merak ettim usenmedim hepsini okudum bizimde 18 23 nisanda iliskimiz oldu korunmasizdi geri cekilmeyle ben iliskiden 13 gun sonra kan yesti yaptirdim 0.6 cikti uzerine regli oldum reglim biteli neredeyse 15 gun olucak diger reglime 10 gun kaldi ben bile o arada tekrar idrarla test yaptim yani hayalet dogurmucaksak yoktur diye dusunuyorum ama o stresini de cok iyi anliyorum bu paranoyaya girdin mi cikamiyorsun
- 17 Mayıs 2024
- 52
- 7
- 1
- 33
Olursun olursun ben 9 gunluk bir gecikme yasamistim bir gunde 3 bardak kekik suyu ictim ertesi gun regli olmustum ne kadar saglikli bilemem tabi. Ama burasi kesinlikle bir batak hamileler hamile kalamayanlar hic istrmeyenler vs liste uzayip gidiyor insan burdakileri okudukcada kafayi yiyor ben regli oldum yazdim biri bana halam 9 ay dogurana kadar regli oldu yazdi utanmasam ikinci regli gecince test yapicaktimAhahahaha kesinlikle neyse ki regl olmuşsun ben asla olamıyorum yarın sabah doktora gidicem
Sende ertesi gün kullanmış mıydınOlursun olursun ben 9 gunluk bir gecikme yasamistim bir gunde 3 bardak kekik suyu ictim ertesi gun regli olmustum ne kadar saglikli bilemem tabi. Ama burasi kesinlikle bir batak hamileler hamile kalamayanlar hic istrmeyenler vs liste uzayip gidiyor insan burdakileri okudukcada kafayi yiyor ben regli oldum yazdim biri bana halam 9 ay dogurana kadar regli oldu yazdi utanmasam ikinci regli gecince test yapicaktim