• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim?

simdi detayli ve uzun bir sekilde anlatacagim simdiden ozur dilerim ben temmuz ayinin 20. gununde erkek arkadasim ile oral yoldan iliskiye girdim oncelikle ben oral olarak yaptiktan sonra erkek arkadasim ile opustuk ben opustukten sonra agzimda zevk suyu kaldigini ve benim agzimdan sevgilimin agzina gectikten sonra onunda bana oral yapmasiyla gebe kalip kalamayacimi merak ediyorum bu olaydan sonra suphelenip ertesi gun hapi aldik ve ben ictim ondan sonra bende herhangi bir yan etkisi olmadi fakat reglim beklenen gunden 3 gun erken geldi regl oldugunu dusunuyorum tabi normalde 6 sinda olmam gerekir iken 3 ucunde regl oldum en son reglim temmuzun 9 unda olmustu suanki reglim tam 7 gun yogun eski reglimden renk ve kivam olarak hicbir farki olmadan surdu normalde ben 5 gun regl olurum bu sefer 7 oldu reglim dun sona erdi bugun mide agrisi girdi daha demin kustum karisik yedigimden dolayi oldugunu dusunuyorum hafifte bi bas donmem var bunlae belirti olarak olabilirmi regl olduktan sonra hamilelik gerceklesebilirmi
Merhaba aynı durumu bende yaşadım gebelik gibi bir durum oldu mu ?

Kızlar lütfen sabırla okuyup bana bir yardımcı olur musunuz ?? yaklaşık bi haftadir goguslerimde bir sızlama var normalde adetimden önce olurdu bu ama aynı zamanda şişkinlik karın agrisi ve ishal birbiri ardına olmaya başladım pcosluyum 3 aydır adet görmedim idrar testi negatif ama sonradan teste baktığımda çok çok silik bir çizgi vardı aldırış etmedim ama dün geceden beridir adetliyken olduğum gibi ayaklarım sızlıyor ishal oldum karnıma iğneler batıyor sanki bağırsaklarım sürekli gurluyor belim de ağrıyor. Kasıklarımda ara ara hafif ağrıyor normalde kabızlık olur derler hamilelik belirtisi olarak ama benim garip bir şekilde hem kabızlık hem ishalim var. Hamilelik belirtisi değilse de niye böyle oldum anlamiyorum acile gitsem bişey yapabilirler mi yada gebelik için suphelenmelimiyim
Merhaba bende pcos hastasıyım sol kasığımda zonklama tarzında ağrılar oluyor sizde de öyle oluyor mu

Gebelik öncesinde öyle bir ağrım olmadı. Ne adet gördüğüm zamanlarda ne de diğer zamanlarda hiç ağrı hissetmezdim ben adet olduğumu dâhi sadece göğüslerimden anlardım

Back