- 19 Nisan 2024
- 49
- 2
- 1
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ona da kötü yorumlar var en iyisi bekliyim elbet olurum heraldeBir de söktürücü kullanıp vücudunuzü daha da mahvetmeyin
Ayyyy inşalllaaah o günler geçmek bilmediEminim ki sende olacaksın daha 8 gün gecikmiş ben 20 gün diyorum
sizin adınıza sevindim bende hala tık yok
Teşekkür ederim bende de hala tık yok ama en azından rahatladım kan verince e nabızımda da çıkmadı özel bi poliklinikte yaptırdım sadece oranın sayfasında çıktı sonucumsizin adınıza sevindim bende hala tık yok
selam kızlar 19 nisanda bir ilişkim olmuştu geri çekilme yöntemi ile sonrasında 24 saat geçmeden ella aldım 18 mayısta adet olmam gerekiyordu ama ne bir belirti yaşadım ne de başka bir durum normalde regl olmadan 1hafta önce göğüs agrısı olurdu ama olmadı demek istediğim ella regl geciktirir mi bilen yazarsa mutlu olurum
Evet ama zaten test yaptılar ve kan testi de verdiler sonuç negatif çıkmışELLA® aldıktan sonra, bir sonraki adetin birkaç gün gecikmesi normaldir. Ancak, bu gecikme 7 günü aşarsa, her zamankinden az veya fazlaysa, karın ağrısı, meme hassasiyeti, kusma veya bulantı gibi belirtiler yaşıyorsanız gebe olabilirsiniz. Hemen gebelik testi yapmanız gerekir.
Korkuyorlar stres yapıyorlar çünküEe daha ne ozaman
N’aptınız hastalandınız mıAyyyy inşalllaaah o günler geçmek bilmedi
ben oldum gibi kahverengi gelmiş ve karın ağrısı başladıN’aptınız hastalandınız mı
oldunuz muTeşekkür ederim bende de hala tık yok ama en azından rahatladım kan verince e nabızımda da çıkmadı özel bi poliklinikte yaptırdım sadece oranın sayfasında çıktı sonucum
Ya çok sevindim adınıza benimde öyle başlamıştı hadi geçmiş olsunben oldum gibi kahverengi gelmiş ve karın ağrısı başladı
Ben hala olamadım olamıcam galiba bu gidişleYa çok sevindim adınıza benimde öyle başlamıştı hadi geçmiş olsun
Olursun olursun strese sokma kendiniBen hala olamadım olamıcam galiba bu gidişle
Bu gidişle olamıcam gibi ya hiç belirti falan da yokOlursun olursun strese sokma kendini
Ay kim elladan sonra adet olmayı bırakmış yav amaanBu gidişle olamıcam gibi ya hiç belirti falan da yok