• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim?

Aktifimde doktora mı benziyorum? Google'dan bakarsan daha iyi olur
merhaba tekrardan ben ver bisey sorucam kusura bakmayin rahatsiz ettiysem benim uygulamaya gore takvim uygulamama bugun tam yumurtlama gunum benim bugun akintilar bi fazlalasti ve ara ara sarimsi hafif sarimsi bi sekilde geliyo sebebi ne olabilir korkmam gerekiyormu?

Hamile kalmak öyle kolay değil. Şu durumda hamile kalman zaten imkansızda sonrası için düzenli adet görüyorsan yumurtlama tarihlerini takip et o zamanlarda yakınlaşmamaya çalış. Onun dışında da korun ama öyle oral yolla falan hamile kalmazsın. Hamile kalmanın tek bir malum yöntemi var. Bu durumda hamile olamazsın imkansız. Ertesi gün hapları da masum ilaçlar değil bu gibi durumlarda asla kullanma. Adetin ilaçtan erken gelmiştir. Adet olmuşsan da zaten hamile olman imkansız. Adet demek hamilelik ihtimalinin elenmesi demek. Ve bu gibi işlere gireceksen de azıcık araştır bilmediğin konulara balıklama dalma sonra kendini doktorda ağlayarak bulursun.
Merhaba aynı sorun bende de var bende merak ediyorum bende adet oldum ama ben tarlusal kullanıyordum ella kullanmak zorunda kaldım tarlusal bittikten diğer gün adet oldum bu kişiyle aynı ama benimki boşalmamıştı sadece zevk suyundan şüphe duymuştum bir sıkıntı olur mu

Regl demek rahmin tüm çeperinin atılıp yeni yumurtlama dönemine hazırlanması demek. Yani hamile değilsen yumurta döllenmediği için vücudun oluşan bu yumurtadan kurtulması gerek. Bu kurtulma işlemine de biz regl diyoruz.Yani regl olmuşsan döllenme yok demektir.Bilim sayfaları var evrim ağacı gibi onları izle kafanda bir şey oluşur. Yani hayır adet olmuşsan hamile kalamazsın. Sana tavsiyem yumurtlama dönemine yakın olduğunda yakınlaşmamaya çalış. Spermler vücutta 4 5güne kadar kalıp yumurtayı dölleyebiliyor. Hamile kalmak kolay değil ama gençken daha kolay.
Merhaba bazı hamile kadınlar adet olabilir o nasıl oluyor peki

Ağzınızda onun canlı kalabileceğini nasıl düşündüğünüzü anlamaya çalışıyorum. Yani zevk suyundan hamilelik ihtimali normalden düşükken, sizin ağzınızdan partnere geçecek, orda da vajina içine nasıl giriş yapacak? Birbirinizin ağzına tükürüp sonra partner içinize tükürmüyorsa ayrı tabi
Merhaba oral sex yapsa dudağındaki zevk suyundan hamile kalınır mı

simdi detayli ve uzun bir sekilde anlatacagim simdiden ozur dilerim ben temmuz ayinin 20. gununde erkek arkadasim ile oral yoldan iliskiye girdim oncelikle ben oral olarak yaptiktan sonra erkek arkadasim ile opustuk ben opustukten sonra agzimda zevk suyu kaldigini ve benim agzimdan sevgilimin agzina gectikten sonra onunda bana oral yapmasiyla gebe kalip kalamayacimi merak ediyorum bu olaydan sonra suphelenip ertesi gun hapi aldik ve ben ictim ondan sonra bende herhangi bir yan etkisi olmadi fakat reglim beklenen gunden 3 gun erken geldi regl oldugunu dusunuyorum tabi normalde 6 sinda olmam gerekir iken 3 ucunde regl oldum en son reglim temmuzun 9 unda olmustu suanki reglim tam 7 gun yogun eski reglimden renk ve kivam olarak hicbir farki olmadan surdu normalde ben 5 gun regl olurum bu sefer 7 oldu reglim dun sona erdi bugun mide agrisi girdi daha demin kustum karisik yedigimden dolayi oldugunu dusunuyorum hafifte bi bas donmem var bunlae belirti olarak olabilirmi regl olduktan sonra hamilelik gerceklesebilirmi
Hamile kalmak o kadar kolay değil canım korkma ama her zaman dikkatli ol psikolojikdir

Back