Ella kullandım. HAMİLEMİYİM PORONYAMI ?

İşte 4 ay önceki sey beni geriyor cok stresliyim ailemle de konusamıyorum

Hiç merak etmeyin yoktur. Bu ilaçlar ağır hormon yüklü olduğu için şişkinlik yapıyor ama regl olacağınız içindir şişkinlik merak etmeyin
Gerçekten o kadar mutsuzum ki derslerime bile bakamıyorum böyle bi hataya nasıl düştüm aklım almıyor umarım hamile degilimdir cok korkuyorum

Doğum tanrıçası falan değilseniz yoktur tabiki.

İşte 4 ay önceki sey beni geriyor cok stresliyim ailemle de konusamıyoru
Gerçekten o kadar mutsuzum ki derslerime bile bakamıyorum böyle bi hataya nasıl düştüm aklım almıyor umarım hamile degilimdir cok korkuyorum
Hayır hiç takmayın kafanıza. Bende yaşadığım şey için çok üzüldüm ama olan oldu. Herşey bizim için bı tecrübe hatalarda. Bundan sonra hayatınızı ona göre şekillendirir siniz mutsuz olduğunuz birseyi yapmak zorunda değilsin. Eskiye bakma mutsuzda olma senin için bı tecrübe oldu bundan sonrasını ona göre sekillendirirsin

Hamilelik olmasında ben bir şekilde kendimi toparlarım diye düşünüyorum

İlişkide dollenme gerceklestiyse 2 hafta sonra gebelik testinde çıkar. Adet gecikmesi olduğu durumda da eğer gebelik varsa en geç 7. Günde test olumlu yanıt verir. Üzerine adet görmüşsünüzdür gebelik olması mümkün değil. Siskinlige her şey sebep olabilir mide bağırsak problemleri stres bu hamilelik için bir belirti değil.
6 ay geçmesine rağmen hala hamile olduğu sadece düşüncede kalmışsa ne şanslı çok rahat bir hamilelik geçiriyor fark etmeden de doğurur

Hamilelik olmasında ben bir şekilde kendimi toparlarım diye düşünüyorum
Olmazz merak etme bende o düşünceden çıkamadım. Şuan hamilelik olması bizim için hiç olmaması gereken birşey olduğu için piskolojik olarak her ihtimali düşünüp ya olursa diye düşünüyoruz bende aynı durumdaydım ama olma ihtimali bile yok sende artık düşünüp kendini üzme hiç gerek yok

Tesekkur ederim cok sagolun gecikmesi strese soktu beni umarım yoktur ve sizin için de umarım her sey istediğiniz gibi olur ve yolunda gider

Haklısınız regl oldum idrar testleri negatif biliyorum kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama karnımın şişkinliği beni maf ediyor piskolojimi bozdu resmen
Ben evliliyim hamilelik şüphem yok ama benimde karnım şişiyor bu ara afedersiniz kabızlık varsa veya stresten yemeğe düştüysenizde olabilir zaten gebelikte 2. Ayda öyle karın çıkmaz

Tesekkur ederim cok sagolun gecikmesi strese soktu beni umarım yoktur ve sizin için de umarım her sey istediğiniz gibi olur ve yolunda gider
Daha önce böyle bir olay yaşamadan da illaki gecikme yaşamassindir gayet normal bı durum ara sıra olması korkmana gerek yok. Teşekkür ederimmm umarım senin içinde öyle olurr

Ben evliliyim hamilelik şüphem yok ama benimde karnım şişiyor bu ara afedersiniz kabızlık varsa veya stresten yemeğe düştüysenizde olabilir zaten gebelikte 2. Ayda öyle karın çıkmaz
Yok zaten zayıf biriyim bağırsak sorununda yok çok dikkat ettim yememe icmeme ama şişkinlik yaşıyorum. İlacın etkisi yada vücut tipinin değişmesi olarak yorumluyorum artık

Daha önce böyle bir olay yaşamadan da illaki gecikme yaşamassindir gayet normal bı durum ara sıra olması korkmana gerek yok. Teşekkür ederimmm umarım senin içinde öyle olurr
Evet yasadim ama geriliyorum işte anladigin icin tesekkur ederim cok sagol

Yok zaten zayıf biriyim bağırsak sorununda yok çok dikkat ettim yememe icmeme ama şişkinlik yaşıyorum. İlacın etkisi yada vücut tipinin değişmesi olarak yorumluyorum artık
Ya gerçekten birçok şey psikolojik oluyor hamile olmadığım halde bi çok belirtisini yaşadımki

Ertesi gün hapı kullanıp hamile kalsak 3 ay içinde eczaneden alınan hamilelik testinde çıkar mı koyu bi sekilde

sen niye bu kadar takinti yaptin bu isi surtunme ile kalinmaz 4 ay onceki seyden bahsediyorsun .kendine niye efham yapiyosun bak.problemleri bu kadar kafana takip buyutme biyerinde patlak verir

sen niye bu kadar takinti yaptin bu isi surtunme ile kalinmaz 4 ay onceki seyden bahsediyorsun .kendine niye efham yapiyosun bak.problemleri bu kadar kafana takip buyutme biyerinde patlak verir
Teşekkür ederim cok sagolun

Sizin karın şişliğiniz indi mi ya benim ki hala öyle regl oldum ama yine şişti insanın içine de Kürt düşüyo işte böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…