• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella kullanimiyla alakali

Üstüne görme genellikle döllenmeden 10 gün sonra falan görünüyor yani adete yakın... Adet kanamasından çok çok farklı üstüne görme, yoğunluğu aynı değildir... Düzensiz gelir vs... Yani normal adet kanaması ile hiçbir ilgisi yok. Bana kalırsa hamile değilsiniz ve bundan sonra bence korunun istenmeyen gebeliklerde aile içinde huzursuzluk olabiliyor ya da o bebeğin canına mâl olabiliyor ... Doğum kontrol hapı kullanın, aldığınızda da ne zaman korunmaya başlar nasıl alınır sorun... Eşinizin de bencilliğine cok kızdım su an hamile olsanız tek sorumlusu kendisi olacak ve en çok kendisi bıdı vıdı yapacak
Kesinlikle öyle 2 gündür sızlanıyorum bir de karsima gecmis olsun bebek nolcak dogurursun diyor. Inanin kafayi yedirir bu erkekler

Gynelle adli ilaci kullandim ymurtalardaki polikist icin vermisti doktor.hem hormon hapi hemde dogum kontrol hapi.yumurtaliklari calistiriyo tembellestirmiyo aslinda yinede doktoruna danis tatlim
Cok tesekkur eder
Gynelle adli ilaci kullandim ymurtalardaki polikist icin vermisti doktor.hem hormon hapi hemde dogum kontrol hapi.yumurtaliklari calistiriyo tembellestirmiyo aslinda yinede doktoruna danis tatlim
cok tesekkur ederim :))) doktoruma danisip uygun bir sekilde korunacagim. Ilgilendiginiz icin minnettarim

Ertesi gün hapları bir korunma yöntemi değil olası bir kazayı önlemek adına kullanılmaktadır.
Ve ayda 2 -3 kez kullanılması kısırlığa yol açtığı söylenmektedir lütfen dikkat ediniz
Ilk kez kullandim bunlari internette okumustum tesekkur ederim uyariniz icin aklimda :))

Ben bu hapi 3 kere kullanmak zorunda kalmistim
Hicbirinde oyle kanamam olmadi
2 defasinda zamaninda adet oldum
Bir keresinde 10 gun kadar gecikmisti
Hic hamilelik olmadi
Hiçbir yan etkisini yasamadim

Dogum kontrol hapi ya da igne kullanin bence esiniz korunmuyorsa
Bu anlik bi korkuyla aldigim ilacti. 10 gune kadar gecikme olsa ben kafayi yerim sanirim kan tahlili yaptirana kadar :110: doktoruma mutlaka danisacagim bu konuyu. Cok tesekkur ederim alakaniz icin :)))

Bu hapı kullandıgım ay hamıle kalmıstım .
Prez. içimde kalmıstı bu sekılde uzerıne hapı ıctım ama genede oldu :bicak:

3 saat sonra ıcmıssınız olacagını sanmıyorum ben , nobetcı eczane bulamadıım ıcın daha sonrakı saatlerde ıcmıstım
Bu biraz korkuttu su an beni :KK43::oops: Allah anali babali buyutsun cocugunuzu. Ne diyeyim ben de kalirsam hamile yapacak bisey yok can sonucta

Benim eşim cinsel hayatımız bitene kadar korunacak, ölsün mü adam.ne yapsın, ben korunmam diyen erkeği anlamıyorum, ayda 10 kere seks yapıyorum desem kalan 20 günde de ilaç içmek zorundayım, yekten ilaç icicem yani, ama adam tak çıkar sen sağ ben selamet hem hijyenik de, bencillik başka bişey değil

Benim eşim cinsel hayatımız bitene kadar korunacak, ölsün mü adam.ne yapsın, ben korunmam diyen erkeği anlamıyorum, ayda 10 kere seks yapıyorum desem kalan 20 günde de ilaç içmek zorundayım, yekten ilaç icicem yani, ama adam tak çıkar sen sağ ben selamet hem hijyenik de, bencillik başka bişey değil
Baslarda kizmiyordum ama dün bu sebepten kavga ettik :KK43: umursamazligi beni deli ediyor. Olsun ne olacak ki diyip duruyor. Inanilmaz sinirleniyorum.

Bazen kadinlar da istemiyor ama plastik :oops:

3. Günün son saatlerinde alırsanz evet gebe kalma ihtimaliniz var ama onun dışında yok çünkü 2-3 saat içinde almışsınız. Üstüne görme bambaşka bişey sizin söylediğiniz ile alakası yok. Yan etkilerinde, adet gecikmesi, ya da daha erken gelmesi veya az gelmesi gibi durumlar söz konusu olabiliyor.

Ben yarım saat içinde ella içtim ama hamile kaldım. İnsanları kandırmayın. Ella korumayabiliyor. Sperm 7 gün yaşarsa ella etkisini 5 günde kaybediyor al sana gebelik olur.

Acil yöntem ella için ama anında da gidip diğer önlemleri de alın sağlık kuruluşlarında araç takılıyormuş ilk 5 günde taktırırsanız koruyormuş.

Back